- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Ez nem vicc, az iPhone-ban elég tré a GPS. Alig talál jelet, pontatlan, meg ilyen apróságok. Tehát felőlem nézheti az Apple, hogy Pácin-on a Fő utcán porolok, miközben Kisvárdán épp a zöldségbolt előtt nézegetem az almákat
ClioRS: ezek után nehéz lesz jó áron eladni, de tegnapelőtt először ejtettem le a 3G-t. Csempére ráadásul, másfél méterről. Egyből eszembe jutott a sok fikanick, mi lesz velem, biztos két darabban szedem fel a földről, meg egyébként is, kiszökik belőle a butító-gáz, ami miatt szeretem használni. Nos, egy darab plusz karc nem lett rajta, össze sem tört a kijelző, pedig elég embereset csattant. Segítek: többféleképpen landolhat egy cucc. Van, hogy egy kicsinek tűnő esés is rossz helye éri és kampó neki és van olyan is, hogy mák és kutya baja ne mlesz. És ez nem csak az iPhone-nal van így, bár kétségtelen, ezek a nagyképernyős csodakütyük (nem csak az epöl!) már nem arra valók, hogy a Hegyalja Fesztiválon végig a porban rugdosd az acélbetétessel, majd az utolsó napon leporold és még öt év múlva is a polcon álljon működőképesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Parfüm topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest