Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Lássuk csak, hát, semmitől. Nincs olyan, hogy Apple életérzés, nekem legalábbis nem jön át. De tovább megyek, Mac-et nem is vennék soha, nem én vagyok a célközönség. Bár nekem volt magáncélra annak idején iPhone 4, most céges telefonként 4S, nekem a rendszer tetszik meg sok a jó minőségű alkalmazás, nagyjából ezekben más az Apple, mint a többiek. Bár most már minden elérhető Androidra meg WP8-ra is majd (ha megjelent) így mínusz egy előny...
Hozzáteszem semmivel nem tartom már jobbnak, mint egy One X-et vagy SGS3-at, vagy akár egy Nokia 920-at, azzal is nagyon szemezek.
Még annak idején 2010-ben volt szerintem hatalmas különbség a rendszerek között. Az Android-ot akkor ismertem meg, a 2.1 volt akkor még. Laggos és instabil volt, Windows Mobile 6.5 említésre sem méltó, Symbian sem, persze ezeket mai szemmel mondom. Akkoriban kiemelkedő volt az Apple, ma már szerintem csak beleolvad a többi minőségi telefon közé, árban is ugyanaz, mint a többi, persze külföldön. Magyarország az anomáliák országa, itthon tényleg drágább, mint más, de nem is tartom mérvadónak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest