Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz Zsoltiabéka3 #3991 üzenetére
Röviden: nem fog. Az i4-emen és az i4S-emen is volt sárga folt, nem tűnt el, csak készülékcserével.
Vidd vissza 3/8 napon belül!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Van olyan fehér tok, ami nagyon vékony és nem áttetsző semennyire? Hogy egy fekete telefon sötét színe ne üssön át rajta? Valamennyire fátyolos kellene, nem ránézésre is rossz fényes műanyag.
Fehér telóra könnyebb tokot választani...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Próbálta már valaki a régebbi autóstöltőt az új kábellal? Működik? Egy 2000Ft-os töltő és egy új kábel még így is feleannyiba kerül, mint egy i5-höz való autós töltő...
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Köszi, akkor lepróbálom full utángyártottakkal. A sima töltő-gyári kábel kombótól szoktam félni, de ha már tölti, akár kisebb árammal is, az már jó lesz.
MÁS: nano méretűre vágott gyári microSIM-mel működik a gép? Próbálta valaki? Kellett csiszolgatni a hátát, hogy vékonyabb legyen?
-
Kapanyél
őstag
Még nem frissítettem 6.1-re, ezért egy kérdés: az LTE külön kapcsolható ki? Tehát külön 3G, külön LTE kapcsoló van?
-
Kapanyél
őstag
Nos, a sima USB-s autós töltő + Lightning kábel páros nem jött be. Úgy tűnik, itt a töltőben van az okos elektronika. Egyébként a PC sem tölti addig, amíg be nem töltötte az eszköz driver-ét.
Attól tartok, ha vennék Lightning - microUSB adaptert, azzal sem lennék előbbre.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Mert az intelligens töltő lehet. A legegyszerűbb +5V töltőket nem bírják a telefonok, azzal csak MP3 playereket lehet tölteni meg USB lámpát beléjük dugni.
Az a baj, hogy az előző Samsung autós töltőmön van kábel is, és nincs kedvem 5 rugóért kipróbálni, hogy működik-e az mUSB-Lightning adapter...Azért tök vicces, hogy az alma nem gyárt hozzá autós töltőt! Vegyél Griffin-t vagy Belkin-t! Olcsó kínai szarok, drága licensszel, Apple áron.
-
Kapanyél
őstag
Úgy értettem az olcsó kínai szart, hogy igazán gyárthatna az Apple is hozzá gyári kiegészítőket, ráadásul pont az egyik legalapvetőbbet nem készítette el. Helyette filléres gyártók licenszelik tőle a jogot és adják viccesen drágán.
Nincs semmi gond a Belkin-nel, de amit egy Samsung-hoz árul, az 2000Ft, amit meg az iPhone-hoz, az meg 6-8-10e. Értem én, fizessen a paraszt, csakhogy ha már fizet, nem mindegy, hogy egy ezeréves tipikusan utángyártó cég logójával fémjelzett (műanyagjelzett) cuccot kap érte (közel gyári áron) vagy gyárit.
Nyilván mindenkinek megvan a saját preferenciája, az is lehet, hogy sznob vagyok de hogy 2000Ft-nál többet semmilyen Hama-Belkin-Levis-First-Hauser kínai fröccsöntött termékért nem adok ki, az tuti. (elismerem, gyors felsorolásom első két tagja messze magasabb színvonalat képvisel, mint a többi, de azért én még emlékszem a 10-15 évvel ezelőtti termékeikre is...)
Ergo senkit nem szerettem volna megbántani, aki ilyenekkel rendelkezik, legfőképp, mert nincs is más lehetőség, ha valaki minőséget szeretne.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Azt azért tudd a frissítésről, hogy onnantól kezdve nem tudsz majd csak 2G-n ülni!
Én ezért nem raktam föl a 6.1-et. Nap közben nekem 2G-n szinkronizál, így megjönnek az e-mail-ek, tudok FB Messenger-ezni, online vagyok végig, mégsem megy a 3G rádió, így nem merül, mint az állat.
6.1 alatt - a kollégák állítsa szerint - már csak LTE - 2G/3G kapcsoló van, nincs külön 2G - 3G.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz buvartacsko #4087 üzenetére
De, le lehet tiltani, csak eddig 2G és 3G között váltottál, ill. letilthattad az egészet, most meg ugyanúgy ki lehet kapcsolni az adatforgalmat, de már nincs meg a 2G és a 3G közötti váltás lehetősége, csak 3G van. Nomeg az LTE, külön.
Erdoke, nem tudom... 3G-n sokkal jobban merült nekem eddig minden készülékem. Egyébként való igaz, ha kibírja úgyis a napot, akkor édesmindegy.
-
Kapanyél
őstag
Igen, ezt az egyszer beállítom azt' jó lesz filozófiátját még szoknom kell az Apple-nek.
Android után az is halálra idegesít, hogy nem lehet külön kikapcsolni a GPS modult, pedig a legtöbb proginak bőven elég lenne az 1-2km-es pozíció behatárolás is.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Vettem fóliát a gépsárkányra, MyScreen. Fényes és matt is van a csomagban. 1-2mm-rel kisebb, mint a képernyő és fölrakni sem volt egyszerű. A legapróbb porszem körül is 3-4mm-es buborék keletkezik. 1500Ft volt a Gigatelnél, szerintem felejtős.
Végül sikerült jól föltenni, tényleg szép fényes, de szerintem könnyen karcolódik, mert érzésre puha. Majd kiderül.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Akkor poros az irodám.
Egyébként az, mert amint letöröltem a mikroszálas kendővel a telefont, szinte azonnal elkezdett újból beporzódni.
Mindegy, lemostam, meg lecelluxoztam a port a fóliáról és végül jó lett, csak hát ezt tényleg nem arra találták ki, hogy akárhol fölrakhasd.
Nyilván létezik erősen antisztatikus is, de nekem egy fólia nem ér meg 3-4eFt-ot.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz Rolcsi96 #4138 üzenetére
Én az ezüst színű keret és a hátlapja miatt majdnem fehéret vettem, de még ez sem volt olyan erős érv, hogy elviseljem a fekete kijelzőt a fehér előlapon. Ha beleolvadna egy fehér kijelző az előlapba, akkor azonnal, de így nem. És mivel egyszerre is adták ki a két színt, ugyanazon az áron, még az értékállóság miatt sem húzott semmi a fehér felé. Pont emiatt, ill. hogy más gyártók kínálatában is megjelentek már régen a fehér készülékek, szerintem kizárólag csak ízlés kérdése, tehát csajos.
Gondolkodtam fekete előlapon is, de a fölső hangszórónál és a gomb így is fehér maradt volna. Végül döntött a T raktárkészlete…Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz stefano_26 #4145 üzenetére
Elvileg igen, ha ott is EU-modellt árulnak.
-
Kapanyél
őstag
Szerintem is inkább a szoftverre kellene ráfeküdniük, mert az a vicc. Hogy csak fele olyan funkciógazdag legyen, mint a droid, annyi mindent föl kell dobni (ésszel!!!) Cydia-ból, hogy nagyjából olyan instabil is lesz.
Ha megközelíteném a 80%-os funkcióazonosságot, már percenként respringelne...Egyébként nem tartom rossz ötletnek egy másik form factor bevezetését, kinézet terén is lehetne újítani.
-
Kapanyél
őstag
Francokat lenne instabilabb a rendszer, ha gyárilag támogatná a widgeteket! Akkor nem kellene 3rdParty szarokkal gányolni, mindenki arra fejlesztene, ami szabványos. És még üzletileg is megáll a modell, mert mennyi widgetet el lehetne adni...
Egyébként nálam kb. 10 tweak van fönt, ebből 3-4 komplex, azaz több mindenbe is belenyúl. Ennek ellenére stabil, párnaponta van egy respring. De ezek a funkciók benne vannak a rendszerben! Csak elő kell csalogatni őket, amit több kevesebb sikerrel meg is oldható.
Az a baj, hogy alapvető hiányosságai vannak még, amikkel kapcsolatban mocsok módon elfordítják a fejüket.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
-
Kapanyél
őstag
válasz buvartacsko #4196 üzenetére
Mitől lenne unalmas? Kapásból 6 különböző olyan launcher létezik rá, ami egyedi és nagyon igényes, és mindegyikben kivétel nélkül olyan szabadságod lehet, hogy a lehetőségek száma közelít a végtelenhez.
iOS-en meg csak 1 lehetőség van, esetleg JB után még pártíz.
Sokan nem ismerik kellően az Androidot és 0.1-es userektől hallanak rémtörténeteket, akik képesek legyalulni egy rakás ökörséggel az amúgy 30eFt-os belépő szintű készüléküket. Szóval könnyen beszél egy iPhone-os a 100 000+ Ft-os készülékével, amin csak háttérképet tud cserélni, hogy húdestabil. És meg csak ez sem igaz.
Egy iPhone-on nevelkedett user nagyon ritkán tudja szeretni és elismerni a droidot, mert az Apple nagyon ügyesen gerjeszti ezt az utálatot a másik oldal irányába a felhasználók fejében. Én pont a fordított utat járom be, robotosról váltottam i5-re, és nem dobtam ki 3 nap után, pedig szívem szerint azt akartam, hanem megpróbáltam együtt élni vele, mert akartam szeretni. Szóval a hozzáállással van a baj meg a szubjektivitással.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz buvartacsko #4200 üzenetére
De, végigolvastam a diskurzust és a te hozzászólásod volt olyan, ami ferdítést tartalmazott. Úgy fogalmaztál, mintha szenvedés lenne az Android használata, mintha mindenki megbánná, hogy akár csak ránézett...
Ellenben neki csak unalmas, mellesleg teljes joggal, merthogy az.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz buvartacsko #4203 üzenetére
De miért veszed támadásnak?!
És miért érzed azt, hogy feltétlenül vissza kell dörrenteni?
Az, hogy az iOS egy letisztult, lehetőségekben szegény UI-t használ az tény, és tényleg unalmas 2 hét után. Nemhogy 5 év után. De az iPhone nem erről szól, ezért ezt nyilván nem is lehet hibájának tekinteni. Sem azt, ha valakinek ez tetszik.
De az is tény, hogy a droid sokkal közelebb áll a desktop PC-hez és emiatt sokan szeretik is, mivel a rendszer nem ismeri a "nemet". Éppen ezért az sem elítélendő, ha valakinek meg erre van szüksége.
Kezeljük helyén a dolgokat, mert az almát csak almával lehet...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz buvartacsko #4206 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a harmadik nekifutásra már finomodott a megfogalmazásod.
Egyébként nemcsak arról van szó, hogy milyen az UI és annak testre szabhatósága, bár az is sok embernek fontos lehet. Hanem arról a sok lehetőségről, amikkel mi sajnos nem tudunk élni. Sok alkalmazás nincs vagy nem olyan jó, mint droidon. Az elmúlt évben hihetetlenül elhúztak, ezt be kell látni!
Aki világéletében iOS-t használt, annak nyilván nem hiányoznak azok a dolgok, amikről nem tud.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz buvartacsko #4210 üzenetére
Te sosem fogsz.
Amúgy hamarosan megjelenik a cikkem a Logout-on, bár az a másik szemszögből tárja föl a buktatókat. De így is nagyon sok dolgot fölsorolok benne, ami hiányzik vagy nem jó Android után.
Fogok írni egyet az iPhone-osoknak is, csak még ahhoz egy kis időt mindenképpen szeretnék az i5-tel eltölteni.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz buvartacsko #4213 üzenetére
Ezt most komolyan mondod?!
- akkor játssz le natívan a kedvenc média lejátszóddal egy filmet vagy zenét az otthoni NAS-odról
- nyiss meg Dropboxból egy jelszavas Excel táblát
- válaszd ki, melyik YouTube alkalmazással nyissa meg a linkeket
- nézegess asztali nézetben weboldalakat, automatikusan képernyőhöz igazított, tördelt szöveggel
- lépj be az Unicredit bank flash-alapú netbank fiókjába
- használd pendrive-ként segédprogram nélkül a telefonod
- töröld ki a beszélgetést a FB-ban
- keress ki tárcsázóval prediktíven egy kontaktot, akinek nem jut eszedbe a neve csak a cég, ahol dolgozik
- állítsd be az ébresztőt úgy, hogy ne rezegjen, ha a csengőhangod mellé kell vibrálás
- stbstbstb...És akkor nem beszéltünk olyan dolgokról, amit pluszban megtehetsz egy droiddal: állíthatod a kijelző színhőmérsékletét, növelheted a hangszórók hangerejét, EQ-zhatod a hangokat globálisan is, lejjebb veheted a CPU/GPU órajelét, feszültségét, beállíthatod az érintés érzékenységét, a vibramotor erősségét, választhatsz ötvenféle billentyűzet közül, aminek beállíthatod a színét, működését, szélességét-magasságát fekvő módban, álló módban.
Szerintem hagyjuk ezt, nem ez volt a cél. Szerintem nem kell a homokba dugni a fejeket, hanem el kell ismerni, ami jobb. Mindkét oldalnak!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz buvartacsko #4215 üzenetére
Két alapvető dolgot érdemes figyelembe venni. Az egyik, hogy az Android nem 5 eszközön megy, amire egyetlen cég fejleszti a kernelt, tehát aki nem csúcskategóriás telefont vesz annak szüksége lehet némi készülék specifikus adjusztálásra. Sőt, a topgépek esetén is előfordul, hogy mondjuk a kihangosítója nem túl erős. De én már belefutottam olyanba is, hogy vettem egy BT headset-et, ami végre kényelmes volt a fülemnek, de sajnos elég tompa volt a hangja. Egyszerűen csak fölhúztam az EQ-ba a magasabb frekvenciákat és máris nem volt kidobott pénz.
A másik nagyon fontos dolog, hogy ezek a testre szabhatósági dolgok nem kötelezőek, hanem opcionálisak. Én sem állítottam be a Galaxy-jaimat minden nap, vagy kéthetente, hanem csak egyszer belőttem úgy, hogy az számomra 100%-ig tökéletes volt. És utána úgy használtam. Ha nem teszik az iPhone billentyűzete, mit fogsz csinálni? Semmit, használni fogod úgy, azt' majd megszokod. Mint minden mást, kénytelen leszel.
Nyilván az, hogy lehetőség van a CPU órajelének és a feszültség értékeknek a bizgerálására már tényleg csak egy rétegdolog. Én speciel azt is kikísérleteztem, meddig lehet lejjebb vinni, amivel értékes órákat nyertem az üzemidő terén.
Ugyanígy testre szabtam az automatikus fényerőszabályozó lépésközeit is és az egyes lux értékekhez magam állítottam be kézzel a fényerőket, az eredeti 10 helyett 20 lépésben. Így nemcsak energiát spóroltam, de minden körülmények között pont olyan is volt a fényerő, ami a legjobb volt a szememnek.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
A bankolás egyedi mindenkinél, nálam simán működött az OTP, az Erste és az UniCredit is. Desktop módban, böngészőből.
A kereséssel az a gond, hogy gépelni kell hozzá, billentyűzetről. A Dialpad-es keresésre olyan gyorsan rá lehet ám szokni, hogy én konkrétan a második napon kivettem a dokkból a névjegyekhez vezető ikont. Ahhoz, hogy megkeress egy adatot, csak a T9 szerint kell megnyomni villámgyorsan 4-5 gombot, a rendszer automatikusa kikeresi a halmaz találatait és egyre szűkíti azokat.
Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy lockscreen-ről telefon gyorslink, tárcsázóba meg 7922 és máris ott van az összes Szabó, Szabados a numpad fölött. Katt a kívánt névre és már lehet is beszélni. Ugyanígy cégnév, cím, becenév...
Amíg nem próbáltad nem hiányzik, utána szó szerint fáj!És az az ébresztő program tudja azt, hogy ne rezegjen, ha amúgy be van kapcsolva a vibra?
A többi pedig mint mondtam, opcionális, amire az Apple készülékekkel összevetve nagyjából 1000x-es kínálati mennyiség miatt szükség lehet. Szóval egyetlen készülékre nem nehéz belőni egy oprendszert, pláne, ha az az eszköz új korában 200 000 Ft-ért kapható.
-
Kapanyél
őstag
Valamit pirítaniuk kell, hogy legyen egy "S"-modell, de igazából semmi szükség nincs rá.
Az i4-em (nem S!) is pont ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja, mint az i5 - sebesség terén. Még a kevesebb/több RAM sem tűnik föl.
Elvileg valami "kézzel foghatót" is kellene az 5S-be passzírozniuk, különben nem lesz semmi értelme. Ha legalább egy iOS 7 debütálna rajta és kapna egy jobb kamerát (minek?!), vagy gomb megvilágítást, tudom is én...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Tördelés... hát ha netán portré módban akarsz egy cikket elolvasni és szeretnéd kicsit kinagyítan a betűket, akkor ne kelljen már scroll-ozni jobbra-balra. Vagy ha túl nagy és kicsinyítesz az egészen, töltse már ki a rendelkezésre álló helyet!
FB-ban és Messenger-ben csak archiválni lehet, törlés nincs.
Dialert már kitárgyaltuk Norddal.Egyébként a legtöbb tweak Androidon sem manuális bizgerálást jelent, hanem csak lehetőséget, hogy egy arra alkalmas szoftver értelmes keretek között automatikusan tudja állítgatni, mint. pl. a CPU órajelet. Kíváncsi vagyok, milyen lomha governor van iOS alatt...
-
Kapanyél
őstag
A nevem alá kattintva elérhető a cikk, aki kérte.
-
Kapanyél
őstag
Én nem vennék rá drága tokot, pláne ne olyat, amit pluszban félteni kellene.
Nagyon szépek ezek a szálcsiszolt alu tokok, de ha eldobom, akkor kiidegelne, hogy a 7e-es shieldnek kampó van.
Bár ízlés kérdése, de én leszedtem a vékony, matt-áttetsző védőtokot róla, mert teljesen odavágta a készülék eleganciáját, ill. az egyik sarokban picit meg is nyomta, annak ellenére, hogy azért puha.
A 0,3-as, 0,5-ös kemény hártya tok jött be a legjobban, ettől ugyanakkora marad, látszik minden része, mégsem a ház kopik. És hiába drága, nem idegel, ha megkarcolom.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Nem kopik, hanem sérül. Iszonyú jól ki van dolgozva, így az élekre nagyon kell vigyázni, mert azonnal meglátszik rajta egy kis csorbulás. De még akkor sem kopik le a festék.
A legjobb egy lágy tok, amiből ki-be húzhatod a telefont. A bumperek-ből kizárólag a lágy szilikon tokokat ajánlom, a többi megnyomja a sarkát.
A fehét is pont ennyire sérülékeny, de az oldalsó lemez ezüst színű, így kevésbé látszik rajta talán a horpadás. De ha kicsi sérülést szenved, akkor érezni fogod az ujjaddal. Szóval ebből a szempontból tökmindegy, melyiket veszed.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz Raketkilla #4371 üzenetére
Szerintem csak a mintád nem elég reprezentatív.
Itt nyivlán csak arról olvashatsz, ami valamiféle hibával összefügg. Azzal senki sem jelentkezik, hogy na még ma is tökjó a telefonom.
Egyébként itt vagyok, nekem tökéletesen működik. A festék sem kopik róla, csak ahol ellenséges behatás érte.
Az elején én is majdnem visszavittem, mert nem működött a fényerőszabályozója automatikusan. Olvasgattam egy kicsit a témában, kapott egy "start-resetet", azóta tökéletesen működik.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz narancsnn #4389 üzenetére
Barrel - áttűnési animációk a képernyőváltásokkor
UnlockFX - képernyő feloldási animációk
Springtomize - dock effektekhez
Infinidock - dock görgetéshez
Iconoclasm - tetszőleges ikon kiosztáshoz…
iWidgets - …hogy elférjenek a widgetek
Livepapers - élő háttérképhez
3DBoard - térbeli mozgatás statikus háttérképekhezUtolsó kettő üti egymást.
Természetesen több funkciót is használok, ami nem a kinézetre vonatkozik. Fentiektől minimális instabilitást tapasztalok csak, egy dolognál ritkán kiakad, amúgy nincs sebességbeli eltérés.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
És az a durva, hogy valószínűleg az iStyle-nál is dolgozok egy vagy két ilyen gyökér, akik miatt szop egy egész cég. Aztán átmennek másik szervizbe, amikor rájönnek és kicseszik ezeket, utána meg leépítenek más vállalkozásokat is. Mondjuk az a vezetőség is megérdemli, amelyik nem tud ezekről. Hacsak nem épp ők a vezetők is egyben... akkor meg főleg.
-
Kapanyél
őstag
válasz Gyuree91 #4462 üzenetére
A 0.3-as Ozaki matt áttetsző tok szerintem nagyon jó, fekete készüléknél is megadja a hátlapnak a fehér-ezüst selymességét. Fóliát érdemes rátenni, mert észre sem veszed, hogy rajta van, viszont a tok (netán a 0.3-asra még egy lágy szilikon bumper is pluszban) kötelező, mivel körömmel épphogy nem tudod csak kicsorbítani az élét, amúgy bárminek nekikoccantod, behorpad.
-
Kapanyél
őstag
válasz buvartacsko #4464 üzenetére
iStyle pl. de bárhol máshol, Google kidob több lehetőséget is. A neve amúgy: Ozaki O!coat Jelly Ultra Slim A nem átlátszó pedig Ozaki O!coat 0.3 Solid, ez szerintem bénább. Amúgy 5000 körül vannak, nem olcsó.
Fóliából meg nem néztem, milyet veszek. i5-höz legyen és olcsó... Már nem is tudom, milyet vettem, Gigatelnél volt. 2000 körül volt venne egy fényes meg egy matt. Még a fényes van rajta, nem túl rossz.
Csak a mikrokarcokat akartam távol tartani, arra pont megfelel ez is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI internet
- EA Sports WRC '23
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest