Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Kapanyél #4122 üzenetére
Ozakihoz normális, nedves törlőt és antisztatikus kendőt adnak. Mindenféle hókuszpókusz és párás fürdő nélkül tettem fel pormentesen az első és hátsó fóliát.
Csodák nincsenek. Ami olcsó, az nem véletlenül kerül annyiba. Sokan hiszik, hogy kifogják az évszázad üzletét, holott az mindig kiderül, hogy végeredményben az olcsó a drága.Nekem is van otthon régről megmaradt, méretre vágható gagyi fóliám. Kipróbáltam, az csak arra jó, hogy felbosszantsa magát az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
Üzleti előfizetők hirdetései
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged