- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
válasz
migabi24 #3803 üzenetére
Akkor igazából nem oszt nem szoroz még ha meg is tartanám a telefont, hogy letiltás elleni papírt írtunk? Mert mire pereskedés meg stb úgyis csak többe kerül? Akkor azért van annyi telenoros iphone különböző portálokon mert nehezen tudják eladni? Beszámitas történne amúgy és az én telefonom is elofizeteses!
-
delibab
senior tag
válasz
migabi24 #3626 üzenetére
Persze, ha nem fizetsz 20k előfizetésre vagy nem részletre veszed akkor semmi értelme, nekem is évek óta független van mivel kb annyi lenne előfizuval is...
Már meg sem nézem azokat az árakat...
Sokkal jobban jársz ha itt a PH-n megbízható helyről veszel egy bontatlan vagy olyat amit újra cseréltek és sok gari van még hozzá! -
FIREBLADE78
addikt
válasz
migabi24 #3538 üzenetére
S4-ről jöttem,de már kín szenvedés volt az élet vele. Ég és föld különbség van a kettő között,de tartok tőle hogy ez a rendszer miatt van. Sajnos szar az android. Pedig imádom. Lehet romolni stb. Hiányzik a vissza gomb,de már megszoktam. Remélem egyszer eljut az android az ios stabilitás szintjére
-
Hegyirabló
veterán
válasz
migabi24 #3538 üzenetére
Na jó, de hát ha így írod, erre az ember azt mondja, hogy oké, mert amire kell, arra neked az vált be. De hát nyilván ha a műszaki szinteket kell összehasonlítani, akkor te is elismernéd, hogy abban azért előrébb jár. Tehát a gond nem azzal van, hogy valaki jobban szeret valamit, mert jobban vált be, hanem azzal, ha a száraz tényekkel megy szembe, esztelenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest