- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz Luck Dragon #3992 üzenetére
Akkor félre értettem, bocsi! Megtévesztett a "tapogatni" szó.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #3993 üzenetére
Azt úgy nem lehet. Kurzor ahol villog odatapizol és paste
-
Topikgazda
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #3993 üzenetére
-
Topikgazda
Hogy tudom a billentyűzetre varázsolni a beillesztések ikonját ? Úgy mint az iPadek esetében is van?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Topikgazda
-
pcnet
addikt
válasz Luck Dragon #3990 üzenetére
Elég ha a füledhez-arcodhoz ér hívás közben.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Topikgazda
-
O.CS
aktív tag
válasz tuzpenge #3986 üzenetére
Lehet, hogy rosszúl fogalmaztam de nekem az volt a bajom, hogy az esetek többségében alacsony volt a fényerő és kézzel kellett beállítanom.Világosban nem volt baj de ha egy picit sötétebb volt akkor már igen.Engem ez zavart mert már megszoktam, hogy minidg világos a képernyő.Szóval nagy nehezen megtaláltam a kisegítő lehetőségek között az automata fényerő kikapcsolását.Most jó
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
O.CS
aktív tag
válasz Luck Dragon #3983 üzenetére
Leszedem a fóliát és megnézem úgy is.Amúgy is kettő volt a csomagban.Köszönöm.
-
Topikgazda
-
O.CS
aktív tag
válasz Luck Dragon #3981 üzenetére
Nagyon picit van cscak elcsúszva.Szinte alig látni.A linken szereplő üveg van rajta. [link]
-
Topikgazda
-
O.CS
aktív tag
válasz Luck Dragon #3979 üzenetére
Igen, van.Arra gondolsz, hogy eltakar valami érzékelőt?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
O.CS
aktív tag
Abban tudnátok segíteni, hogy miért van mindig majdnem a minimumon a képernyő világítása?Mindig kézzel kell beállítanom.A True Tone be van kapcsolva de nem hinném, hogy az a baj.Vagy igen?
-
Topikgazda
válasz Luck Dragon #3975 üzenetére
Közben megtaláltam a megfejtést, ha valakit érintene a dolog a készülékhez adott 5 wattos adapter modell száma A2118.
Col ->
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
col
addikt
válasz Luck Dragon #3975 üzenetére
Én tavaly tavasszal vettem és akkor az A2118-ast adták hozzá. Azóta is bontatlanul a dobozában
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Topikgazda
Megszeretném kérdezni hogy a telefonhoz adott töltőfej melyik modell, mert vagy négy fajta Apple 5w töltő van a piacon? Talán A2118-as?
Köszönöm.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Topikgazda
Köszönöm a visszajelzést .
-
baloo79
tag
válasz Luck Dragon #3970 üzenetére
Az ára mikor én tettem fel 7000-Ft volt de már itt a topicban és más topicban is írtak hogy feljebb ment az ára , szóval olyan 8-9000-Ft kell gondolkodni .
Szia!
Két hete tetettem fel az új iPhone-omra, még nekem is 7000 Ft volt.
Olvastam én is, hogy drágább, de nekem ezek szerint szerencsém volt még. -
Ozsi009
tag
válasz Luck Dragon #3970 üzenetére
Köszönöm!
Tegnap délután elmentem és rakattam, szépen kisimult ma reggelre. 7000 Ft volt a tokkal kompatibilis verzió, tetszik.
-
mp54
senior tag
válasz Flashcash #3966 üzenetére
Továbbra is naponta többször csak SMS-ben értesülök arról, hogy keresett valaki, úgy, hogy az adott időszakban egyáltalán nem telefonáltam
Ez nekem már szinte éve így van: buta telefon, Telekom. Régebben a nem fogadott hívások közé tette, de egy ideje oda nem, csak SMS jön....anyázok is rendesen -
Topikgazda
válasz Ozsi009 #3967 üzenetére
Gratulálok és üdv itt. Nekem is 128-as van csak fehérben .
Clearplex .Én meg vagyok vele elégedve teljesen . Több eszközömön is rajta van , eddig nem jött fel sehol és egy deka karc sincs rajta. Nekem bevált .
Titok az hogy szót kell fogadni az emberkének aki ott az okos pontnál teszi fel, szépen elmondja hogy minimum három órán keresztül ne tapogassuk. Az első 2-3 napban nálam majdnem egy hétig olyan volt mintha el lett volna rontva , mert hullámos mint a Balaton felszíne de ez a technológia sajátossága . Majd szépen kisimul , elterül , felveszi végleges formáját és utánna semmi baj sincs .
Kettő féle fajtából kérhetsz úgymond telefon tokkal kompatibilist vagy a nélküli . Az ennyit tesz hogy a tokkal kompatibilis szélétől elhagy 1-2 millimétert .
Az ára mikor én tettem fel 7000-Ft volt de már itt a topicban és más topicban is írtak hogy feljebb ment az ára , szóval olyan 8-9000-Ft kell gondolkodni .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
O.CS
aktív tag
válasz Flashcash #3966 üzenetére
Mondom, hogy nekem ugyan ez volt a helyzet a Samsung A7 telefonommal.
Egy Telenor és egy Vodafone kártyát használtam benne.A Telenor volt az elsődleges (az volt a céges ezért ingyé volt a hívás ) a Voda meg a saját számom.Sokszor mondták, hogy kerestek a Vodás számomon és nem tudtak elérni.Kicsöngött de nem vettem fel(biztos nem csengett ), nem volta melérhető stb...Aztán azt csináltam, hogy a Telenor kártyát átirányítottam a Vodásra.Úgymár működött de akkorra már megvettem az Iphone SE-t.Szóval ez nem az Iphone hibája szerintem mert nekem a Samsunggal is ezt csuinálta. -
Ozsi009
tag
válasz Luck Dragon #3921 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget. Tegnap megjött a telefon, nagyon tetszik egyelőre!
Telenortól rendeltem fekete színben 128 GB-os verziót, az oldalukon azt írták hogy csak töltő van hozzá, de még fülest is kaptam a töltő mellé.
Clearplex kijelzővédő fóliával meg vagy elégedve? Ma tervezek media felé menni, ha jó a tapasztalat vele akkor olyat rakatok én is.
#3929 lindermen: köszönöm az infót!Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Flashcash #3938 üzenetére
Kipróbáltam ezt a beállítást is, de sajnos a két SIM kártyás (1db fizikai és 1db ESIM) használat nem működik megfelelően. Továbbra is naponta többször csak SMS-ben értesülök arról, hogy keresett valaki, úgy, hogy az adott időszakban egyáltalán nem telefonáltam egyik SIM-en sem. A hívó fél pedig azt mondja, hogy a hívás ki sem csörgött neki.
Más Iphone típusok esetén is ugyanez a helyzet.Azért az Apple/Telekom ezt a működést kommunikálhatná, hogy az előfizetők tudják mire számítsanak.
-
xZer0kidx
senior tag
-
törölt tag
-
xZer0kidx
senior tag
válasz .Szaki. #3961 üzenetére
Eddig úgy tűnik igen. Tegnap óta sok bejövő hívásból egyszer sem jött még elő a dupla gombos felület. Előtte 10-ből 2-3szor előfordult nálam szóval remélem megoldódott ez.
Más: Akkor most vajon bekerült az ios-be ez az adatküldős tiltás amiért a Facebook rinyált? Lehet az appot is kell hozzá frissíteni ,de eddig nem szúrta ki a szemem ez az opció.
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Diokhan
addikt
válasz herdsman12 #3955 üzenetére
Szerintem szolgáltató.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
herdsman12
őstag
Most látom, hogy eltűnt a 2G (Telekom), X-en (Digi) van 2G, 3G, LTE.
Mindkettőn iOS 14.4.
Most ez szolgáltató vagy telefon függő? -
Topikgazda
-
tboldi
nagyúr
válasz Zozo0525 #3951 üzenetére
De ugye a vezeték nélküliség miatt az energia egy része hővé alakul. Illetve több része, mert vezetéken is van veszteség, de nem annyi.
Van egy Philips Qi töltőm, arra rá is van írva, hogy conversion: up to 75%, vagyis az 5W valójában inkább csak max. 3,75.
[ Szerkesztve ]
-
xZer0kidx
senior tag
Megnéztem, ott megvan mindegyik kép csak a fájlkezelőből elérhető icloud fotók mutat max 50 képet a többit meg nem. Így a win app nem igazán látja el a feladatát. Feltölteni lehet így képeket csak gépen visszanézni nem, fura...
Ez a hívásos bug (ez is kiderült, köszi érte ) ma még nem jött elő 14.4-en, igaz csak délelőtt frissítettem szóval a teszt idő még nem túl sok.
-
O.CS
aktív tag
Az IKEA-s töltőpadot milyen töltőfejjel használjátok?Van itthon egy Samsung fej ami 5V 1A , nem tudom, hogy az jó-e hozzá.
-
MODERÁTOR
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Diokhan #3944 üzenetére
Köszi a választ, 14.4 van fent (igaz a mai naptól) de feloldott kijelzőnél a fentről beúszó kis ablak van bejövő hívásnál. Ha a csúszka az alap akkor a teljes képernyős dupla gombos megoldás nem tudom, hogy mi...
-
Diokhan
addikt
válasz xZer0kidx #3943 üzenetére
Lezárt képernyőn mindenképpen csuszkának kell, hogy legyen. Ha dupla gombot látsz, akkor valószínűleg nem volt zárva a képernyő. De nálam (ios 14.3) olyankor csak fent jelenik meg értesítésben a hívás.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
xZer0kidx
senior tag
Egy olyan problémám volna ,hogy használom az icloud-ot telón és egy win laptoppal. Viszont az icloud fotók app, winen valamiért csak pár képet jelenít meg holott vagy 3000 kép fel van már töltve. Szerintetek ez miért lehet?
Más: Telefonhívás lezárt kijelzőnél néha csúszkát jelenít meg néha dupla gombot, ez miért van? Ráadásul a csúszkát szoftveresen nem is lehet letenni csak hangerő le gombbal?! Kicsit fura ez a dupla megoldás. Ahogy néztem mindkét esetben ugyanazok voltak a (az általam ismert) körülmények: Lezárt kijelző, hanghívás, meglévő kontakt stb. mégis egyszer így jeleniti meg egyszer úgy...
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Diokhan
addikt
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Flashcash #3933 üzenetére
Közben kaptam egy olyan tippet, hogy a másodlagos SIM kártyát a "Hang és adat" beállításnál 3G-re állítva, telefont újraindítva nem fog jelentkezni a hívásfogadási probléma. Korábban mindkettő SIM 4G-re volt beállítva.
Hosszútávú tapasztalatom nincs, egyelőre 1 nap alapján úgy tűnik így jól működik. -
k.joco899
csendes tag
Sziasztok! Kaptam egy hete egy ilyen telót a cégtől, ahol dolgozom. Tegnap óta elkezdett vacakolni. Először csak pár másodpercre ment el a hangom, a vonal másik végén panaszkodtak, hogy nem hallottak, de én közben mindent hallottam. Aztán 5 másodperc múlva mindig megjavult.
Ma már a hívások is szakadoznak, utána kiírja, hogy a hívás sikertelen volt. Eközben a térerő végig maxon van. Nem lehet térerő gond, mert korábban sem volt, illetve egy nagy lakótelep közepén lakom.
Vowifi és volte ki van kapcsolva már (bekapcsolva is vacakolt), SIM kártyát kivettem megtakarítottam, de továbbra sem jó.
Mit tehetek még?[ Szerkesztve ]
-
O.CS
aktív tag
Ez a töltő jó a mi telefonunkhoz?
[link] -
O.CS
aktív tag
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz snorbi82 #1612 üzenetére
Sziasztok,
Ha valaki tervezi még két SIM használatát esim-el, csak figyelmeztetésnek írom, hogy a korábban mások által jelzett problémát én is tapasztalom. (legújabb IOS)
1db Telekom fizikai és egy további ESIM mellett a hívások fogadása bizonytalan mindkét kártyán. Egy másik telefonnal elkezdtem hívogatni magam és több alkalommal (10-ből 2-3alkalom) a hívott fél nem elérhetőt ad mind az elsődleges mind a másodlagos számra úgy hogy nem telefonálok rajtuk, illetve csak SMS-ből értesülök arról, hogy kerestek.
További tapasztalat:
-Ha telefonálok a másodlagossal, akkor a hívás bontása után egy ideig még az elsődleges kártya nem elérhető és viszont.Ugyanez a telefon 1db fizikai SIM-el tökéletesen működött (nem telefon hiba), ismerős Iphone XS-en ugyanezt tapasztalja. (nem telefontípus hiba).
-
Topikgazda
-
O.CS
aktív tag
Volna egy kérdésem aire biztos tudjátok a választ.
A telefon alján a töltő két oldalán lévő lyukas részek közül az egyik a hangszoró.A másik a mikorofon?Ha igen akkor a mikorfonnak minek ennyi lyuk? -
Zozo0525
őstag
Szerintem nem szívás az átálás androidról. kicsit furcsa de hamar szerethető rendszert kapsz
-
Topikgazda
válasz Ozsi009 #3926 üzenetére
Itt már ízlés és márka hűség az ami határt szabb neked. iPhone 7-8-SE2020 mind megegyezik kiegészítők terén igy a kijelző fólia és tokok is. Magam clearplexet tettem fel ami MediaMarkt okospontjánál találhatsz a kijelzője ,tokot pedig Spigen , Besaus amit ajánlok . Töltőpad esetén Blitzwolf , Spigen , Besaus ahogyan töltőket, kábeleket is.
Ugyanis nagy lesz rá az esély ha veszel abban már nem lesz töltő .
[ Szerkesztve ]
-
Ozsi009
tag
válasz Luck Dragon #3925 üzenetére
Szuper, ezeket használom én is, más google app nem jut eszembe. Akkor azt hiszem nem lesz gond. A másik kérdés, hogy fóliát és tokot honnan érdemes rendelni, illetve milyen márkákat?
-
Topikgazda
-
Ozsi009
tag
Értem, köszi.
Igazából nyitott vagyok, magával az ios rendszerrel nem hiszem hogy problémám lenne, mert nem használom 100 dologra a telefont csak a napi szintű dolgokra. Inkább csak az aggaszt, hogy a dolgaim átvitele nagy szívással járnak-e. -
Topikgazda
válasz herdsman12 #3922 üzenetére
Csipetnyi elfogadottság is kell , meg megértés . Más nem tudok tanácsolni .
-
herdsman12
őstag
Én nyitott vagyok, csak a rendszer zártabb.
-
Topikgazda
válasz Ozsi009 #3920 üzenetére
Magam is használok authenticatort , személy szerint nekem nincs vele bajom értsd ez alatt hogy működik ,,bár eleinte voltak gondok vele nem is kicsit . Az áttálás is könnyen ment, de itt ahogyan szoktak írni nem az androidot kell keresni a rendszerben ha nem nyitott szemlélettel kell bele ugrani egy újdonságba.
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Jelenlegi OnePlus 3 telefonomat tervezem lecserélni, és erősen gondolkodom hogy iPhone Se 2020 lesz az utód.
Androidról ios-re áltállással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szívás, vagy egyszerűen megoldható? A telefonomon fut a google authenticator, amihez elég sok fiókom van kapcsolva, ezeket könnyen át lehet vinni ios-re? Illetve érdemes tudni valamit ezzel az androidról ios-re való átálással kapcsolatban?
Köszi a segítséget! -
Topikgazda
-
papi77
addikt
válasz Luck Dragon #3917 üzenetére
Köszönöm,újra raktam az usb drivert,most úgy néz ki jó!
Az első: NOKIA 1611
-
Topikgazda
-
papi77
addikt
Üdv
Az miért lehet,hogy rendszeresen ledobja a win10 a telt képek másolásakor?Az első: NOKIA 1611
-
Topikgazda
válasz domerator #3914 üzenetére
Ez igaz , hát ez egy nagy szörny de túrázás esetén azért megnyugtatóbb érzés egy ilyennel nekivágni , mint most amit használok általános szilikon tokot a mindennapokra .
”ha jól emlékszem a keret még 2-3 körömmel is kapaszkodik a gumiba”
igen , nemitógomb körül kettő köröm a többi pedig rá hajlik .
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Luck Dragon #3913 üzenetére
Viszont karcsúbb és dizájnosabb az egybepáncélnál
(ha jól emlékszem a keret még 2-3 körömmel is kapaszkodik a gumiba)[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Topikgazda
-
domerator
veterán
válasz Luck Dragon #3911 üzenetére
Meg van az csinálva... meg se moccan a keret. Én is és párom is ilyet használtunk a heteseken legalább egy, de inkább majdnem 2 évig, a keret mintha újonnan lett volna bepattintva. Egyébként ennek a leszedése sem egy kínszenvedés. Ez igazi mérnöki csoportmunka terméke
-
Topikgazda
válasz domerator #3910 üzenetére
Nézegettem anno , de valahogyan a kerettől féltem . Az volt az elgondolasom hogy ha fel és le rakjuk a telefonról akkor az a vékony keret hamar elfárad ,eltörik .
Azert választottam a fentebb linkelt tokot mert nem csak oldalt van rajta ugyan ez a védő keret mint a tièden ha nem plusz az egész hátlapot is az borítja és egybe van ki öntve .
Azaz felrakod ezt a pufi szilikon tokot és utánna helyezhető fel rá a kialakított helyére a védő”lemez”.Bár még nem ejtettem le és nem is szeretném továbbra sem , így csak elméleti síkon van a dolog hogy ennek jónak kell lennie .
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Luck Dragon #3909 üzenetére
[Nem... ilyen, vagy majdnem ilyen volt.]
Neo Hybrid... ez nem jutott eszembe.
A tok maga egy könnyű, szerintem szivacsos szerkezetű gumiszerű anyag és rajta a műanyag keret. Leejtettem benne a telefont betonra és hangtalanul pattogott, baromira ki van találva az az anyag
-
domerator
veterán
A Speck tokok valami irdatlan védelemmel rendelkeznek, cserébe viszont a delfinből bálnát csinálnak, rettenet meghízik a telefon. Ha valaki sokszor ejti le a telót, annak ajánlott, de aki tud rá vigyázni, annak csak elcsúfítja.
Volt Spigen Herringbone tokom (akkor úgy hívták, most valami Hybrid azt hiszem) a hetesemen, az se karcsú, de legalább nem annyira drabális mint a Speck és bravúrosan védte a telefont.
Ja, és a Specket fél-egy év után irtó óvatosan kell leszedni, mert valahogy rákeményedik a telóra és komolyan azt hittem félbetöröm a kis vékony hetest[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Diokhan
addikt
válasz Luck Dragon #3905 üzenetére
Én egyszerű fekete szilikon tokot használok filc betettel, valamint egy szélén lehajtott üveg fólia amióta kijött a dobozból
-
Topikgazda
-
O.CS
aktív tag
Itt a fórumon van valakinek a linken szereplő tokja?Ha igen, mi a vélemyény, tapasztalat?Megéri az árát?
[link] -
törölt tag
válasz GreenGoblin #3902 üzenetére
Eredetileg 14.0-val jött volna, Zuckerberg örülhet félévet késett az Apple. Persze így is sírt egy sort a Facebook, ami megalol szánalom volt, hogy a Facebook hagyományos papírújságban adott fel hirdetést.
Korábban írtam a szellemet már nehéz visszazárni a palackba. Személy szerint én hiába nem használom a Facebook appot, se böngészőben, egyedül a Messenger van telepítve, de hát az is mennyit gyűjt, reklám is van benne. Mert muszáj mások miatt. Viber is fent van muszájból sajnos. Sajnos gusztustalan Zuckerberg kezében van a Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp is.
Egyébként a Google-t is okolom, mert amikor régen Androiddal másolták az iOS-t, ők elszerencsétlenkedték az Android üzenetküldő app kérdését. Volt már tucatnyi chat app, folyton átnevezne, visszavonultatva. Gtalk, Hangouts tököm tudja hány, azt se tudom mi most a hivatalos legújabb. És emiatt Androidon nem lett egy default app, ebben a káoszban mindenki inkább Whatsapp, Facebook Messenger, ezek lettek a közös nevezők.Ha a Google nem rontotta volna el, most iOS és Android user tábor szépen beszélhetne egymással a Facebook nélkül. Apple-nél legalább két iPhone user tud egymással iMessage, Facetime dumálni tracking bullshit és reklám nélkül. Mindig hánynom kell amikor meg kell nyitnom a FB Messenger, Viber appokat. Most hiába írják Signal, Telegram jobbak privacy szempontból, ha ismerőseid közül kutya se használja.
Ugyanígy rossz, hogy a többség a fos Zuckerberg appokon keresztül küld agyontömörített képet normális megosztás helyett. Itt vannak a kamera miatt egyre drágább flagship iPhone és Samsung készülékek, és akkor tíz évvel ezelőtti minőségben küldik a fos Zuckerberg appok tömörítése miatt.
[ Szerkesztve ]
-
GreenGoblin
őstag
válasz #86564352 #3901 üzenetére
Ne érts félre én nagyon örülök, hogy az Apple ezt kitalálta. Plusz a 14.4-el jön az a funkció is ami miatt megy a balhé a Facebookkal, hogy meg lehet tiltani az engedélyt hogy egyes appok ne tudjanak követni. Meg még van más privacy cucc amit Apple bevezetett a 14-el. Engem csak ez a mostani dolog amiről beszélünk akasztott ki egy kicsit. Remélem gatyába rázzák majd később. De a 14.4-et nagyon várom a tracker blocker funkció miatt.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
törölt tag
válasz GreenGoblin #3900 üzenetére
Örülnöd kellene, mert az Apple új előírása miatt most a Mixcloud appod kevesebbet tud rólad, mint korábban. Nem értelmetlen, max. számodra. Én örülök van egy cég, amelyik nem reklámokból él és igyekszik transzparens tájékoztatást adni, 3rd party tracking nehezítése stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest