Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
Hidd el engem picit sem izgat fel, hogy mit és hogyan tálal az Apple, és mennyi pénzért. Ennél sokkal fontosabb dolgok vannak az életemben. Inkább megmosolyogtat, hogy milyen könnyen eladható bármi, bármennyiért pusztán jó marketing stratégiával :-) De ha értenéd amit írtam, akkor látnád, hogy ez a kommunikáció is engem igazol. Persze, hogy nem írja a pay oldalára, hogy NFC, hiszen világgá kürtölte az előző generációnál, hogy az NFC mint technológia tökéletesen felesleges a mobilba :-) Most itt a Szent Grál, az Apple pay (amit persze kis hazánkban nem fogsz még sokáig használni), de nem kommunikáljuk, hogy NFC, mert még számon kérik rajtunk, hogy miért nem használható másra is... De mondom ismét, Te ragadtad ki a mondandómból az NFC-t, fogalmazhattam volna úgy is, hogy semmi olyan nincs ezekben a mobilokban ami indokolná a felhajtást körülöttük, vagy ami egy átlagos user számára valódi pluszt jelentene. A korábbi generációk esetében valóban mindig innovatív megoldásokat láthattunk, de ez most nem igaz. És szintén ismétlem magam (mielőtt valami fanatikus Apple ellenesnek titulálnál), hogy ettől még prémium készüléknek tartom az iPhone mobilokat.
-
-
adomok
tag
Nem érted, vagy nem akarod érteni amit mondok, de nem számít, amit eredetileg írtam abból sem a lényeget fogtad. Általában elmondható, hogy minden úgy jó ahogy az Apple készülékekben van, mert csak.... És ez működik sok millió felhasználó esetében. Részemről a kérdés lezárva, maradok olvasó
-
adomok
tag
Lehet, hogy így nem hangzott el, de olyan funkcióként tálalják, mintha eddig semmire nem lett volna használható, bezzeg most az Apple pay.... Olyan cégnél dolgozom ahol jó ideje az ajtók nfc-s mobilokkal (gyártótól függetlenül) nyithatóak és fizetni is azzal tudunk. De említhetem a népszerű tag-ek használatát. Persze az új I6-al ez nem fog menni, mert exkluzívot csinált egy általános technológi ából! Ez csak engem zavar? (költői kérdés)
-
Touch-ko
őstag
En 2008-ban elofizetessel vettem 3G-t, ikon 400-ban. Akkor 64.000-ret fizettem be egy osszegbe..
Nemtudom a magyar arakat, de en kicsivel olcsobban vettem iPhone6-ot elso napon, joval jobb elofizetessel es egyeb ajandekokkal.Ez talan mutatja, hogy mennyire elszalltak a magyar arak..
-
Elpresidente
tag
Rosszul látod
. Csak az Apple esetében lehet a nepperek által 300e-400e forintért árult Iphone-ok árát hivatalos árnak venni és sírni minden Apple topicban hogy milyen drága...
Kár, hogy egy nepper sem kínálja mondjuk 600e forintért, akkor minden okos boldogan írhatná tovább nagyszerű kommentjeit az árazásról.Nem tudom hány helyen kellene leírni, hogy Magyarországon hivatalosan még nem jelent meg és ezért hivatalos ára sincs még.
Az általad említett Note 4 példát a legjobban síró kollégák meg úgysem veszik észre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Ukrajnai háború
- R.I.P. Aláírások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...