- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
válasz radi8tor #14930 üzenetére
Szuper! Köszi! Nem hibás itt senki! Megvan az infó ez a lényeg! Valószínű lányom "véletlenül" leejtette (mint kiderült földhöz lett b.szva)! Csináltassam meg magamnak! Neki meg kell egy új SE, de inkább 11! Haha!
Vicces a csaj!Még egyszer Köszi az infókat!
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Leesett a telefon és nem reagál semmire. Nincs összetörve a kijelző nem is lehet látni rajta, hogy leesett. Nem reagál az érintésre. Érdemes javíttatni szerintetek illetve meg lehet csinálni?
-
volandy
senior tag
Van valakinek infója SE2-ről?
-
volandy
senior tag
válasz csokito100 #10761 üzenetére
Elnézést! Most lebuktam!
-
volandy
senior tag
válasz sityupityu #10758 üzenetére
Okés!
Valószínű, hogy nem fogom tudni eldönteni! Valamilyen semmitmondó ok miatt fogok valamelyik mellett dönteni!
Windows rendszert használok nincs MacBook-n.
Jó legyen, működjön és ne kelljen 2 év múlva lecserélni, nincs kedvem szervizekbe mászkálni![ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
válasz sityupityu #10756 üzenetére
Miért az olyan jó telefon?
-
volandy
senior tag
Csak amit a környezetembe hallok!
pl.:
A frissítés után nem tudnak csatlakozni olyan wi-fi hálózatokhoz, amik korábban működtek.
A frissítés óta nem működik a telefon bekapcsológombja.
Nem lehet e-mailt küldeni Outlookon vagy Exchange-en keresztül.
Csak úgy elkezdi megtölteni a telefon tárhelyét.
Nem szinkronizálódnak az üzenetek az iCloudon keresztül.
De ezek megoldható problémák!
Csak apró kellemetlenségek!
Nekem akkor is az SE a legjobb telefon(egyenlőre). -
volandy
senior tag
válasz csokito100 #10708 üzenetére
Hát igen! Ezek szerint minden szériába van ilyen hiba!
-
volandy
senior tag
válasz sityupityu #10706 üzenetére
Hát igen csak olyan bosszantó! (ez is)
-
volandy
senior tag
válasz csokito100 #10701 üzenetére
Na de egy fél éves készüléknél hogy lehet szar az akku?
-
volandy
senior tag
válasz csacsi67 #10620 üzenetére
Na végre valaki ezt leírja! Sony xperia xz1 compact után kérdezősködtem a topic oldalán!
Mert hogy én is ezt hallottam a sony kijelzőjéről. Hát nem igen nyilatkozott erről senki sem, sőt! Ez nem igaz, meg hogy hülyeség.
Várok, hátha igazak a pletykák és jön egy új SE márciusban. Öszig nem tudok várni, akkor megveszem ami most kapható. Ismerősöm tegnap vett az iStyle-ban 109 ezerért. IOS 11.2 van rajta. Azt mondja teljesen jól működik. -
volandy
senior tag
válasz csokito100 #10609 üzenetére
Oké! Bocsánat! Én a 32GB néztem!
-
volandy
senior tag
válasz csokito100 #10607 üzenetére
iStyle-ban most van akció!
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem:
Tudok olyat csinálni hogy találok egy oldalt egy cikket mondjuk az Index olvasása közben de nincs időm elolvasni és azt elmentem valahova ahol később elolvasom? -
volandy
senior tag
válasz lugosi #10533 üzenetére
Nem SE volt.
Samsung E330 Galaxy talán de nem vagyok benne biztos. Ez kb 2013 körül lehetett. Na vele kinlódtam. Hiába akartam beírni valami szöveget nem sikerűlt. Biztos én is béna voltam ez is erősen benne van a pakliban. Mást nem is próbáltam. 3 nap után sikerűlt árába eladni.
A lényeg hogy az SE a szimpatikus a kis kijelzője miatt és azt olvasom mindenhol, hogy stabil rendszere van. Mert azért látom hogy van olyan aki nem tudja felvenni vagy letenni a telefonját hívás után. Mert hiába nyomkodja, nem reagál!(de nem iPhon-t)
Figyelem a hozzászólásokat több oldalon is (mint ahogy itt javasolta az egyik Őstag).
Sony Xperia XZ1 compact 4,6"(erről nagyon jókat írnak.)
iPhone SE
iPhone 7
iPhone 8 vagy az X.Lehet nálam a befutó. De valószinű, hogy megvárom a márciust az esetleges új SE pletykák miatt.
Figyelgetem még a Samsung A3(2017) és a Samsung A5(2017). De a korábban említettek miatt ők a legutolsók sorban.[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Oké! Köszi az infót megpróbálom akkor ott is! Nem veszem sértésnek! Én SE-t szeretnék, csak mindenhol azt olvasom, hallom hogy x évig támogatják, utána már nem,és ekkor nem érdemes meg az nem fut rajta stb! Ezek a telefonok nem ugyanazok mint a régi nyomógombosok, hogy én megvettem 2008-ban 178ezerért a Nokia 5500 Slide telefonomat és azt használom a mai napig! Csak most már egyre több baja van!
-
volandy
senior tag
Köszi Szépen! Előre is!
Megvárom, hátha most tavasszal igaznak bizonyul a pletyka és jön egy új SE.
Ha nem akkor marad ez a jelenlegi. Remélem nem építi le az apple.
Nézegettem a i8-t és az X-t is, de nekem azok túl nagyok!
Hol érdemes venni? Nekem az iStyle-t mondják mert hogy az a hivatalos szervizközpont. -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az SE használata, beállítása mennyire egyszerű?
Ha idáig még csak nyomógombos telefont használtam, nyilván a laptop, asztali gép használata illetve az
egyszerűbb beállítások azért az megy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest