Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Xiaomi 11t pro volt nálam.
Igen nyilván beakad egy app, még véletlenül sem lehet az hogy az 1800 mAh az ennyire képes..
Igen ezek a dolgok önmagukban semmit nem jelentenek. Ellenben te is letudod tesztelni az aksit. Az a szám mindenkinél ugyanannyi lesz (vagy hasonló).
Tessék nyugodtan lerakni 1 órára 4k videót rögzíteni, 1 órára videochatet használni rajta, nyugodtan kilehet próbálni valami 3d játékot szintén 1 órára. Aztán meglehet nézni hány százalékot merül a készülék.Próbáltál már mobilnetet megosztani? Úgy merül szerencsétlen mintha megakarná hackelni a NASA-t.
Solaire: én is elvagyok vele, ha nem lennék már nem lenne nálam. Nekem nem teher rátölteni szerencsére. De azért nem tudom hogy sírjak vagy nevessek mikor délben 1 óra 20 perc SOT után 50%-on állok és hol lenne még a nap vége. És böngészésre meg zenehallgatásra használom, semmi több. Ezek nem merítenék amúgy, de a folyamatos mobilnet lerendezi a helyzetet. Erről meg nem vagyok hajlandó lemondani 2022-ben. Helyén kell kezelni az üzemidejét.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest