Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonolada1
senior tag
Így indult a fasizmus is.Az emberek fejébe belebeszélte az ideológiát Hitler és mentek utána,mint a birkák.Itt is ez van,csak Apple ideológiának hívják modernkori fogyasztói társadalmi köntösbe öltöztetve.Nem érdekel hogy ezek az emberek ott voltak és 30 órát vártak egy technikai ketyerére,mert ez tényleg az ő magánügyük,hanem inkább az érdekel,hogy hogy kerültek oda,mi vitte őket oda,az az ami engem elgondolkodtat.Az ember által gyártott ideológia ereje!!!!!
-
nonolada1
senior tag
Végülis melyikünk nem?
Max vannak határok,én mondjuk nem állnék sorba mondjuk az új Nokia telómért és nem lennék párttag sem
Az én hülye ideológiám: reggel f6-kor kelés,irány a melóhely,5-ig munka,aztán go elvégezni a magándolgokatmajd irány haza,hogy az asszonnyal is legyek egy kicsit
-
-
Remus389
veterán
nekem mindegy, ez jött át azt kész
az tény hogy legalább adnak magukra (igényesek ) , viszont valahogy az ilyen emberektől kiraz a hideg
én úgy lonem be őket, hogy igényesek, biztos kedvesek, viszont kicsit hiúk és unalmasak és talán buták, befolyasolhatok
ez is egy embertipus, egy csoport, nincs ezzel gond...
plaza cicak, ostoba plaza kandurok...
ja és nyilván ők is kibeszelik ezt a fiút azt a fiút, a Mammut bevásárlóközpont flancos kavezoiban, testre simuló garboban, ananaszlet szurcsolve
uresjaratban iphone-t nyomkodva
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
jacis
nagyúr
Az meg hogyan derül itt ki, hogy Ők hogyan alkotnak másokról véleményt?
Más: valaki aki használ már ilyen készüléket mondana valamit az akksiról? Meddig bírja a teló és milyen beállításokkal? Az új proci miatt kisebb fogyasztásúnak kellene lenni a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Remus389
veterán
az más, a. rosszfiúk nem homik és ki is van takarva a márka és nem törvényszerű hogy adios lehet reebok is , ugyanakkor sportolók is adidas cuccokat hordanak
izzadtsagszagu példa..
jobb példa a lonsdale, az.kifejezetten borfeju márka, olyat nem vennék
ugyanakkor a la coste az pl tetszik, olyat hord Agassi és Sampras: )
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Klímaváltozás, természetszennyezés