- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz VoltanIgor #6487 üzenetére
Általános mobilos vélemény, hogy elég alapfokú védelem... a nagyobb gond, hogy nem végleges megoldás és újra kell kenni egy idő után.... a még nagyobb gond, hogy nem tudod, hogy az egyébként sem túl magas védelmi képessége mikor csökkent a kritikus szint alá... .azaz mikor kellene újrakenetni.
Egy bizonyos ideig a mikrokarcoktól' véd... nagyjából ennyit várhatsz el tőle.
Tehát általánosságban nem nagyon éri meg ezzel bohóckodni. De a te pénzed és a te telefonodMeliora sunt bono inimica
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz korvin98 #1478 üzenetére
A droidon most mennyi tárhelyet használsz?
Abból mennyi ami értelmes és mennyi ami csak azért van ott, mert ott felejtetted?
Ha ezek alapján elég a 16GB-os, akkor csakis az SE-t vedd meg... és 5S-t nem vennék már... annyi pénzért már van droidos alternatíva is... SE-re váltani jövőbe mutató - és szerintem jó - döntés...
Míg 5S-t venni 2016-ban kompromisszum... egyfajta kényszer azoknak, akiknek az a néhány 10 eFt már fáj, de mindenképpen almát akarnak. Ezt egyébként nem is értem... mindegy...[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
őstag
Alapvetően B-L-A-C-K -nek igaza van...
Annyival egészíteném ki, hogy helymeghatározó szolgáltatás használatakor (tehát ha a GPS be van kapcsolva és egy adott alkalmazásnak engedélyezed is a használatát)... az aGPS-hez szüksége adatokat mobilneten a szolgáltatótól lekérheti a telefon, de ez minimális adatforgalom. Ezen friss adatok birtokában tudják csak a mai telefonok villámgyorsan a pozíciót.
-
őstag
válasz JanuarJaguar #1289 üzenetére
Először is minden tiszteletem Sajnos sokak nem így kezdik, akik meg igen, ott az értő olvasással van baj. Csak rossz irányba olvastál.
Ahogy előttem is írták... az első időszak hozzászólásaival minden mobilos topiknál így van... a frisstől olvass visszafele tehát az utóbbi időszakot... most már vannak tulajok és tapasztalatok. De mivel senkinek semmi komoly gondja nincs vele, így mostanában
- főleg a tokokról beszélgetnek.
- vagy arról, hogy milyen nehéz beszerezni és a telefonvadászatról írnakNagy meglepetésre ne számíts, hiszen olyan, mint az 5S, csak jobb
Egyenlőre még nem ismert SE-hez köthető típushibája... Talán nem is lesz, egy 5S házban lévő 6S belsőnek..Van itt iPhone topik is, ami teló független... ott sok IOS-el kapcsolatos infó van és segítenek is.
-
őstag
válasz #03372544 #1139 üzenetére
Nem tudom, hogy mire gondolsz, de a köztudott, hogy a Samsung gyártja pl. az A9-est az SE-be.
Elvileg az A9-est a TSMC vagy az Samsung gyártja egyébként is.
A TSMC-nél készülők a legenda (ill. néhány mérés szerint) szerint takarékosabbak egy picivel...Meliora sunt bono inimica
-
őstag
Az iTools-nak elvileg ez a kínai weboldal a hivatalos, közvetlen forrás.
Szerintem az is AAC-t csinál az MP3-ból és át is nevezi... csak a háttérben. És.. Te ezt nem veszed észre...De ez lényegtelen. Szóval továbbra sem lehet szerintem mp3-at csengőhangként feltenni... de egy köztes progival, ha átkonvertálja (pl. iTools) természetesen igen.
-
őstag
válasz AndrewBlase #715 üzenetére
technikailag AAC, ami ha megvan, akkor m4r-re át kell nevezni a kiterjesztést
-
őstag
Van iTunes alternatíva PC-re, jobb is. A nevét fejből nem tudom, de a profibb szifonosok nem az iTunes-t használják. Van itt IOS szakmai topik
Fényképekhez nem kell iTunes ha PC-re akarod másolni őket.Android JB alatt (itt a szifonnál a JB mást jelent ), de szerintem később is... valóban az alkalmazás ikonjának kukába dobása csak az ikont dobta a kukába. Az alkalmazások menüpont alól kellett törölni kézzel. Javasolt volt előtte a telefonon tárolt adatait ugyanott törölni és csak azután az alkalmazást, hogy nem maradjon szemét...
A WP alatt ugyanúgy a főképernyőn lévő kinti ikon/csempe kukázása esetén még marad az app. Ott is pl. az app listából kellett törölni hosszan rányomva az app-ot.
Tehát értem, hogy mire gondolsz.Video:
Valszeg' lehet más lejátszót telepíteni az IOS-re. Ami több mindent lejátszik, mint a gyári. De ha ragaszkodsz a konvertáláshoz (időt vesztesz, de helyet spórolsz a telón, ami 16GB esetén jó ötlet lehet), akkor számos PC-s programnak van Apple kódolási profilja, ami a megfelelő felbontás/minőség default beállításával állítja elő az optimális fájlt erre a kicsi' kijelzőre. Sajnos ekkor már az OpenCL és a Cuda a kódolásnál nem segít, azaz a szgép videókártyája. Azért mert SD tartalomhoz nem jár GPU támogatás a kódolásnál. De előbb-utóbb meglesz procierővel is.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz AndrewBlase #679 üzenetére
Bukó. Te nem a sygic-ot vetted meg, hanem pl. a WPs Sygic-ot.
-
őstag
válasz #03372544 #674 üzenetére
Az érintésvezérlés is hihetetlennek tűnt volna még a nyomógombos telefonok idején. Az mára befutott, az élet minden területén elterjedt.
Úgy gondolom, hogy gesztus- és hangvezérlés a következő lépcső. Nagyjából az út 1/3-nál tartunk ezen a fronton. Most még kevesek játékszere, sőt vígjátékok céltáblája... Pedig a mesterséges intelligencia megteremtésének az egyik első lépcsőfoka a hang- és gesztusvezérlés, de a VR-nél is fontos ez a két terület.
Tehát most még lehet röhögni a Siri-n, meg fanyalogni rajta... de a szellem már kiszabadult a palackból. Nincs visszaút.Meliora sunt bono inimica
-
őstag
-
őstag
A Z5c-n android van... annak minden előnyével és hátrányával. Ha tudod uralni szükség esetén a skynet lelkű droidot (fórumokat böngészve stb...), akkor valóban alternatíva. Van aki szereti... régebben én is élveztem. (tehát ha ezen a téren poweruser vagy)
Ha egy értékálló, telefon kell, amit csak használni szeretnél anélkül, hogy foglalkoznod kellene vele, hogy mitől működik, hiszen egy megbízható gondozásmentes OS hajtja... akkor egyértelműen apple.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik