- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
6"-on a 720p elég pixeles, 5"-ön sem lenne az igazi, ha megszokja az ember a jobbat.
iPhone 5 és HTC One-t használok az elmúlt néhány hónap óta és szebb a HTC képe. (468 PPI vs. 326 PPI)
Az meg hogy többet fogyaszt az biztos, csak nem tudni mennyivel, mert nem tudod lemérni, sehogy sem.
A két telefonnak az üzemideje közel azonos, tehát egyébként is teljesen mindegy emiatt melyik kijelző eszik többet.
Abban egyetértek, hogy 4"-be nem kell 2272x1280-as felbontás, de 5"-be és környékére mehet a 1080p. -
lowzor
veterán
Ez nem egy amcsi film. A való életben a tolvajok 99%-a viszi, amit vinni tud, még ha 5 fillért ér, akkor is. Aki meg profi, az nem olyan pitiáner, hogy utcán lopjon. De ezt szvsz egy tolvaj is elvinné, mert a kijelző, meg a többi alkatrész attól még értékes.
(#765) mondomén:
Mondjuk az, hogy aki nem ellensége a saját pénzének, az elvárja, hogy 250k-ért mindenből a legjobbat kapja, még ha felesleges is.
Amúgy ha eltekintünk CPU-tól, akkor a kijelző felbontása miért csak ekkora? Lehet, hogy kötve van, de ha minden baromságot ki tudnak fejleszteni, akkor miért nem tudták megoldani, hogy nagyobb felbontású legyen? A RAM miért csak 1 giga? Senki ne jöjjön azzal, hogy ennyi is elég, mert ennyi pénzért legyen benne. -
Neck
veterán
hagyjuk már. A 9 millióba (mint mindig) a leszállított készletek tartoznak bele, viszont amíg tavaly pangott az ürességtől az összes polc, most sok helyen van belőle bőven.
De mindegy, ha valaki ki akar adni egy két magos, 1 GB ramos, tavaly előtti felbontással rendelkező telefonért ilyen mocskosul sok pénzt, tegye...
Tudom, tudom, deezájfón!
-
Robertoq
őstag
Itt is meg van az előny hátrány:
androidnál ha egy listából megnyitsz egy másik activityt és az crashel akkor visszadob az előzőre, azaz nem 0ról indul minden. Emiatt amikor crash van próbál valamit visszaállítani, ezért van, hogy pár mp-re megáll az idő, míg iOS foga és kilövi, mehet előröl a menet (ha még mindig így van). Viszont ritkán találkozok crashel, akkor meg kibírom. De ez rendszer dolog, köze nincs a fejlesztőhöz.
Az alatt mit értesz, hogy a rendszer crashelIlyet nem tapasztaltam még azt hiszem.
-
ZooLee
senior tag
Azt majd Bocha elrendezi velük, hogy miért szívatták meg az árral kapcsolatban. De hogy értsd a szituációt: Ez nem az Apple által hivatalosan közölt ár a készülékkel kapcsolatban, hanem egy GSM bolt mondta egy szakportál újságírójának. És ennek megfelelően kellene kezelni...
Sőt, a cikket még egyszer elolvasva még az sem látszik, hogy ezt a GSM bolt mondta volna, ez inkább Bocha becslése az eddigi tapasztalatok és információk alapján... (Ami valószínűleg helytálló lesz, ha kiderülnek a hivatalos árak)
-
vipnolf
aktív tag
átlagos használatra valóban legjobb a 4". de akkor nem értem, mi kerül 250be, ha csak telefonálásra és smsre használom. sztem aki iphonet vesz az durván netezni is akar meg közösségi oldalzni. ahhoz már sztem kevés a 4". de ízlések és pofonok. én speciel nem vagyok az egérweb híve.
-
flesli
tag
Nem tudom, hogy az apple miket gyűjt össze a notification centerbe, de az elmulasztott eseményeket, Androidon is látod, mellette meg még tudsz egy csomó mást is csinálni ott. De azért nem hinném, hogy gyorsabban feloldod meg lehuzod a notification centert, minthogy vki ránézzen a widgetjére.
