Új hozzászólás Aktív témák
-
karmatt
csendes tag
Ha az itusnes felhasználóbarát szerinted akkor:
(a) Nem tudod mit jelent a "felhasználóbarát" szó.
(b) Véded, mivel ha elismernéd, hogy nem az, csorba esne az apple-ös "bólogattós" büszkeségeden, mivel megrögzötten akarod hinni azt, hogy az Apple (iOS) mindenben jobb, mint társai. Ha nem is jobb, akkor egyedi, különleges.Ez több, mint megrögzöttség, - korlátolt látásmód, eszköz felhasználás. Passzolsz az iTunes-hoz és az iOS-hez.
Meg is érdemled.
Ha szerinted felhasználóbarát az iTunes, nincs miről veled beszélnem.
A total commanderes mondat pedig zseniális volt. Telejsen kifejezted vele a lényeget, na nem úgy ahogy te gondolnád.Szerintem is ugorjunk.
-
karmatt
csendes tag
válasz
Lord Sidious #453 üzenetére
"VLC-be behúzod és kész."
-valahogy gondoltam, iTunes.on nem megy ez, max külön progival lehet mókolni, behúzni - amit persze csak az adott program lát, más nem.
"Tartsd lenyomva a kép kis nézetű ikonját és tudod a sorrendet változtatni.
- Mármint egyesével? - mondjuk 200-300 képnél?"Bluetooth: tudsz fogadni bármilyen filet?"
nyilván nem, de ennek tudjuk is az okát.
- Igen, tudom.Le tudsz tölteni bármilyen filet?
Igen, nekem is tele van a telefonom és az iPad-en is .XCF, ..PSD, .ISO, .dll stb fájlokkal, és kb. hordozható háttértárkény is használom az eszközöket.
- Tehát ha küldök neked egy *.mxf filet le tudod menteni úgy hogy nincs jailbreakelve?iTunes felhasználóbarát?
Ezt nem tudom. Kinek mi, a felhasználóbarát... de egy biztos: eléggé hülyebiztos.
- Nem hülyebiztos, hanem konkrétan sz@r. De van akit ez sz@r maximálisan kielégít.Szofver rugalmasság.
Na persze...
-
karmatt
csendes tag
- Jópár videót hiába akarsz iTunes-al átmásolni, fel sem ismeri. Így nincs mit áthúznia.
- Áthúzod a képeket iTunes-al, majd próbáld meg a képeket egy prezentáción ne készítés időpontja hanem file-név szerint rendezni az eszközön. Nem megy? Tegyél fel egy másik "képnézegető" programot, hogy azzal tudd rendezni a képeket - ja ő pedig nem látja az iTunes-al másol képeket?
- Bluetooth: tudsz fogadni bármilyen filet?-
- Le tudsz tölteni bármilyen filet?
- iTunes felhasználóbarát?Nem, nem nem........nem.
jailbreak-el már jobban megy? Ez a szoftver rugalmassága 8/10 pont?
(Nem releváns, hogy hány évig ki mit mit használ - hanem hogy milyen mélységben, hogyan...)
-
karmatt
csendes tag
"Szoftver rugalmassága, bővíthetősége 8 pont" - ???!!!
Másoltatok már videókat, képeket a telefonra, használtatok már bluetooth-t, próbáltatok már a telefonon lévő képeket más app-okban megjeleníteni?...(rengeteg dolgot tudnék felsorolni)...stb Hogyhogy 8 pont?! kb.5-6 pontot adnék MAX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged