- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
válasz
Robertoq #607 üzenetére
Az igaz, hogy minden store-ban vannak átverős appok, amik nem tudják az ígért funkciókat, láttam ilyet WP Marketen meg App Store-ban is. Maleware-ről viszont még sose hallottam, mármint ezekből való letötltés esetén. A Play-en azért tudtommal elő-előfordul ez is, ha nem is gyakran, a dolgot pedig tovább bonyolítják a gyártók áruházai és a többi hely, ahol viszont tényleg bármivel találkozik az ember, a júzerek 90%-a pedig minden, csak nem óvatos vagy hozzáértő.
-
dreamdancer
őstag
Aha, az asztali iTunes-ban nyilván azért van beépítve kb 500 ingyenes netrádió, hogy vedd meg a zenét. És ha behúzol iTunes-ba akárhonnan beszerzett szar minőségű mp3-at, ezért cseréli le automatikusan a jó minőségű eredetire, rakja mögé az albumborítót és látod máris a telefonodon/tableteden, ahova ha akarod, egyetlen gombnyomással áttöltheted (ha nem akarod streamelni) mindenféle fájlküldözgetés nélkül.
(Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy ez a szolgáltatáscsomag így nincs ingyen.)
-
dreamdancer
őstag
Mivel gyakorlatilag csak közlekedés közben vagyok wi-fi mentes helyen, az meg nálam nem sok idő, így havi 4 GB-ból nagyon kényelmesen kijövök.
A probléma a magyar adatforgalmi csomagokkal van és igaz, az Apple erre a khm, lokális sajátosságra nagy ívben tesz. És ezért írtam, hogy megértem, hogy van igény a jó nagy tárhelyre a telefonon, a pendrive-üzemmódra meg az FM rádióra is, de szerintem ezek se nem jók, se nem kényelmesek, kényszerűségből használjuk még mindig.
-
dreamdancer
őstag
Igen, ez egy nagyon valószínű eset, hogy 'A' júzernek csak mobilon van meg a zene, se pc, se net, mindenképpen telefonról telefonra kell átküldeni a zenét "B" júzernek... (Igen, ez irónia.)
A két rendszer filozófiája nagyon eltér, és ez nem megy át. Az én iPhone-omon pl. egyetlen mp3 sincs, így helyet se foglal, az iTunes+felhőnek köszönhetően mégis 200 GB-nyi zenét látok és hallgatok. És innentől ez az egész telefonon fájltárolás meg küldözgetés pont annyira értelmes a számomra, mint írható CD-vel a zsebben szaladgálni.
Elhiszem, hogy van, aki így szereti, de nem hinném, hogy ez a "jó" megoldás, és főleg, hogy ez lenne az előremutató.
-
dreamdancer
őstag
válasz
BatchMan #224 üzenetére
Igazad van, a 9 pöttyös rajzolós feloldás sem rossz, ahhoz képest az ujjlenyomatolvasó nyilván nem váltja meg a világot. Egyszerűen csak gyorsabb (valamicskével), kényelmesebb (valamicskével) és biztonságosabb, ezt biztos nem nézi le senki a buszon és a gyerek se nyúlja le többé a telót játszani.
Én ennek látom az értelmét, a hasznát, a napi szintű használhatóságot, hogy mostantól kábé értelmetlen 5S-t lopni, mert se a helyzetjelzőt nem tudják kikapcsolni, se restore-olni a készüléket (legalábbis nem mélyreható tudás nélkül). De csak emiatt nyilván én se venném meg.
-
dreamdancer
őstag
350 ezer?! Azért nem a kereskedők által Németországból az Apple-fanoknak ideszállított készülékek árát kéne defaultnak venni... Maradjunk a hivatalos árnál, ami kb. 220-240K lesz, az se kevés persze.
Amúgy meg igen, egy 5 hüvelykes FHD kijelzőn nézve biztos egész más minőségérzetet nyújt egy 1080p-s felvétel, nem eszembe se jutna kirakni a képet a 45 hüvelykes tévére, az Avatárt is a telefonom nézem... (irónia OFF)
-
dreamdancer
őstag
válasz
SpongyaBob #186 üzenetére
Bocs, de nem írtam, hogy a 64 bites architektúra mekkora hasznosság, de attól, hogy annak sincs perpill sok haszna, még az NFC-nek se lesz. Érted.
És nem az NFC-t kell párosítani, hanem elvben az könnyíti meg az NFC-vel ellátott kiegészítők párosítását.
De mintha elfelejtetted volna megosztani, te milyen gyakran és mire használod az NFC-t, kérlek, ne hagyj kétségek között vergődni!
-
dreamdancer
őstag
Látom, a Huawei P6-ra sokan ugranak
Csak egy példa volt, azért hoztam pont ezt, mert szerintem az iPhone-oknak már rég nem az 5 hüvelykes gigatepsik az ellenfelei, annyira más fogyasztói igényeket céloznak meg. -
dreamdancer
őstag
válasz
kristof83 #174 üzenetére
Leírták: mert drága. Nagyon. És a sok pénzért számszerűsíthető előnyt, funkciót keveset ad a versenytársakhoz képest. Így ezt is csak az iOS-t szerető, Apple-ökoszisztémában "élő" júzerek fogják valóban értékelni, egy átlagos felhasználó egyszerűen nem fogja érteni, miért is kértek el tőle kétszer annyi pénzt az 5S-ért, mint mondjuk a szintén fém, vékony és elegáns Huawei P6-ért. Jogos az a plecsni.
-
dreamdancer
őstag
válasz
SpongyaBob #152 üzenetére
Ha gondolod...
FM-rádió: egy drága telefon mellé (legalábbis nyugatabbra) olyan adatcsomag van, ami mellett nem probléma a netrádió, jobb minőségű adás, összehasonlíthatatlanul nagyobb választék. Az FM rádió nem önmagában való jóság, hanem szükségmegoldás, elavuló technológia. Egy 50K-s telóban valóban van létjogosultsága,.
Qi töltés: jó dolog, de méret- és tömegnövelő, ld. Lumia 920, egy felső kategóriás telefonnál pedig egy messze nem létfontosságú funkció nem mehet a dizájn rovására. Nem véletlenül terjed lassan a vezeték nélküli töltés, aki kínál ilyet, az is rendszerint opcionálisan teszi, azaz ha nem bánod, hogy vastagabb és nehezebb lesz a telefonod, akkor vegyél speckó hátlapot.
NFC - na ebben van lehetőség. Gyakorlatban viszont használhatatlan, pontosabban nem lehet kihasználni, nekem legalábbis nem sikerült. Konkrétan te hol fizettél NFC-vel? Milyen gyakran használod adatküldésre, párosítod a telefonodat kiegészítővel? Utóbbi kettőre nagyon kényelmes NFC-mentes megoldások vannak.
Java - ez most komoly? Hadd ne kérdezzek már vissza, milyen valós igényed van a mobiloddal szemben, ami csak Java-alkalmazással elégíthető ki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest