- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
Vaaagy ... szarabb a 6.0 és 6.0.1 mint a nagy átlag és ezért látom gyakrabban. De még így se mindennapos a dolog, szóval ettől még nem dől be a világ csak jó lenne, ha kicsit javítanának rajta!
Safari esetében még elég nagy a szórás memóriafoglaltságot értve, ott ennek szerintem az lenne az ára, hogy újratölt pár lapot, ahogy tette is amikor "beragadt" némi anyag a memóriában a 6.0 első napjaiban! Viszont más programoknál, játékoknál illő, hogy sose csináljon ilyesmit szerintem, mert fix hardverre nem lehet akkora ügy betartani a korlátot és szerintem a játék maga be is tartja, csak olyankor az iOS (6) fut lukra ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest