- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
veterán
válasz 4264adam #895 üzenetére
Nem tudom miért van ez!Nem hiszem hogy ne tudnának eleget gyártani és várni kéne!Érdekes hogy ha egy Samu flagship jelenik meg,akkor abból mindig van raktáron,pedig azt is viszik tisztességesen.Szerintem csak amolyan hype és érdeklődés fenntartásra játszanak a szolgáltatók (vagy az apple),de ez csak az én spekulációm!
Külföldön azért ennyire nem jellemző a hiány,persze ott is előfordul. -
4264adam
veterán
Áhhá értem
Ez lesz az első ilyen összegű telefonom. Utoljára egy 3 éves 3gs-t vettem itt, szóval már nem nagyon bírok várakozni.
radi8tor1: Kisebbik T-pontba mentem be. Szerződés kötés okés, majd hívnak a telefonnal, pénteken be mentem a nagy T-pontba ügyet intézni ahol közölték hogy, ha oda megyek 6.-án náluk lett volna raktárról...
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz AndrewBlase #888 üzenetére
Készlet, Raktár az nincs. több mint 2 hete várom és semmi nem érkezik? érdekes
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
AndrewBlase
senior tag
Megjött az értesítés, hogy érkezett készlet eme telefonból, mire rákattintottam volna, hogy ide vele, elfogyott...
Miért mindig én???
-
ChoppR
tag
Ki milyen navigációt használ? Melyiket ajánljátok a 4"-os kijelzőre?
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
veterán
válasz myself45850 #871 üzenetére
Ha nincs pc,akkor én 2 dolgot ajánlok!
1-Ott van a podcast app,jó kis mixeket találni.
2-Ha nem mixeket hallgatsz,akkor spotify,havi 1500ft nem sok érte,és lehet offlineba is menteni a zenéket -
Scholes9
nagyúr
válasz mantequilla #877 üzenetére
Miért, ugyanaz a méretkategória netán? Majd, ha a Samsung is kijön egy 4-es mobillal, akkor az SE-vel lesz összehasonlítva. A színvonalat meg kifejthetnéd, hogy pontosan mire is gondolsz
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Tibee86
nagyúr
Az SE-vel biztos nem.
-
Arcképgyáros
Mi értelme lenne?
-
mantequilla
aktív tag
Az összehasonlító táblázatokba berakhattatok volna egy s7 edge-t. Vagy az új apple már nem ezzel a színvonallal kíván versenyezni?
-
4264adam
veterán
telefonon wifi-ről youtube to mp3 app-al.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
Tudtommal sehogy.
-
myself45850
tag
Hogyan tudok zenét feltölteni, ha csak az iphonom van és egy androidos táblagépem?
-
Sztif
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan felhaszalo aki Angliaban vasarolta Apple store-ban es mar megkapta?
Hetfon rendeltem online, elotte probaltam az uzletben is, de egesz UK-ban keszlethianyos...Amugy a tok temahoz, en egy ilyet vettem hozza. Regen mikor 5/5S-t hasznaltam, Spigen Ultra Hybriddal vedtem. Nagyon jo, igenyes es minosegi tok! Csak kisse vastagnak talaltam benne.
Aki esetleg szemezik a gyari tolto dokkoloval, de sokalja az arat. Annak ezt tudom ajanlani. Ha megerkezik es rendelkezesre all a keszulek, megosztom veletek a tapasztalatokat.
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Tikakukac
titán
válasz B-L-A-C-K #867 üzenetére
Ja, hogy CAD -re kell bontani valamit, hogy megláss egy sim karit amint lötyög a befogadóban. Nem kell lemérni, fizikailag elfér, ha nagyon kívánod van 5S amit bonthatok és akkor ezredre laborban lemérem a hétvégén. Ha így megfelel
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
irgum
addikt
2008-ban vettem első szifonom egy 3G-t. Azóta használom a hozzá kapott SIM kártyát, most épp egy 6s-ben. Kétszer kellett megvágnom magamnak, nem okozott problémát. Kevés kézügyesség és nyugodt környezet kell hozzá. Pár tized milliméter hiba belefér, működni fog.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tikakukac #866 üzenetére
Ezt honnan vetted
szerk:
Gyors akku méret-összehasonlítás, majd ehhez készülék ház szélesség. És már meg is kapod a mélység diffit a micro és nano tokocskája között. Ha nem hordósak a képek, akkor ja, nyugodtan bemenne a micro is.
Na ne viccelj már, mellette még van 1000 dolog, vagy azt is lemericskélted 2 perc alatt mindkét típusnál?
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz B-L-A-C-K #865 üzenetére
Igen, ez a kis keret ami bemegy. Amibe meg bemegy a tok, az meg ugyanakkora
Ezt honnan vetted
Gyors akku méret-összehasonlítás, majd ehhez készülék ház szélesség. És már meg is kapod a mélység diffit a micro és nano tokocskája között. Ha nem hordósak a képek, akkor ja, nyugodtan bemenne a micro is.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tikakukac #864 üzenetére
Azért i5 tervezésnél ez is számított szerintem (mert ha kicsi is, de azért van különbség), utána meg vitték tovább.
-
Tikakukac
titán
válasz B-L-A-C-K #844 üzenetére
De mihez spórolnak helyet? Mert maga a tok amibe a sim kari bemegy vastagon bezabálja a micro-t is, mint ahogy megette a 4 is. Maradjunk annyiban, hogy azért van benne nano, mert csak. Enyémben is elférne a sima is lazán, meg a többi tepsifonban is. Ez olyan mint a kényszeres laptop vékonyítás. Senki sem tudja megmondani miért jó, hogy 1,2mm miatt lefő a proci és 2 dekáért kisebb a hűtés, de kell, mert csak. Ilyen a popszakma
-
legenda
válasz radi8tor #853 üzenetére
mindegy, hogy hol vette;
A kártyacserét díjmentesen biztosítjuk bárhol vásárolt, Telekom micro vagy nano SIM-kártyával működő készülék használata céljából.
venge; cégest nem valószínű, hogy csak úgy kicserélnek, hacsak be nem nézi az ügyintéző a dolgot...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
venge
aktív tag
Az rendben is van, csak céges a kártya, és holnap nem leszek itthon (Vásárhelyen), hanem Mezőtúron dolgozom.
Namármost. Bemegyek a T-mobile-hoz, és ha nem cseréli ki a kártyát, csak meghatalmazással, akkor ott vsúnya verekedés lesz! -
consono
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #848 üzenetére
Persze, ez tiszta, nem is akarom megállítani a fejlődést (meg szerencsés is vagyok, mert a mostani telóm is nano SIM-es), de sok helyet ezzel nem takarítanak meg...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #845 üzenetére
Nekem volt hogy az agyon vágott SIM-et vissza kellett alakítanom, megoldottam... Azóta már kértem én is újat, vagyis vodás csaj meglátta egyszer és adott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest