- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyusziman
tag
válasz bazsika89 #3053 üzenetére
Szia!
Én május 30-án vittem be a T-be mert a kamerában volt egy zöld csík (pár hsz-el előbb írtam is a storyt). Adtak egy cserekészüléket persze nem szifont.
Azt mondták h bármi hardveres hiba adódik a 4s-nek, nem szórakoznak a javításával hanem azonnal cserélik. Júni 1-én küldték fel Pestre. Júni 6-án reggel szóltak h mehetek érte.Zsír újat kaptam, de csak a telót (semmi mást)!!!!!
Így a gari is újra kezdődött, tehát megint van 1 év rá
UI: csak a szifont adtam le a doboz kábel stb.. el se vittem a T-be
[ Szerkesztve ]
-
Nyusziman
tag
Érdeklődöm, hogy az 5.1.1 softot honnan tudom letölteni, mert újra akarom tenni, hátha az okozza a zöld vonalat fényképezéskor.
-
Nyusziman
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám a kamerával kapcsolatban:
A mellékelt képen a szivárványnál láthatjátok azt az éles zöld vonalat amit minden képre rátesz az iphone.http://imageshack.us/photo/my-images/689/006zst.jpg/
Sőt ha simán megnyitom a kamerát akkor is abban a fix pontban látom, de a lencsén nincs karc, se egyéb külsérelmi nyom.
A softver: 5.1.1
Nincs jailbreakelve a készülék.
T-Mobile függő.Szerintetek mi lehet a hiba? Az 5.1.1 csinálhat ilyet, vagy egy láthatatlan karc???
Köszi a segítséget!!!!
-
Nyusziman
tag
válasz manchester85 #1752 üzenetére
Bocsi igazad van, tényleg teljesen kikapcsolja az adatforgalmat!!!
-
Nyusziman
tag
Hali!
AZt nem tudom h vki írta-e vagy rájött- e h hogyan lehet kikapcsolni a 3G!!???A MEGOLDÁS: Beállítás--Általános-- Hálózat-- Mobil adatforgalom ne legyen bekapcsolva!!!!
És ha a WiFit is kikapcsolod akkor láthatjátok h eltűnik a 3G!!!!![ Szerkesztve ]
-
Nyusziman
tag
válasz manchester85 #1648 üzenetére
....hogy a SIRI egy online szolgáltatás!
-
Nyusziman
tag
A 3G egyik soft. se fogja engedni kikapcsoltatni mégpedig a SIRI miatt!! (hiszen ez a legnagyobb FÍCSÖR )
Amúgy már nagyon várom az 5.1-es változatot. Vki már teszteli itt a fórum tagjai közül??? -
Nyusziman
tag
Hali Mindenkinek!
Kérdésem lenne: Ti hogy használjátok a netet? 3G vagy ha wifi közelben vagytok akkor automat. rákapcsolódtok?????
Mert én mivel itthon vok most így folyamatosan megy a wifi (ne a 3g adatmennyiségem fogyjon már) és így reggel 6:45 felé szoktam bekapcsolni, de este 6ra már alig van töltöttségem (alig használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini, Black, 256Gb, független, 86% akku
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, fekete (grafit)
- Xiaomi Redmi 12 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 4GB RAM, 128GB, 4G, Fekete, 3 hónap garanciával.
- Xiaomi 12t pro - 8/256 GB , black - 200 mpx kamera - már nem garis
- Honor 200 lite - 2 év garancia
- Vadonatúj iPhone 16 PRO MAX 256GB desert titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2025 november 30-ig Apple garanci