- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
Engem meg érdekel az ios, mert ez miatt veszem meg 2-3 évente az újat. Nekem fontos az oprendszer. Más eddig nem jött be (a OnePlus család mondjuk tetszik). Plusz, az aksi itt is bírja 2-2,5 napig, a fényképek minősége nekem teljesen megfelel, több is annál, portrémód szerintem marha jó, elég gyors a vas is benne, a hangzás nem érdekel, mert jblgo-val hallgatok zenét bt-n stb. Nem tudom miért körülményes a töltés, nem tudom mit értesz ez alatt. Én bedugom a falba azt’ kész..
Kocsiban meg ott a szivargyújtós töltő, ha gáz van.
-
DJosef
őstag
Pedig van egy nem elhanyagolhato reteg akik csak az iOS miatt tartanak ki az Apple termekei mellett. Mondjuk ha a telefon mellett van egy iPad-ed vagy egy macbook, imac stb geped akkor a Handoff az nem olyan rossz dolog.
Szemely szerint nekem pl tetszik a Galaxy S8 csak az opprendszer az ami nem az en vilagom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest