Üveg hátlapot kaphat az iPhone SE

Hirdetés

Tavaly márciusban mutatkozott be az iPhone SE, ami az aprócska Apple-mobilok rajongóinak nyújtott friss hardvert, a kompakt iPhone 5S külsejével. Egy évvel a bemutató után frissítették a tárolóegységeket, eltűnt a feltűnően szűkös, 16 GB-os modell, helyére 32 és 128 GB-os változatok érkeztek. Ettől függetlenül azonban szinte biztos, hogy rövidesen ezek is lecserélésre kerülnek: most egy kínai forrás árulkodik az új iPhone SE üveg hátlapjáról, amin a kamera és a vaku egymás alá kerülhet. Az Ion-X megnevezés alapján sejthetjük, hogy az Apple Watch Sport-féle anyag kerülhet rá, ami könnyebb és olcsóbb, mint a zafír, viszont rendkívül ellenálló.

Kínából érkezett ez a hátlap is
Kínából érkezett ez a hátlap is [+]

Egyelőre nincsenek pontos információk a hardverről, elképzelhető, hogy az iPhone 7-széria Apple A10 Fusion rendszerchipje dolgozik majd az újdonságban, ennél több azonban várhatóan csak a június 5-én megrendezésre kerülő WWDC-n derül ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone SE - se vele, se nélküle

    Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?

Hirdetés