-
helixP
nagyúr
Oké, egyetértünk, ugyan azt mondjuk, mások az igényeink, ez tök rendben is van, de ne nézzenek már hülyének, meg azt sem, aki ezt szóvá meri tenni azért, mert nekem meg ez az igényem. Mert az történt most konkrétan, nyilván nem tőled.
madgie: Egyrészt nem üvöltöttem, másrészt igen is szóvá lehet tenni az ilyen dolgokat egy ilyen topicban. Mért hol kellene? A baba-mama rovatban? Gyere bátran akármelyik 'droid topicba'.
Ha én magamból indulok ki, akkor viszont Te is, a korlátlan interneteddel és mobiltorrentezéssel.Itunes szar: Látod, végre van közös vélemény-alapunk, ha leveszed az álarcodat
-
helixP
nagyúr
Na pont ez a gondom: szerintem ez egy megkerülhetetlen szolgáltatás. Nekem nem elég ha "azt buktam", amikor más cég probléma nélkül meg tudja csinálni.
Én meg nem azt mondom, hogy ezt nem lehet megkerülni, hanem valaki nem ismeri be az életszerűségét és egyszerűségét a Mass Storage dolognak...madgie:Másnak meg mondjuk az negatívum, hogy a gitárját nem tudja rákötni az androidos telefonra, mert nincs hozzá szoftver/hardver.
Hogyne, tegyél egyenlőséget a kettő közé. Ez már azért demagógia. -
-
oszi666
őstag
Ne legyél már ennyire értetlen, te minden egyes pcre felrakod az itunest amivel csak találkozol? Az itunes szar. Nem azért, mert rosszul van megoldva hanem mert kötelező. Mi az istennek? Atmegyek nagyihoz, és nem tudnam tole lementeni a kepeket, amiket csinalt nagy boldogan hogy elohivassam. Persze, rakjam fel uton utfelen az osszes kutyure az itunest. Nevetseges. A felhovel nekem meg az a bajom, nem mindenhol van normalis 3g, es nincs mindenkinek korlatlan mobilnete. A zune is szar volt, de legalabb nem kotelezo mostmar, mert a ms-nak feltunt, hogy felesleges baromsag. Es nem, nem szeretek magamnak kulon pendriveot hordani, mert pont azt szeretem az okostelefonomban, hogy egy csomo mas kutyut kivaltott, ezaltal megkonnyitette az eletem.
Es mielott leirnad hogy buzerans android wp fan vagyok: ezt az ipadomrol irtam -
istnag
addikt
Erről még nem hallottam. Érdekes.Viszont azt nem tudom,hogy az "NFC-n" alapuló bankkártyás fizetésnél ez,hogy adja ki magát,bár abból sem tudom mikor lesz valami, a PP is kevés helyen van,erre felénk.
Én személy szerint ezért szerettem volna látni az NFC-t ebben is. Attól függetlenül nem lenne meglepő az sem,ha az Apple megoldása terjedne el. -
Mr President
senior tag
Nem érted mit írtam. Amit leírtál az mind számít. De azok külsőségek. Aki nézi a hardvert akkor annak már ne is kedvezzenek? Neki az apple már nem is lehet az apple felé kacsingatni?
Nem azt mondtam hogy miért nem építettek bele egy dslr kamerát, hanem hogy, plusz 1 giga ramot tegyenek bele. Pofon egyszerű lett volna, csak 3 dollárral kevesebb haszon lett volna a készüléken. -
Zolik
senior tag
- Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, már senki nem emlékszik ki kezdte el nyomni az olcsó iphone dumát. Kell nekik a kínai piac, oda meg olcsóbb teló kell. Ennyi
- Nem kell hozzá nagy ész, hogy nyilván olcsóbb lesz akár a T-nél vagy a Vodánál mint a gsm boltokba és nem 10%-al.
- Az S4 megjelenés után pár héttel mindenhol kapható volt a szolgáltatóknál (Tnél volt pl előrendelés is). Az hogy a sufni gsm behozatott pár db-ot koreából, nem összehasonlítási alap, míg az 5s pedig 3 hónap mire megjelenik itthon, addig marad a gsm boltos ár.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Filmvilág
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest