Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
byudg
csendes tag
Ez nagyon furcsa, nekem szerintem teljesen atlagos meretu kezeim vannak, es a 4"-os meretet inkabb kicsinek erzem, mint nagynak, talan olyan 4.2-3 lenne az idealis. Maga a kijelzo szerintem nem is lehet soha tul nagy, a telefon merete lehet egyedul zavaro, szoval felolem akar lehet 4,5"-os is, ha attol a telefon nem lesz sokkal nagyobb jo helykihasznalas miatt. Kiprobalnek peldaul egy galaxy nexus-t is akar, bar annal nagyobb valszeg nem kene mar
mindenesetre amikor nemreg lattam peldaul egy desire-t 3.7"-el, mar zavaroan kicsinek tunt, egy iPhone kijelzojere ranezve pedig alig hiszem el, hogy egy evig hasznaltam ilyen kicsi kijelzoju telefont, akkor fel sem tunt milyen kicsi, most pedig, hogy hozzaszoktam a nagyobbhoz, eszembe nem jutna kisebbre valtani
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Iphone 14 PRO Hibátlan, Karcmentes
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával