- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Van egy két lány ismerösöm aki, kb ezen a szinten tekint az iPhone-jara (a suttyós megfogalmazás alapkellék):
Csaj: szükségem van rád már nélkülem nem tudsz élni baby.
IPhone: Azta betyár mennyire szép vagyok! azt a betyár mennyire jó vagyok! azt a betyár mennyire nagy vagyok! azt a betyár ez mind én vagyok!
Csaj: szükséged van rám már nem tudok nélküled élni megőrülök nélküled CRASY!!! Semmire nem lesz gondom fáj hogyha hiányzol. Minden éjjel reám vársz édes bókokkal karamellizálsz! Mert életemnek értelmet adól a legkedvesebb a leg-leg vagyol! Hüüppp, hüüppp nekem szipogsz, hogy az idők vegéig szeretni fogsz! Nyáááúúú Nyáááúúú cirmi mirmi, poccc poccc poccc poccc pocok nyuszi. Mokus virág, brumma, brumma fülecske, Szívecske Metonímia!!!
iPhone: itt a bokod, hol a bokod? Gyere adj egy csókot! Még a végén veled nyitok bankfiókot!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged