-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Ed Parker #347 üzenetére
nekem ez elég nagy gondnak tűnik h a samsung újratöltötte az alkalmazásokat.
persze iOS-re is jellemző volt ez amíg 2gb alatt volt a ram.minél nagyobb felbontás ≠ minél jobb kijelző.
A ppi értéket leszámítva ez a kijelző mindenben csúcs most jelenleg.
Szerintem a Plusnál a fullHD teljesen rendben van.
Majd növelik a felbontást a következő generációnál. -
törölt tag
válasz
Ed Parker #462 üzenetére
Az asztro tv-ee gobdolsz?
S7e?
Vettem egy s7-et. Igaz rá minden amit eddig irtam. Jó, jó de nem akkora durranás, inkább lufi.
Ezután(felültem a dumának) megvettem az edge-t is ami inkább dizájn díjat érdemel mint technológiai dijat merthogy utóbi szempontból ua mint az s7.
A dizájn viszont visszaütött, annyira, hogy inkább visszváltottam sima s7-re ami abból a szempontból érdemel díjat, hogy kapott egy nagyobb akkut ill visszakerült az sd ficsör. Ok mérsékelten vízálló is. A Samsungos gyerekbetegségei ettől még megvannak ugyanúgy mint eddig. -
törölt tag
válasz
Ed Parker #460 üzenetére
Hát dolgozzanak meg a pénzükért ott is ahol eddig megcsinálták a szerencséjüket. Munka nélkül pénzt keresni, ez a mai okosság. Jó ez meg minden csak kérész életü. Egyszer csak jön valaki és megmutatja, hogy mégis van új a nap alatt akkor majd leporolják a raktár ajtót és előszednek valamit.
Na jólvan elnézést, hogy itt morgolódok. Akinek tetszik feküdjön be a kemencébe "nem égeti az csak barnítja" kéremszépen.
-
Szakiii
addikt
válasz
Ed Parker #419 üzenetére
Igen mikor ezt targyaltuk irtam is hogy kulso appal megy itt a gyari progikon volt a hangsuly pont erre akartam ravilagitani hogy maga ios nem nagyon fejlodik ilyen dolgokban a kulso appok tartjak szinten amig droidba nativan kerulnek bele a jobbnal jobb dolgok. Nem flamekeltes miatt irtam/irom hangnembol remelem erzodik szimplan csak miertjet nem ertettem de mar felvilagositottatok
.
Igen ez mokolas. Minden az ami nem gyarilag van benne szerintem. Egyebkent nekem s7 is szet van mokolva szoval ezzel a dologgal nekem semmi bajom szimplan csak ki akartam emelni hogy vannak dolgok amikben kezd lemaradni az ios. Nekem pl s7en van fent mod amitol ugyan ilyen sztereoba szol a telo mint az i7 megoldasa + kamera mod meg sorolhatnam. Szoval modolni jo!!
-
Fall-N
veterán
válasz
Ed Parker #347 üzenetére
Inkább csak elégséges a felbontás. Random kínai alsós telefon tud legalább HD felbontást, ami még legalább szabványos is nem ilyen egyedi.
De tudjuk miért nem lépik meg a nagyobbat. Legalább négyszerezni kellene (2x szélességében meg 2x magasságában) , hogy jól skálázódjanak az alkalmazások szerintük.
-
Blyan
félisten
válasz
Ed Parker #386 üzenetére
Alapvetően ezért nem akarok venni most 7-est. a 6S nem sokban nyújt kevesebbet. Majd vigyázok, hogy ne ázzon be. És kb ennyi hátrányom van egyelőre.
Sebesség különbség meg viszonylag elhanyagolható. A phonebuff tesztjében kapott 10+ mp-et a 7-estől. [link] De ez egy generációs váltást nézve nem vészes
-
Szakiii
addikt
válasz
Ed Parker #386 üzenetére
Nagyon szimpatikus hogy valaki vegre racionalisan tud velemenyt alkotni, egyetertek es i6 i6s parosrol szerintem se eri meg valtani foleg ha nem jatszik az ember es nincs szuksege a tenyleges erore akkor gyakorlatilag lenyegi kulonbseg nincs, de korabbi modellekrol viszont jo upgrade mert maga a telo egyebkent egyben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest