Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajby
senior tag
-
half333
őstag
akartam biztonsági mentést csinálni,de ezt írja ki az iTunes

ja és ha mondjuk legközelebb kijön l.: a 8.2,frissítek rá,de mondjuk nem jön be,akkor vissza rakhatom ezt,ha sikerült lementenem? -
ZPapszi
újonc
válasz
V-I-D-A
üzenetére
En azert aldom az eget, hogy megmaradtam 7.1.2-nel. Mert pl. a szifon oldalon azert mondjak, hogy nem az igazi mar a 4S a 8-as verzioval. Sztem mi mar a 9-est meg se kapjuk, igy mar en nem hiszem, hogy frissitek. Max. Ha kenyszerit az AppStore. De egyelore semmi app amit en hasznalok nem koveteli meg a 8-as verzat. Igaz, mondjak, hogy nem vesz a 8-as se, dehogy nem az igazi. Annyibol jo, hogy nem olyan, mint a 4-en a 7.x verza.
-
V-I-D-A
aktív tag
Nekem semmi bajom a 8.1.3-al, úgy látom vagyunk még így páran:
[link]
Hozzá tartozik, hogy én a gyári Marimba csengőhangot használom. Lehet letöltött csengőhanggal nálam is lenne hívásbug, azt nem próbáltam.
-
takessz
senior tag
Nekem is újra elöjött a hivásbug 8.1.3 al remélem egyszer ki fixálják végre!!
-
half333
őstag
Normális az h az asztalra téve max. a térerő,viszont kézben 3,nagy ritkán max. 4 recka van?
-
-
half333
őstag
A wifi jelszavakat megjegyzi (JB nélkül)?
-
tonyqa23
senior tag
Üdv mki!
Ha JB van fent a telón, akkor hogy tudok frissíteni 8.1.3-ra? Előtte valahogy el kell távolítani a JB-t? Ha igen, hogyan? -
Dovloran
senior tag
Sziasztok!
Mától én is 4S tulaj vagyok. Az első iPhone készülékem és remélem nagyon jó lesz és sokáig fogom használni! Igyekszem visszaolvasni és inkább keresni, mint a gagyi kérdéseimet feltenni. Androidhoz értek iOS-hez nem igazán.
Szép napot!

-
szilrobi
aktív tag
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Én most adtam el OLX-en a 4s-t, furcsamód hardveraprón senki nem kérdezte meg, pedig régi tag vagyok, sok értékelés... És még többet is kaptam érte mint vártam

Személyes átvétel volt, beültünk egy kávézóba, megnézegette, elmondtam mindent róla, írtunk adásvételit, megmutattam a személyes okmányaimat. OLX-en csak így lehet. -
_Mario_
tag
Valaki próbálta a 8.1.3 most jött ki
-
Noxy
veterán
válasz
urbanjozsi
üzenetére
OLX csak szigorúan személyes átvétellel szabad meg venni.
Ahol nincs tel..szám megadva kerülni kell. Telefont árul és nincs telefonszám. Na ne.
3 csoport van.
-1 Csalók. 90%-ban nincs telefonszám.
-2 Irreális árat kér. (Gondolom ő is azt fizetett érte)
-3 Buta, vagy nem ért hozzá. (Valamiért kapták, lopták, találták.) -
bododani
senior tag
válasz
urbanjozsi
üzenetére
olx-en a túl olcsó iphoneok 100% hogy átverések, kivétel nélkül. Rendes árban is lehet átverés, nagyon áttudnak verni olx-en ha nem értesz ilyen telefonokhoz, vagy előre utalsz. Én is itt hardveraprón vettem, direkt sok pozitívos eladótól.
-
urbanjozsi
senior tag
Nemrég kérdeztem, hogy nem gyanúsan olcsó-e ez az iphone. Próbáltam imei, és szériaszámot kérni, de erre már nem válaszolt.
Most már sejtem miért!
Rábukkantam ennek a telónak az eredeti hirdetésére.
Tehát egy nagy kamukéró átbaszós hirdetés az OLX-es......... -
V-I-D-A
aktív tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Nincs felvétel?

-
Noxy
veterán
válasz
szildavid90
üzenetére
Normális, mivel dogozik (helyetted is). Gondolom nem a Flappy Bird-l játszottál.
Jó kis melóhelyed lehet, hogy a munka helyett a teló égeti kezed, a munka helyett. -
szildavid90
aktív tag
Normális, hogy játék közben szinte tűz forró a telefon? Tettem fel ma pár játékot, hogy el legyek a meló helyen, de 10 perc játék után mar szinte égette a kezem. Fura!
-
ezmivolt
tag
Feltelepitettem egy appot (wundercar) fb profillal lehet/ajánlott belépni. DE! Szeretném egy másik fb profillal is használni, és ezt nem engedi, merthogy már engedélyt adtam a wundercar számára...Kitöröltem a facebookot a telefonról, sőt kreáltunk egy második Apple ID-t is, de így is az első beállításra emlékszik. Persze ha visszaállítást választom, akkor mindent töröl, és sikerül belépni a 2. fb profillal, de onnantól már arra emlékszik, és hát elég macera így a váltás. Tényleg nincs ennél egyszerűbb lehetőség, hogy 2 felhasználó felváltva be tudjon lépni a facebook profiljával?
-
half333
őstag
0k,kösz!
-
half333
őstag
Normális dolog az h a mobil felforrósodik?,intezivebb használat után? Nem robban fel ha már tud forró lesz?
-
half333
őstag
Köszönöm az infót,és a gyors reagálást!
-
half333
őstag
Új akkumulátor esetén kell csinálni azt a 3xtizen valahány óra töltést?
-
half333
őstag
Igaz h vizuális típus vagyok
,rosszul fogalmaztam akkor,a lényeg az h feltöltöttem képeket,dokumentumokat,h legalább az ne foglaljon helyet (mivel nekem semmi sem elég
),és hogy a dropboxban internet elérése nélkül is tudja olvasni pdf,stb.,képeket nézegetni. De sajnos zene,videó így már nem működik,pedig mekkora áttörés lenne,Pl.:iPhone-k vagy hasonló nem bővíthető mobilok esetében. -
trobi28
addikt
-
half333
őstag
válasz
trobi28
üzenetére
Köszi szépen! A kevés tárhely miatt gondoltam h lehetséges lenne úgy feltölteni,mint a dokumentumokat és a képeket,h offline is bírjam megtekinteni ill. meghallgatni,h a telón ne foglaljon helyet ha már létezik internetes tárhely. De,h érted h úgy használtad? Vissza csináltad? Úgy hallattam nem lehet. Mi történt mikor instabil volt? Még annyit,h ha dokumentumokat és képeket teszek fel,és ezt offline is meg bírom tekinteni,igyesen foglal helyet az iPhone-ban?
-
trobi28
addikt
-
half333
őstag
Tegyük fel h sok zenét másik fel dropbox-ba,majd offline hallgatom őket,ezek telefonon is foglalnak helyet?
-
half333
őstag
Annyit szeretnék a JB-el kapcsolatban hogy igaz az ha egyszer megcsinálod,nem lehet vissza jailbreak-elni? Illetve utána tényleg nem lesz stabil a rendszer és h összeomlik? Van itt aki próbálta mindkét helyzetben az iPhone-t?
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Ma processzort cseréltem a gépben, egy 3,2 Ghz-es P4-est cseréltem egy Core 2 Duo-ra. Gondoltam kipróbálom ezzel is a JB-t. Hát pillanatok alatt megcsinálta. Eddig meg mindig megállt 30%-on. Most az a kérdésem, hogy nem gond-e, hogy nem rögtön egy gyári visszaállítás után csináltam? Mert már jópár alkalmazást felraktam előtte, nem gondoltam, hogy most sikerülni fog a JB. -
half333
őstag
Csak nálam nem lehet viber hátterét változtatni? Csak szürke négyzetek vannak.
-
Noxy
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Van egy i4S-em ( 8gb ) az iTunes-ra dugva azt írja 1,14 gb az egyéb EZT valahogy tudom törölni?
-
half333
őstag
A dock hátterét le lehet cserélni? Mondjuk olyanra mint a ios 6-ban volt?
-
half333
őstag
Érdekes,itt is egyedi hibák vannak,de én is meg vagyok eddig elégedve a készülékkel. Amúgy Bluetooth,az még mindig csak iPhone-okkal kompatibilis? Nem lesz javítás,ilyen téren?
-
lolal
senior tag
Végig olvastam így a hibákat és ezek után úgy érzem jól tettem hogy a 7.1.2-es rendszeren maradtam.

Ellenben mostanában egyre lassabbnak érzem a készüléket. Esetleg egy gyári visszaállítás megoldaná ?

-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
half333
üzenetére
Ha kézire állítod, csak akkor fogja jelezni, ha belépsz a gyári programba. Ha push-ra állítod, akkor azonnal jelzi amint megérkezik (nem kell hozzá belépni). Ha fetch-re állítod (mondjuk 15 percre) , akkor is jelez, csak mondjuk legrosszabb esetben 15 percre rá, mint ahogy megérkezik (itt sem kell belépni).
Tehát akkor is jelzi a Gmail-t ha a gyári programot használod, csak nem azonnal, hanem 15 perc múlva.

-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
half333
üzenetére
Hát az outlook azonnal megjön, a Gmail-t meg annyi időnként ellenőrzi, amennyire állítottad a begyűjtést. (minimum 15perc, maximum 1 óra) A Gmail-t nem lehet push-ra rakni, mert tiltja a google. Kivéve ha letöltöd a Gmail appot a store-ból, az az egyetlen amivel megy a gmail push.
-
half333
őstag
Hogyan lehet beállítani hogy jelezze ill. ki mutassa az ikonnál a kis piros számmal h e-mail érkezett? Vagy azért nem jelez mert 3 fiók lett megadva?
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,amerikaiban..

BUG