Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 8-am van már egy ideje, de előfordul egy idegesítő hanghiba. Sokszor, amikor telefonálok, panaszkodnak a másik oldalon, hogy nem hallanak, szakadozik a hangom, néha olyan, mintha víz alól vagy távolból beszélek.
Androidos telefonnal ugyanezt nem produkálja. Vodás SIM és a hiba nem köthető egy
helyhez. Több helyen, több ember is jelezte.Próbáltam 4G, 3G üzemmódban is, a hiba elő jön néhány perc alatt. Kipróbáltam a telefon zajkioltásának ki és bekapcsolását is, de az sem segített.
A mikrofon minden appban jól működik, csak hívás alatt "vacakol". Mikrofon nyílás tiszta.
Találkozott valaki már ilyennel? Javasolták a full "reinstallt" és egy másik szolgáltató kártyáját is ki lehetne próbálnom...
Ha valaki járt ilyen cipőben, írja le, hogy mi oldotta meg a problémát! Ha semmi nem segít, megy gariba a szervizbe.
Még egy kérdés. Tudom a 2 GB RAM kevés, de nektek nem tűnik úgy, hogy szinte minden programváltásnál újra tölt mindent? Fura 4-6 GB-s android után. Tudom-tudom 2 GB kevés, de szinte 2-3 programváltás után már látszik az újratöltés..
Üdv,
János
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest