Új hozzászólás Aktív témák

• Noukoum

veterán

válasz PuMbA #6793 üzenetére

Xiaomi 11t pro volt nálam.

Igen nyilván beakad egy app, még véletlenül sem lehet az hogy az 1800 mAh az ennyire képes.. :D
    Igen ezek a dolgok önmagukban semmit nem jelentenek. Ellenben te is letudod tesztelni az aksit. Az a szám mindenkinél ugyanannyi lesz (vagy hasonló).
    Tessék nyugodtan lerakni 1 órára 4k videót rögzíteni, 1 órára videochatet használni rajta, nyugodtan kilehet próbálni valami 3d játékot szintén 1 órára. Aztán meglehet nézni hány százalékot merül a készülék.

Próbáltál már mobilnetet megosztani? Úgy merül szerencsétlen mintha megakarná hackelni a NASA-t.

Solaire: én is elvagyok vele, ha nem lennék már nem lenne nálam. Nekem nem teher rátölteni szerencsére. De azért nem tudom hogy sírjak vagy nevessek mikor délben 1 óra 20 perc SOT után 50%-on állok és hol lenne még a nap vége. És böngészésre meg zenehallgatásra használom, semmi több. Ezek nem merítenék amúgy, de a folyamatos mobilnet lerendezi a helyzetet. Erről meg nem vagyok hajlandó lemondani 2022-ben. Helyén kell kezelni az üzemidejét.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

Új hozzászólás Aktív témák