- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
válasz
pufferzóna #1284 üzenetére
azért érdekes kérdés hogy ezt az információt hogyan gyűjtik. minden android/ios/w8 crash megy egy nagy központi adatbázisba amiből lekérdezik? vagy a fejlesztők hozzák nyilvánosságra a hozzájuk eljutott reportokat? vagy a cégek adnak ki jelentést becsületesen és a számokat még véletlenül se kozmetikázva?
teljesen fura módon nem állásfoglalásként írom ezt, hanem kíváncsian a technológiára.
-
sien
aktív tag
látom ez a legfontosabb része annak amit írtam, nem az ismeretlenül mocskolódás.
magamból indulok ki, mint általában az emberek, én először mindig jót feltételezek, és az esetleges rossz tapasztalat változtatja meg a véleményem.ettől függetlenül egyértelműen szélmalom harcot vívok, olyan érzésem van mintha önigazolásként próbálnák az emberek kinyilvánítani a fórumokon, hogy ők mennyivel jobb emberek, és mennyire lenézik a szóban forgókat. ami egy vicces emberi tulajdonság, lévén az esetek nagy többségében vadidegen emberek elismerését keresik.
#1271) jacis a gúnyolódástól sem lesz vidámabb.
-
sien
aktív tag
válasz
Einstvan #1263 üzenetére
ne haragudj, a szerkesztésed még nem volt benne amikor először reagáltam. amit másodszorra írtál egyértelművé teszi hogy felesleges érdemben reagálni arra amit írtál.
(#1264) Remusz911: egy kicsit elvesztettem a fonalat, most a videóban bemutatott emberekről van szó, vagy minden sorban állóról? mert a sorban több embert is ismerek akikre elképesztően nem illik rá a leírásod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Acer Nitro 5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest