Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
-
Macccy
senior tag
Guys
Kint van ez az EVASI0N Jailbreak cucc, nézegetem ... Minőségi munkának tűnik, lehet meg is csinálom (6 hónapja van iPhone 4s -em, gyári iOS 6.1, néhány fizetett app)
Nem tudom előtte miket kell lementeni? Gondolom full backup, ez az SHSH izé mentése ez fontos?Lapozgattam a TOP10 ajánlott appok listáját és meg kell mondjam lehet én vagyok a hülye, de nem állt fel tőle, még nem érzem miért lenne jó a Jailbreak, talán csak kipróbálás szintjén érdekel a dolog egyelőre. (Intelliscreen és Auxo, ami cool ötlet) Visszaállni gyári állapotra mennyire macerás, mi kell hozzá?
-
Macccy
senior tag
Ennyi lenne? És akkor az utolsó hivatalos (signed?) verzióra azaz a 6.1-re áll vissza? Ez nem nagy trükk, akkor kicsit megnyugodtam.
Még egy kérdés: azt láttam, hogy egy app segítségével menni fognak az AppStore-ban vásárolt cuccaim, na de amit Cydia-ban megvásárolok azok is "megmaradnak"? Úgyértem, megmaradnak valami accounton? Ha visszaállnék pl valamiért teszemazt ... Mihez kötődnek az ott vett cuccok? -
tylerddd
veterán
Kint van a JB. Nem tudom, h érdemes e feltenni telefonra?! Korábban az iPad2-re feltettem kíváncsiságból, de gyakorlatilag semmi hasznát nem vettem: warez alkalmazást nem töltöttem le, az izgő-mozgó ikonok és egyéb testre szabhatóság nem hozott lázba, sőt, akárki akármit mond, én instabilabbnak éreztem tőle a gépet. Mikor egy full restore-t csináltam, mintha felszabadult volna a gép. Az iBlacklist viszont érdekelne többek között, esetleg BT fájlküldés, esetleg valami olyan cuccos, ami egyszerre bezárja az összes futó appot. De kb ennyi. Én valahogy úgy érzem, ennyiért kár lenne vele gembázni ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
Nektek mennyit megy el a 4S egy 100 %-os feltöltéssel? Tegnap edge-n 5 óra 10 percet bírt, nagyjából folyamatos böngészéssel, 2 órányi zenével, fb-kal, némi játékkal és 3-4 órányi imessage használattal.
Wifin ez az érték olyan 6.10-6.30 szokott lenni. -
PiE137
senior tag
Most beszarsz, de elvileg ugyanaz a cég gyárt gumit, mint router-t! Legalábbis a router alján ott figyel a nyújtott "P"-s Pirelli logo!
A T-nél a technikai segítségnyújtás kb abba kimerül, hogy húzzam ki a router-t, majd 20mp múlva dugjam vissza... Fura mód ez néha segít is! Most újra fellép rá a teló mindig, csak sokat gondolkodik előtte!- Jailbreak -
Én kapásból felraktam, mert a beállítások menüt egyszerűen rühellem az iOS-ban, nekem az sbsettings alap. Ahogy az activator, a killbackground és egyebek is... És csengőhangot sincs türelmem csinálni, arra is kitűnő! Szal sok apró vacak miatt számomra mindnkeéppen ajánlott.
Lehet nélküle is élni, de minek, ha már van?
A várásról meg annyit, hogy a cydia frissíti a JB pakkod állapotát is, ha kijön vmi update.
A vásárlást google és fb account alapján jegyzi...[ Szerkesztve ]
-
PiE137
senior tag
update
Most olvastam (és tényleg ), hogy az időjárás app nem indul a jb-elt telókon. Akit ez zavar, az egyenlőre ne rakja fel!
A nc-es egy napos az működik. A hibán dolgoznak már!@CharlieDrop
JB nélkül is bele lehet nyúlni a fájlrendszerbe, ha arra gondolsz. Elég egy iExplorer, vagy telón az iFile JB-el.[ Szerkesztve ]
-
Macccy
senior tag
válasz #33846528 #5159 üzenetére
alek41: Nem tudom mennyivel durvább az EDGE fogyasztása, de nekem mostanság sok sok Wi-Fi netezéssel ilyesmi időket csinált az iPhone 4S:
Usage: 7 óra, 10 perc
Standby: 1 nap, 5 óraKevés netezéssel, nagyonritkán bekapcsolt 3G -vel, átlagos napon úgy 2 és fél - 3 nap a Standby. Szerintem amit csináltál az nem kevés kraftot igényel, szóval az 5 óra net + zene + játék tisztességes lehet.
-
PiE137
senior tag
válasz CharlieDrop #5163 üzenetére
Meglestem, elég frankó, szép app.
Ezek a magyar oldalak app-jai általában ingyenesek az app store-ban is!
Jó, hogy ilyen hossszan előrejelez! Kösz az ötletet! -
DJosef
őstag
Udv urak!
Gondolkodom egy iPhone 4/4s vasarlasan.
Ti mint boldog tulajdonosok, megosztanatok velem csak es kizarolag negativ tapasztalatokat, illetve olyan dolgokat amivel nem art tisztaban lenni vasarlas elott. JB nem akarok hasznalni rajta. Az elsodleges cel az a viber es a netezes /mobil net&wifi/
Forget about it
-
C4mp3r
addikt
En csak 4s-ben gondolkodnek mar, kell a plusz kraft.
Julius vege ota nyuzok egy 4s-t, negativ tapasztalatom nem nagyon van. A rendszer villamgyors, persze nincs jb. Fokent en is mobilnet, zene + nehany app.
vasarlaskor figyelj, hogy ne lotyogjon semmi, kerd meg, hogy kapcsolja be, pixeleket ellenorizd, illetve ha fuggetlen akkor kartyat is probalj. Serial numbert is csekkolhatod az apple oldalan. hirtelen ennyi jut eszembe, ha gyanusan olcso akkor erdemes meggondolni, lehet lopott
-
tylerddd
veterán
Én a te helyedben beblattyognék egy szolgáltatóhoz és ott venném meg. Ilyen drága telefonnal én nem lutriznék, h belefussak valami elcseszett darabba ...
Most már CSAK 4S, az még jó lesz egy darabig. Ha lehet, minél nagyobb kapacitásút!
Én Lumia 800-ról váltottam erre, de valami álom a telefon. Én az említett appokat ugyan nem használom (Vibert igen, de még elég kevés ismerősnek van fent), de pl. FB app rögtön nyomja az üzeneteket, de a Viber-en is azonnal jelez, ha nagy ritkán üzenetet kapok, mintha SMS jött volna.
Amit írsz, amire kell neked, arra tökéletes lesz. Szerintem a legjobb telefon netezésre.
Igazából én lekopogom, de semmi kivetnivalóm nincs a telefonban, a legjobb készülékem, ami eddig volt. Minden működik, fogod, csinálod, örülsz. Az akkuja nem éppen nyerő, de melyik okosnak az manapság?! 1 napot simán ki kellene, h bírjon. A megkötések ugyanazok, mint WP-n (ha arról váltasz), de itt pl. a telóval készült képeket/videókat bárhol, bármilyen gépen leszedheted, mert ezen a szinten felismeri háttértárként. Az iTunes gyakorlatilag nem kell semmire, mert app téren minden megoldott. Gondolok itt zenék, videók felrakására: felteszel egy mindent játszó AV playert és wifin rányomod a tartalmakat, konvertálás nélkül.
Az AppStore meg ugye maga a Kánaán, ami ott nincs, az nem létezik!Szóval ami nekem negatív, a már említett akku, de ez ugye általános, ill. nekem elkélne sokszor a nagyobb tárhely. 32GB-os lenne, ha most vennék, de legközelebb tuti az lesz a minimum. Bátran! Nem fogsz csalódni!
-
Ufff
senior tag
Sziasztok! Névjegyeket hogyan tudok átrakni pl. Androidról, Symbian 3-ról, esetleg Meego-ról? Vagy esetleg importálni valahogy .vcard fájlokat?
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
törölt tag
Macccy: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Androidos gmail kontaklistádat meg tudod nyitni, ha exchange fiókként állítod azt be. Ezzel nekem gubancom volt, duplikációk léptek fel, szerintem a legjobb, ha csak az iCloudos listát használod majd.
Gondolom droidról vagy a Symbian 3-ból ki lehet menteni vCard-ba a neveket?! Az iCloud webes felületén pl van olyan opció, h kontaktok importálása vCard-ból, ez kell neked majd szerintem!
-
PiE137
senior tag
válasz CharlieDrop #5175 üzenetére
De lehet, iTunes-al mennie kell!
-
tylerddd
veterán
válasz CharlieDrop #5178 üzenetére
Van Gmail app, de a mailekhez nem kell külön ezt feltenned. Ha hozzáadsz egy új fiókot ott lesz a gmail lehetősége, csak nevet és jelszót kell megadnod. Viszont itt csak a fetch lehetőséget támogatja, tehát pl. 15 percenként ellenőriz, nem úgy mint a push, h ha kapsz egy mailt, akkor rögtön ott van. De ez a google fa**sága, h nem engedi ezen a platformon és WP-n sem, csak Droidon.
Ha viszont exchange fiókként is beállítod a gmailt, akkor a névjegyeket is behúzhatod onnan, csak a beállításoknál ki kell jelölni!
-
legenda
-
PiE137
senior tag
válasz CharlieDrop #5178 üzenetére
A régebbi iTunes-ba simán ki lehetett import-olni a névjegyeket a gmail-be és win névjegytárba is!
No most az újnál ezt a lehetőséget nem nagyon látom az info fülön, bár nem is nagyon igazodok már ki rajta...
Kicsit elcseszték sztem ezt az új felépítést, a régi után átláthatatlanabb! -
erdoke
titán
Nekem csak pár apró okosság volt fenn 5.0.1 és 5.1.1 JB alatt, mégis szörnyen bugzott, és lényegesen instabilabb volt, mint a vanillamrendszer. Anno a 4.3 JB érezhetően jobb volt, de annak is voltak nyűgös tünetei. Az már csak amkeserű hab a tortán, hogy jópár dolog gagyinak hat nemcsak a gyári, de a jobb AppStore-os appokhoz képest is.
A legjobb aláírás a héten
-
CharlieDrop
veterán
válasz tylerddd #5179 üzenetére
akkor normál pop3-ként megy, végül is elég, csak megszoktam droidon, max átszokok
Köszönöm, mit érdemes még, ami nem szokványos, de jó használni?
Google drive-os doksikat hogy kezeli a rendszer?@(#5183) erdoke:
Mármint a JB-s appok gagyik és ott instabil a rendszer? Vagy a Normál iOS verziókról beszéltél?
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
erdoke
titán
válasz CharlieDrop #5184 üzenetére
Pár népszerűbb cydiás app kinézete gagyi. Természetesen úgy értettem, hgy JB-es készülék jó eséllyel instabilabb, mint a gyári, a kérdés inkább csak az, mennyivel...
A legjobb aláírás a héten
-
legenda
ismét; nem pop3, hanem imap!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tylerddd
veterán
A többi mailfiók tudja a push-t, csak ez nem :S Érdemes pl. az icloud.com-os mailcímet használni, nagyon igényes a webes felülete és tökéletesen működik, jön megy minden időben. Én a gmail-nél is jobban szeretem, kezdek átállni erre a címre. Ha nem lenne iEszközöm, akkor is érdemes lenne használni!
Amúgy mire gondolsz?! Appra vagy olyan dologra, ami a rendszer része?!
-
C4mp3r
addikt
koszonom, hogy leidiotazol, inkabb nem kommentalnam mert kitiltanak.
csak hogy ertsd: tapasztalatbol irom amit irok, es ha nalam belassult jb-tol, ugyis hogy nem teszek ra minden faszsagot csak megbizhato cuccokat akkor tolem fejre is allhatsz akkor sem fogom javasolni a jb-t. ahogy nezem fiatal ifan vagy, szoval hiaba beszelek ugysem fogod megerteni, jb-z meg modolt szarra a telodat ha akarod en nem adom fel a zart rendszer kenyelmet es biztonsagat es senkinek sem fogom javasolni
-
tylerddd
veterán
Nekem is kókány feelingje lett tőle az iPad2-nek, tehát instabilabb lett, sokszor laggolt főképernyő lapozásakor. Pedig egyedül az ikonok mozgását állítottam valami témával, semmi egyéb Cydia-s cucc nem volt rajta! Nekem nem jött be, le is szedtem! Nem a mostani JB-ről van szó, még az ötös iOS alatt volt nekem feltéve!
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
jó, legyen imap
Bár kevésbé szeretem, nem mindig szinkronizál jól, bár lehet mélszerverfüggő@(#5188) tylerddd:
Köszi, bár nem akarok új e-mail címet, így is túl sok van
Inkább a rendszer része, bár ha van egy jó app, amit érdemes használni, jöhet@(#5186) erdoke:
Ó, köszönöm. JB-t amúgy se nagyon szeretnék, elég a kókányból@(#5192) kali:
Még? vagy még nem?[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
legenda
válasz CharlieDrop #5191 üzenetére
gmail esetén még találkoztam problémával imap alatt, pedig egy éve használom így a 4s telefonon, és előtte évekig android alatt!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PiE137
senior tag
Én nem tudom ti mit értetek bug-zás meg instabilitás alatt.
Lehet én vagyok akkor a hozzá nem értő, de ilyesmit nem tapasztaltam. (Most se és 5.1.1 alatt se, bár az érezhetően valahogy jobb iOS volt, mint bármelyik 6-os)
Pár alap JB-es app-ot használok én is, de nem érzek semmilyen változást sebesség, stabilitás terén.
Egyedül a pusztulat fb-vel van bajom, de az JB mentes telefonokon is randomba kilépked, meg 2 naponta jön rá frissítés a nagy semmiért!Én azt veszem észre, hogy sokan csak kipróbáltak még valami régi iphone-on egy korai jb-ket, ami még nem volt túl kiforrott, és azóta ezt fújják, hogy szar. Lehetne jobb is, az biztos. De ahogy az iOS, a rá való törés is évről-évre fejlődik.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Nekem az iOS5 JB megjelenésétől az iOS 6 frissítésig volt JB a 4S-en. Előtte a 4.3 JB megjelenésétől egészen 5.1 kiadásáig volt JB egy iPad 2-n. Miután kiismertem, csak a számomra tényleg fontos tweakeket használtam, tört progiból pedig összesen kettőt próbáltam ki bő egy év alatt, azokat (két kislányos játékot) is csak azért, mert magyar Store-ban nem elérhetők.
Mindez, illetve most kár az iOS6 JB-ről olvasott tapasztalatok alapján meggyősődéssel mondom, hogy okoz gondokat, a kérdés inkább a mennyit.A legjobb aláírás a héten
-
PiE137
senior tag
Én is csak apróságokra hasznalom a jb-et, de azokat nagyon értékelem.
Biztos van a törésben hiba (a weater app 2 update után se jó) sok, de amíg drasztikus hátrányát nem tapasztalom, addig nálam marad.
Bár én lennék a legboldogabb, ha az Apple végre belátná, hogy az iOS gyors, meg nagyon egyszerű kezelni, de sokszor igen körülményes! Sokat várok az iOS 7-től! Remélem pár helyen alapjában megváltoztatják a kezelő felületet, és akkor én is azt mondhatom, hogy soha többé jb! -
Macccy
senior tag
iOS7 változtatásokhoz már én is nagy reményeket fűzök (főleg mert volt is valami nagyobb változás beharangozva) ... Ámde gondolkodtam ezen a "körülményes az iOS alapból" dolgon kicsit: itt van a wi-fi kapcsolása, 3 érintés. Néztem Auxo videót, 4 érintés de mindenképp van egy Home duplakatt. A 3G hasonló ... IntelliscreenX szintén legalább 3 érintés.
Ezen a menő JBtweakek se segítenek marhasokat, talán az az SbSettings.Nyilván van ami más feladatra nagyobb segítség, én most csak a gyakran használt kapcsolókat néztem.
-
PiE137
senior tag
Asszem a desiner vezető az új, ezért kinézetbe biztos hoz némi változást az új ios.
Azért a kapcsolókat már illene összekaparni egy helyre, mert ha a wifi el is érhető kapásból a beállításokban, a 3G milyen logika alapján van 2 almenüvel lejjebb?
Meg ez a multitask is már milyen nevetséges, hogy egyesével kell bezárni az app-okat?
Tiszta vicc, hogy ilyen dolgok miatt kell jb a telóra, mikor már a szájukba lett rágva 1000x, hogy erre van igényük a user-eknek!
De asszem ezekre még várhatunk jó darabig! Az nc-t is egy örökkévalóságig tartott beleintegrálniuk a rendszerbe....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest