- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Yettel topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Milyen GPS-t vegyek?
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Realme 14 Pro+
- iPhone topik
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
byudg
csendes tag
Ez nagyon furcsa, nekem szerintem teljesen atlagos meretu kezeim vannak, es a 4"-os meretet inkabb kicsinek erzem, mint nagynak, talan olyan 4.2-3 lenne az idealis. Maga a kijelzo szerintem nem is lehet soha tul nagy, a telefon merete lehet egyedul zavaro, szoval felolem akar lehet 4,5"-os is, ha attol a telefon nem lesz sokkal nagyobb jo helykihasznalas miatt. Kiprobalnek peldaul egy galaxy nexus-t is akar, bar annal nagyobb valszeg nem kene mar mindenesetre amikor nemreg lattam peldaul egy desire-t 3.7"-el, mar zavaroan kicsinek tunt, egy iPhone kijelzojere ranezve pedig alig hiszem el, hogy egy evig hasznaltam ilyen kicsi kijelzoju telefont, akkor fel sem tunt milyen kicsi, most pedig, hogy hozzaszoktam a nagyobbhoz, eszembe nem jutna kisebbre valtani
-
Yetroh
csendes tag
Igazad van,de figyelembe kell venni hogy szép lassan javul a rendszerük.Apple azért erősen előnyben van,ha a fejlesztési időintervallumokat veszed figyelembe.Android nagyon friss még IOS-hoz képest mégis szorongatja igen sok területen.Tekintve az egyre nagyobb népszerűséget ,Google kénytelen mindent megtenni annak érdekében,hogy a fejlesztéseket megfelelő ütemben folytatni tudja,legyen szó szellemi vagy anyagi forrásokról.Nincsenek ott sem hülyébb vezetők,piackutatók,marketingesek stb. mint Appelnél.Fogást tudnak találni megragadják mert ezen múlik mekkora darabot tudnak kiharapni az "almából".
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mazda topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával