- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
'Na de könyörgöm, aki alap szinten használja, annak meg minek a legerősebb processzor? Azért egy ios esetén az alap dolgokra elég egy 5 évvel ezelőtti hardver is
'
Pontosan ez az, errol beszelunk!
Emberunk megveszi ezt, es a kovetkezo 5 evre le van tudva a telefoncsere, mert eleg lesz akkor is még ez a hardver.Melyik eri meg jobban szerinted?
- venni egy ilyen draga telefont 200ert, majd 5 evig hasznalni amikor mar nulla erteke van, es akkor lecserelni egy uj alaptelefonra
- venni egy olyat amit max. 2-3 evig tudsz normalisan hasznalni, gombokert tudod eladni, es veheted a kovetkezot -
Hát ezeket egy A51-esen sem tudom kényelmesen megcsinálni, onnantól mindegy. A managereink nagy része amúgy sztem vagy hotspotnak használja a telót, vagy csak nézegeti rajta ezeket.
"Arról nem is beszélve, hogy ha én csak telefonálásra keresnék telefont, ritkán egy-egy weboldalt megnézve, akkor meg pláne nem 200eFt-ért keresnék telefont..."
Managerekről van szó, ők kapják a cégtől. Persze kérheti az aktuális standard Androidost is. -
Nokia Communicator meg a mesében?
De jó neked amúgy... én mindenhol mindenki cetlikre meg füzetekbe látok jegyzetelni."Azért az SE és csúcstelefonok között elég sok modell jöhet még szóba. Akármelyik cégnél voltam, minden manager, középvezető (feljebb nem is szólva) mind elvárás volt, hogy a telefonon kvázi élt, tehát alap az excel, word, pdf-ek megnyitása, vpn kezelés, onedrive tartalmak megnyitása, saját fejlesztésű programok futtatása stb. "
Ezek mind elmennek egy SE-nA51 4GB a cégesem, az Intune megöli, de mindez megy rajta - és egy Alma 6S-en nem hogy megy, de gyorsabb
"Az meg végképp nevetséges, amit a most is földön térdeplő Zozo0525 állít, hogy van milliárdos cég, aki még buta telefonokat használ manageri szinten. "
Nem feltétlen úgy kéne érteni, hogy minden manager azt használ, csak hogy van olyan.
Amúgy mi a különbség a csak telefonálásra használt okostelefon meg a buta között? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Egyedi ékszerdobozka
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest