-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
hitchins #17345 üzenetére
Nemrég óta kb 5 hónapja használom a telefont. Kijelzőnek semmi baja, szép is lenne ha lenne.
Alapesetben sokat nem nyomkodom, és így is simán kibír egy napot hogy mellette a 4g is fut.
Persze az on - line rádió és a chat szépen meríti, de ha a user nem függő a chaten és az instan egy napot simán kibír úgy hogy estig ne tedd rá töltőre -
Szabi®
addikt
válasz
hitchins #17345 üzenetére
A kijelző nem sárgul/fakul (a gyári) Akksi cserélhető hivatalos partnereknél (pl.istyle 15 körül)
A kijelzőn a szöveg nagyítást be lehet kapcsolni, az ikonok mérete is változtatható.
Fateromnak én is bekapcsoltam ezeket, és gördülékenyen tudja használni, nem facebookozik, nem messengerezik, csak telefonál. Neki 2 napokat elketyeg bőven. -
Mbenyo97
aktív tag
válasz
hitchins #17338 üzenetére
3,5 éve használom én is napi szinten, semmi probléma, gördülékenyen fut rajta minden. Én talán mondjuk inkább 7 plus-t vennék ha már idős embernek lenne, annak nagyobb a kijelzője.
Nekem volt 2 olcsóbb fajta androidos telefonom, új áruk akkor kb 50-60 között volt, de 2 év múlva feladták a harcot, lassú volt, akadozott a rendszer.
Akkor már inkább egy használt iphone ekkora összeggel. -
válasz
hitchins #17338 üzenetére
Amit Csaba írt, arra gondoltam én is, hogy esetleg a képernyőméret lehet gond. Illetve az akksi, a 7-es új korában se tartozott a legjobb akkuidejű telefonok közé, egy használt akksival pedig nagyon sokra nem számítanék tőle. Ezektől eltekintve szerintem rendben van ma is.
-
Szabi®
addikt
válasz
hitchins #17340 üzenetére
Teljesen jól pörög, kamera mai szemmel is jó, nálam ios 13-al másfél napot kihúzott.
55-ért dobozos i7-et kapsz, lehet még gari is van rá, annyit bármikor megér
Ez talán segíthet megitélni a gyorsaságát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest