- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
HattoriHTC #10053 üzenetére
Válaszként írtál és linkeltél üzemidőt a 10.3.2-ről egy olyan kommentre ami 10.3.3-as üzemidő diskurzushoz szólt hozzá. De magyarázd meg, hogy egyértelmű volt neked.
moleculez: iOS alkalmazások topikja
-
Tibee86
nagyúr
válasz
HattoriHTC #10051 üzenetére
Csak gondoltam jelzem, mivel láthatóan nem volt egyértelmű számodra.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
HattoriHTC #10049 üzenetére
10.3.3-ról szól most a téma.
-
-
Tibee86
nagyúr
Ha adsz egy macet szívesen.
Mi ezen annyira a meglepő? Vagy miből gondolod, hogy jobbat tesz az akkunak ha állandóan akkor rakod töltőre mikor már sír utána?
2 napot nem menne el, és azon ritka állatfajhoz tartozom akinek nem nőtt hozzá a telefon a kezéhez, így estére bőven 60% fölött van. -
Tibee86
nagyúr
válasz
joefasalasso #9474 üzenetére
Nem hivatalos viszonteladó, szóval pont ugyanaz mintha gsm boltba vennéd.
-
-
Tibee86
nagyúr
Egy kis Nillkin fólia kérdés:
Az megvan, hogy a CP kerete üveg, az AP kerete nem. Viszont arról nem találok semmit, hogy a CP milyen vastag lehet. Korábban ezt az AP-t rendeltem, ennél írja is, hogy 0,23mm, viszont olyan CP-t nem találok ahol fel lenne tüntetve a vastagsága. Ezt néztem most ki, de félek, hogy vastagabb lesz, a 0,23-asnál semmiképp nem szeretnék vastagabbat. -
Tibee86
nagyúr
Az más, úgy nehezen tudtad volna.
B-L-A-C-K: Nekem se volt ezzel soha gond, mindig ráírták. Csak mivel évekkel ezelőtt cseréltek utoljára így feltételeztem, hogy azt a részt már kihagyják a munkalapról, mert aki nincs tisztában ezzel az nem fog kekeckedni és úgy lesz vele, hogy maradt az eredeti dátum, vagy a +3 hónap.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #8657 üzenetére
Ő beírja az Apple ellenőrző honlapjára a sorozatszámot ami azt fogja mutatni, hogy lejárt a jótállás.
Egyébként nekem bármikor cserélték mindig szerepelt a munkalapon az új dátum is. Évek teltek el azóta, gondolom azt a rublikát már rég leszedte róla az iStyle.7etape: Én meg szoktam nézni, hogy mi szerepel a munkalapon amit kapok nem csak zsebre vágom. Ha nem az aminek kell akkor ott a helyszínen ki tudod javíttatni velük. Muszáj, mert sajnos az embert ott verik át ahol tudják mindenhol manapság. iStyle-ra meg hatványozottan igaz ez.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #8654 üzenetére
Lényegében igen, de iStyle-nél ki tudja... Akkor is egy nagy kamu ez így ebben a formában, mivel a nem hivatalos viszonteladótól származó készülékekre nincs is szavatosság, ahogy a céges vásárlás esetén se.
D4ni: Ezt mondtam korábban is, nem kell ezt ennyire túlmisztifikálni mint ahogy általában mindenki teszi itt..
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
Nekem eszembe nem jutna vízbe vinni, még ha azt mondaná az Apple, hogy nyugodtan lehet. De ez inkább csak ilyen berögződés már, hogy a telefon nem vízbe való.
Esőben mondjuk simán használtam a régebbieket is, de direkt fürdetni nem merném. -
Tibee86
nagyúr
Én ilyen fóliát használok a tok alá. Nagyon vékony, így nem feszül egyik tokba se a telefon, korábban próbáltam egy másik fajtát az viszont iszonyatosan vastag volt.
-
Tibee86
nagyúr
Enyém dupla ennyit pontot tud, csak soha nem néztem és nem is fogom.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
entoni1989 #8008 üzenetére
Ez egy jó kérdés, mert ugye már előszeretettel javítgatnak, viszont ha i7-et is javítanak mi lesz az ip szabvánnyal?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
entoni1989 #7958 üzenetére
"és már elment 17 Gb ami kb egy 32 Gb-osnál már azt jelentené, hogy fullon van,"
Inkább azt, hogy még több mint 10GB szabad helyed lenne. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Handball94 #7877 üzenetére
Tokból nekem a Nillkin szilikon vált be a legjobban. Azt kapsz a Speedshopnál is, igaz csak a teljesen átlátszót.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
entoni1989 #7649 üzenetére
Ebay, aliexpress és töredék áron van szinte "ugyanaz".
Mindenképp teljes keretes, a standard fóliák nagyon bugyután néznek ki a telefonon. -
Tibee86
nagyúr
Feladtam, nem találom.
Hol tudom kikapcsolni, hogy a safariban ahol a lapok lehet váltogatni, legalul ne jelenjenek meg az előzmények vagy micsodák azok? -
Tibee86
nagyúr
válasz
icecave #7588 üzenetére
Alli-n van egy olyan márka, hogy Rock és ugyanolyan szilikok tok is van belőle mint a Nillkin. Alapból 9 euro környékén van (drágább mint a Nillkin, talán ezek a gombok jobbak), most akcióval+kuponnal behúztam egyet 1,9 euroért. Kíváncsi leszek milyen a Nillkinhez képest.
10.3-hoz: Tegnap déltán raktam fel, estig már egyszer teljesen meghülyült a kijelző, nem reagált semmire. Illetve a használat/készenlét is teljesen megzavarodott, reggel vettem le a töltőről és jelenleg mutat -22 óra használatot és -18 óra készenlétet...
-
Tibee86
nagyúr
Most persze nem találom az Apple oldalán de az rémlik, hogy nem is egyszerű ott megtalálni. Viszont a legtöbb ilyen akkus cikkben szerepel, pl: [link] " Ugyanakkor az Apple azt javasolja, hogy ne használjuk folyamatosan töltőre dugva egyik eszközt sem, és legalább havonta egyszer merítsük le addig, míg magától ki nem kapcsol."
A guru: Igen, kicsit erős az ára. Még megvárom a Nillkin szilikon tokot hátha az lesz a megfelelő számomra, ha az se jön be akkor kénytelen leszek beruházni egyre.
icecave: Ami az 5/5S-hez volt annak nagyon jó volt az anyaga, legalábbis az ebay-es pár száz forintoshoz képest, de akkor lehet a 6-tól felfele már változtattak. :/
Nillkin nem jött be? Úgy rémlik te arra esküdtél mindig. -
Tibee86
nagyúr
Lehet benevezek egy Ozaki-ra ilyenből, mert minden szempontból ez a tok lenne nálam is a nyerő (a Duzhi is jó, csak az már vastag), csak az anyagával nem vagyok kibékülve. Ozaki-m volt még az 5S-hez, annak nagyon kellemes volt, csak ugye az meg nem védi alul.
Tegnap kihámoztam a hátlapi fóliából, mondom eddig tartott a tok/fólia dolog és használom csupaszon. De ez az első iPhone-om ami tényleg kívánja a tokot, mert anélkül nagyon csúszós meg túl vékony is.Más téma: Ti néha leszoktátok meríteni kikapcsolásig? Az Apple azt írja, havonta egyszer azért érdemes.
-
Tibee86
nagyúr
Pár napja felraktam egy ilyen üvegfóliát. Double anti blue, meg védi a szemet és kitudja még miket tud. De egyelőre nem tudom eldönteni, hogy jó vagy sem.
Egy biztos, iszonyatosan jól néz ki, ahogy a képeken is látszik ilyen sötét lilás bizonyos szögből. Kicsit olyan tőle a kijelző képe mint ha be lenne kapcsolva a night shift.
-
Tibee86
nagyúr
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
fordfairlane #7389 üzenetére
Én se örültem mert féltem attól, hogy totál lenulláz mindent. De szerencsére semmi nem tűnt el. Amíg van jótállás+ szavatosság annyira nem hat meg, olyan iPhone-t még nem sikerült újonnan vennem amit ne kellett volna 1-2 hónapon belül leadni. Ezen úgy is volt a dobozból kivéve egy pici sérülés, nem fogom bánni ha cserélik egyszer majd.
Ami még furcsa számomra, hogy egy ki- bekapcsolás után nem mutatja az akkumulátornál a készenlét/használat időt. Ez másnál is így van? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Parallaxis #7387 üzenetére
Mindent értek, ez nem jutott eszembe.
-
Tibee86
nagyúr
Kikapcsoltam a telefont addig amíg egy fóliát felraktam, majd bekapcsolásnál az a kép fogadott mint első aktiválásnál. Választhattam nyelvet, wifi hálózatot, id-m jelszavát kérte majd időzött kicsit az icloud-dal és üdvözölt az új iPhone-om.
Ez valami ios10 feature, vagy csak szimplán megzavarodott a telefon? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Parallaxis #7383 üzenetére
Igen, pont rájuk gondoltam.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Parallaxis #7376 üzenetére
Ez valóban igaz, csak nem mind a három szolgáltatóra.
Ahogy korábban írtam az eladóval meg lett beszélve, hogy ha a későbbiekben szükséges lenne akkor szívesen befárad velem az egyik üzletbe elintézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest