- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cynicelectro
aktív tag
Látom nem megy a matek. Arra kíváncsi lennék, hogy mire alapozod eme kijelentésedet barátom.
Nem az ellenséged vagyok, még ha úgy érzed is, hiszen jómagam is magasztalom az almás terméketeket, szerintem is jók, de el kell ismerni, van amiben erősebb a hardver, én csupán ezt állítottam. -
doooo
veterán
Az Edge-ben nem csak Snapi lehet. Az Exynos 8890 nyílvánvalóan erősebb a 820-nál (grafikát kivéve). A mostani szereplők meg már a Snapi 821 és hamarosan az Exynos 8895. Tehát nem sokáig fog tartani ez a fölény (amit nem lehet kétségbe vonni, csak épp a végletekig magasztalni sem). Meg egyébként is... már "hagyomány", hogy a iPhone-ok és a többiek félévente váltogatják egymást a "dobogón", olyan sorrendben ahogy piacra dobják őket. (Mellesleg ezeket a fentebbi "papíron erősebb" dolgokat nem értem...
Minnél nagyobbak a számok, annál jobb? Kérem menjetek át akkor egy PC-s topicba, és írjátok oda, hogy az AMD 12 magos, 5 GHZ-es procija sokkal jobb mint egy i7.
Aztán szóljatok, hogy hogy ment!)
-
Cynicelectro
aktív tag
Olvass figyelmesebben. Nem azt írtam, hogy bármelyik készülék jobb lenne az iPhone-nál hanem azt, hogy az általam felsoroltak -és még lenne egy pár- Hardwere-esen paraméterekben "lepipálják" az iPhone-t.
De mindemellett ismét elismerném, hogy egy jó készüléket dobott a piacra kiváló szoftverrel, de a hardver nem erős, és nem is kell annak lennie, mivel a rendszer kiválóan van optimalizálva és van multitask is ami az én csoffadt S7-ből hiányzik, mondjuk nekem nem. Nem bántani akarom, de azért ne legyen magasztalva amiatt ami nem igaz rá. Ennyi erővel lehetne innovatív is, de nem az.
Konklúzió: az 7-es széria kiválóan sikerült! -
doooo
veterán
"Simán lepipalja az általad említett készülékeket"
Persze... Simááán... Hova gondol az egyszeri ember...? Olyan simán, hogy csak na!
Imádom ezeket az egészséges túlzásokat. Mint amikor gyerekek dicsekednek.Most még a "földbe döngöli", "körbehugyozza", "állva hagyja", és még valami autós összehasonlítósdi hiányzik, hogy teljes legyen a felhozatal (ja meg még az "olyan messze vannak egymástól teljesítményben, mint Makótól Jeruzsálem").
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged