- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Én pont azt tapasztalom hogy a környezetemben az androidos ismerősöknek nincs mobilnetje sokszor, de nem feltétlen azért mert nincs pénz rá, csak nincs ra szüksége. Pedig nem olcsó telefonjuk van, viszont iPhoneos ismerőst meg nem láttam mobilnet nélkül. Nem tudom miért gondolod azt hogy pl azok között aki 250ert vesz samsungot pl vagy htc-t ott nem fordulhat elő ugyanez. Vagy az Apple akkor is drágább lesz ha kisebb összeg van ráírva az arcedulara vagy mi?
-
joey04
titán
2 legjobb phablet jelenleg a magyar piacon az s6 edge + és a 6s plus. utóbbi 64GB-os konstrukcióban 36k-val drágább. üzemidőben kb hasonlót tudnak (samu vs alma), kijelző ízlés kérdése, hogy ips vagy amoled. oprendszer hitvita, abba ne menjünk bele. Az alma javára írható, hogy objektíven nézve kevesebb hiba róható fel neki, mert itt nagyon ritkán van mikro lag, a samun meg picit gyakrabban, ezen kívül a samunak nem jó a memóriakezelése (bár nem katasztrófa, csak van mit reszelni) és a kijelzőnél gyakoribb a meghibásodás, a rossz színeloszlás, színtorzulás a kijelzőn, szivárványos kijelző, maximum fényerő mellett szürke csíkozódást látni a kijelzőn, stb. De egyik sem halálos probléma. Ezek alapján nehéz eldönteni, hogy jogos-e a felár, talán ha a szubjektív vélemény vonalán akarunk maradni, akkor elmondható, hogy mindkettő hasonló választás. persze az egyéni preferenciák döntenek, a többségnél már az os kérdésénél eldől a dolog, de annyi biztos, hogy nem jelenthető ki sem az, hogy túlárazott szar és csak a fanok veszik meg ennyiért, sem az, hogy mindent letarol a piacon. aki előbbit állítja az hater, aki utóbbit az fan.
-
razzorr
őstag
válasz
galaxys80 #39 üzenetére
"de nagyon sokan meg évente cserélgetik a telefonjukat és nekik egyáltalán nem mindegy a használt ár."
Azért aki szifont vesz,ne számolgassa már az aprót. Megy a menősködés meg hatalmasak az igények is, közben meg nincs pénz telefonra,sokszor villanyszámlára sem,csak ájfón legyen.
De le merem fogadni,hogy a magyar szifonosok felének mobilnetje sincs. Mindig felmegy bennem a pumpa,amikor fillérbas.ót játszik valaki,de neki jár a prémium kategória mert megérdemli. -
SkyLine3000
addikt
Ennek a "Nekem elég a 16gb" erős magyarázkodás szaga van. Azért csak örült volna, ha azért a pénzért, amit kiadott érte, nem 16, hanem mondjuk 32gb tárhelye lenne.
Ha az én 45ezres telómba belefért a 16giga, ekkor egy ilyen durván túlárazott telóba is nyugodtan elfért volna a minimum 32. Sztem kifejezetten pofátlanság egy ilyen drága eszköznél azon a 2000ft-os +16 gigán spórolni. Persze, az iSheep így is meg fogja venni. -
-
batai15
félisten
válasz
buvartacsko #41 üzenetére
Tegnap nyomkodtam szifont. Pedig de siman ki lehett volna valtani hosszu erintessel. Max kelett volna adni egy szerkeszto modot az ikon atrendezesre. Ja hogy ugy nincs akkora innovacio.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #41 üzenetére
de kilehet,ha a hosszú érintés eseményt átirják
-
isti215
tag
Szép és jó telefon lett de ennyi pénzt én még mindig nem adnék ki egy telefonért.
-
galaxys80
veterán
Te lehet, hogy így gondolkozol (én is egyébként), de nagyon sokan meg évente cserélgetik a telefonjukat és nekik egyáltalán nem mindegy a használt ár.
Alma is csak azért ér annyit hasznàltan anennyit, mert az emberek hajlandóak érte annyit adni
Ez nagy igazság.Mellesleg ez a része volt a hsz-emnek a legkevésbé lényeges része.
Attól meg véleményem szerint nem lesz sem hívő, sem Apple user senki, mert éppen iPhone-t használ. De ez más márkák esetében is ugyanúgy igaz.
Attól, hogy te így gondolkodsz még nem kellene másra is ráragasztani ezt a bélyeget.(#36) Simi87
Tényleg? Én még eddig nem vettem észre. -
törölt tag
iPhone 1st gen vs iPhone 6:
HTC 2007, a sok évnyi dizájnbeli következetesség, ugye... micsoda időtálló formatervek és mindenütt a későbbi One előképei:
[link]Persze lehet műanyagcsíkokon rugózni, amik speciel nem a küllem, hanem a funkció miatt kerültek úgy a One-ra, mint az i6/i6+-ra.
-
Wesder
titán
válasz
galaxys80 #35 üzenetére
Nem mindegy mennyit ér egy kib@$zott telefon hasznàltan??? Nem kereskedni veszed hanem HASZNÁLNI! Az Alma is csak azért ér annyit hasznàltan anennyit, mert az emberek hajlandóak érte annyit adni, mert anno egy Steve nevű fiatalember elhitette veletek hogy e nélkül élni sem tudtok, és hogy hasznàltan is ér ennyit... Igen kedves Apple userek rólatok van szó, és ez nem fika vagy flame. Szimpla észrevétel.
-
BeastMode
őstag
Teljesen mindegy, ki milyen konstrukcióban vette.
Android frontról váltottam erre, el sem tudtam volna képzelni, hogy valaha almás telefonom leszviszont teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
Nem alsó- és középkategóriás Androidos cuccok voltak nálam (Nexus 5, LG G2, Sony Xperia Z1, Samsung Galaxy Note 4 csak az elmúlt két évben), de sebesség terén mindet túlteszi.
Az apró megakadások nagyon zavartak, nem azért vettem ilyen telefont, hogy megröccenjen. Viszont 9.2 Beta alatt szerencsére már nincs sehol lag és remélem a végleges verzióban sem lesz.
Akksi szenzációs, nem találok rá szavakat.
Kamera nekem jó, nem szoktam sokat fotózni. Live Photo ötletes, de tudok élni nélküle. Nálam eddig nem volt fókusz probléma sem.
16 GB van nekem, elférek rajta, viszont tényleg vicc, megértem azokat, akik ezt felhozzák negatívumként. Ekkora összegért csak 64 és 128 GB verziót kéne adnia az Apple-nek! -
dilajoska1
őstag
válasz
cintula187 #12 üzenetére
Hát nem tudom hogy mennyire igaz de szerintem simán megér ennyit a színes logo miatt
-
Wesder
titán
Tudtam hogy pénteken lesz... LETS GET READY TO RUMBLE!!!
-
Csapoati
nagyúr
Hát igen, a szokásos. Csúcs telefon (phablet), de az ár/érték aránya csapnivaló, én max 5 pontot adtam volna rá, azt is csak a magas minőség miatt. Egyszerűen nem nyújt annyival többet pl a tegnap tesztelt Meizunál (bár annak speciel szar a kamerája) , hogy 2,5-3-szorod áron racionális választás legyen. Persze itt jön elő az érzelmi szempont.
-
batai15
félisten
Nem szolom le a telefont tetszik. De ennyiert a 16 pofatlansag.
Nem akarok vitat kezdeni szoval inkabb senki ne is reagaljon ra. De ennyiert lehuzas ekkora tarhely. Dragul mindig a telefon de az alap tarhely nem no. -
atiapa
tag
mert nem érződik, hogy az Apple foglalkozott volna az ergonómiával. Több olyan készülék is van a piacon, mely ugyanekkora méretű kijelzővel rendelkezik, mégis kompaktabbnak mondható
Szerintem a kisebb keret nem egyenlő azzal, hogy ergonómikusabb egy készülék, sőt...ennyi pénzt telefonért kiadni elég kevesen fognak
Szerintem meg nagyon sokan ki fognak adni ennyi pénzt érte. Ahogy tavaly is sokan kiadtak érte. -
Lirion
addikt
A kötelezőkön túl az egyetlen extra a 3d touch, ami többnyire helyettesíthető a hosszabb érintéssel. Elődmodellről abszolút nem éri meg a váltás, igazi előrelépés nem történt, sőt, az üzemidő és kamera talán még gyengébb is lett.
(#1) helixP
Nagyon sokáig egyértelmű volt kamerában az Apple előnye, ez most már abszolút nincs így.Soha nem volt semmilyen előnye az iphoneoknak kamerában. Éppenséggel a kezdetekben csúnyán le voltak maradva (2 és 3 mpx-es fixfókuszos rettenetek), kb. a 4s óta megállják a helyüket a felsőkategóriában, de semmiképpen nem kiemelkedő a teljesítményük.
(#10) Simi87
Nekem teljesen elég a 16GB.Nem az az elsődleges kérdés, hogy elég-e, hanem az, hogy mire elég (kevés dologra) és hogy korrekt méretű-e a tárhely ennyi pénzért.
-
Storm90
csendes újonc
Akinek csalódás az nem veszi meg...kész
Sokaknak ,viszont más rendszer szóba sem jöhet
Biztos ,mind ostoba az a többmillió ember ,aki ezt választja
Ha a kamera a fontos G4 ... -
citkar
addikt
Hát igen, a 16 GB-os...abba a néhány százezer jó magyar forintba biztos nem fért bele 32 GB-os háttértár, még túl drága lett volna a készülék
vagy bővíteni? Biztosan az is drága
Na meg már biztos nem éhbérért dolgoznak a kínai munkások sem...
-
-
arn
félisten
aki nem cserelgeti lassan, szerintem megeri a 2gs verziot valasztani a tavalyival szemben. a kov ios verzioknal ez kulcskerdes lehet. az a9 elott le a kalappal... kivancsi leszek, mikor jon notebookba. a hw miatt kellene, de az apple okoszisztemat nem tudja bevenni a gyomrom, se az iost, se az osxet nem szeretem.
a telo arak azonban baromira elszabadultak... en biztos nem adnek sose ennyit erte.
-
Nekem csalódás a kamera, és a kijelző felbontása a konkurenciához képest.
-
bebuci
tag
Designváltás... Lekoppintották a HTC - t. Metál unibody készülék, 4,7 col, a két csíkkal a hátán... Most bezzeg megy a fikázás az A9 miatt.
-
Simi87
senior tag
-
pengwin
addikt
Legendd:
Előszeretettel használjátok az "üdvözítendő" jelzőt... szerintem nem azt jelenti, amire ti gondoltok, mert tudtommal arra az "üdvözlendő" a helyes kifejezés. Ha tényleg úgy gondoljátok, hogy üdvözítendő egy fícsör, akkor szóljatok a pápának, hogy valamit ő is tegyen már érte, mondjuk foglalja bele a következő urbi et orbiba. Mert úgy biztos nagyobb esélye lenne az üdvözülésre. -
Zolik
senior tag
"a 128 GB-os modellért pedig minimum 330 ezer forintot kell kicsengetni"
"Főleg, hogy egyszerűen arcátlanság, hogy még mindig 16 GB-os a legkisebb verzió, és azért az összegért, amit le kell szurkolni a telefonért, "Ezt vajon meddig lehet még fokozni? az Iphone 7 meg közel fél milla lesz majd?
A 16gb meg vicc.. Persze meg lehet érteni az applet, ha van aki így is megveszi... -
falijja
őstag
Ez a kijelző arány a mérethez...kátásztóf.
-
Weeman1
veterán
Hát inkább két G4 mint ez.
-
trachemysss
csendes tag
Egy phabletnél véleményem szerint értelmetlen kompaktságról beszélni, vagy ennyire számonkérni rajta.
A home gomb szerintem jól néz ki, furcsa lenne nekem egy iPhone anélkül. -
legiaap
félisten
Na azt hittem már ki sem jön a teszt az MA TV műsor után.
Jó lett a teszt. Amúgy szerintem éjszaka sem annyira vészes. Persze nem egy liga mondjuk a G4-el de ha azt nézzük, hogy 2.2-es a kamera és hogy automatában mit hoz a rendszer azért nem rossz. Van egy két app amivel kitolható a záridő kicsit és ha állvány is van hozzá még jobb éjszakai fotókat lehet vele lőni. Pont az éjszakai iPhone fotózásról olvastam pár napja. Sok hasznos infót merítettem belőle. Ha lesz időm próbálkozok majd én is vele. -
helixP
nagyúr
Nagyon sokáig egyértelmű volt kamerában az Apple előnye, ez most már abszolút nincs így.
Valamint az hatalmas előny továbbra is, hogy "egy készülékre" kell fejleszteni a rendszert, látszik ez üzemidőn, optimalizáltságon (a néha megakadás meg mindenhol előfordul).
Nyilván ennyit nem ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.
- One mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest