Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • silentkiller

    senior tag

    válasz Airness23 #8556 üzenetére

    Nekem az összes Samsung S volt előtte S4-től kezdve és egy cseppet sem bánom. Érdekes, én épp nem a kijelzőtől hanem a kamerától és az akksitól (SOT) féltem. Mindkettőben felülmúlta az S8/S9-et az X. Előtte már 3 éve iPad-et használok és Androidot, nagyon tartottam tőle a workflow miatt de ezt is egy hónap alatt lehetett kezelni. A készülékre pedig tényleg semmi rosszat nem lehet mondani.

    A kamera? Máshogy jobb. A szintetikus felbontása egy hajszálnyival pixelesebb 100% nagyításon, mint az S8/S9-nek de ne feledd ott meg rá van pakolva egy iszonyat élesítés (aka zsírkréta-effektus), úgyhogy pár nap alatt a szemed rá tud állni erre is, nem lesz probléma. A másik amit meg kellett szoknom, hogy a fehéregyensúly inkább melegebb tónusú, mint a hidegebb Samsungokon volt. Videóban viszont nem is tudom őket egy lapon említeni, brutális amit az X tud 4K-n, 0 lag, precíz fénymérés, stb.

    Az akksi? Ahol nekem az S8/S9 egy nap alatt lemerült, ott az X kibír két napot, ennyi és ez nekem több, mint elég.

    Szubjektíven? Most már használok mellette egy céges iPhone 8-cat is + a saját iPad Mini 4-et és azt kell mondjam, hogy ez az ökoszisztéma nagyon ki van találva. Sosem voltam egy ROM-olós geek az Android sem, de ha valami tényleg működik, akkor könnyű megszokni, hogy elfelejtheted a RAM pucolásokat, a rendszeres reboot-okat és az iszonyat mennyiségű adat szinkronizációt olyan helyekre (látszólag alig látható app-okon keresztül) amelyről még hírből sem hallottál > ajánlott egyszer egy Samsung Androidra egy tűzfalat telepíteni és ledöbbensz, hogy hová és mit szinkronizál.

    [ Szerkesztve ]

    ∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™

Új hozzászólás Aktív témák