Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Félreértés ne essék, én szeretem a 4S-t (első iPhone-on volt, álmai napig a szűk családban teljesít szolgálatot), de túlzásokba ne essünk se a minőséget, se a sebességet illetően. A 4 óta az összest jó kézbe venni, de az 5 már nem húzta annyira a zsebem, az 5S pedig szinte repül, és a Touch ID is nagyon kellett (legalábbis nekem). Az 5 GHz-es WiFi hiánya még, ami nagyon idegesítő a 4S-ben, az összes többi (10+) itthoni eszközünk tudja, csak miatt nem lehet kilőni a 2,4 GHz-es sávot, illetve kizárólag média hídnak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest