- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
bolondember #60 üzenetére
Szerintem még nem. Biztos almaboy leszek ezek után a fikafiúk szemében, de pont ma reggel landolt nálam egy Mac Mini. Nem, nem vettem egyet drágán, cimborám adta kölcsön. Annyi a bűnöm, mint Bogéknak: tizensok év Windows után szeretnék kipróbálni egy almát is hosszabb távon.
ClioRS: nem kioktatásnak szántam. Az én szifonom amúgy hátlaprepedéses, már az volt, amikor használtan megvettem (mellesleg nem repedt tovább). Tehát nem istenítem, vagy ilyesmi, csak tényleg sokféleképpen leeshet egy cucc, nekem is csorbult már be polikarbonát szemüveglencse esés következtében, pedig az aztán sokat bír ilyen téren.
-
madgie
titán
Ez nem vicc, az iPhone-ban elég tré a GPS. Alig talál jelet, pontatlan, meg ilyen apróságok. Tehát felőlem nézheti az Apple, hogy Pácin-on a Fő utcán porolok, miközben Kisvárdán épp a zöldségbolt előtt nézegetem az almákat
ClioRS: ezek után nehéz lesz jó áron eladni, de tegnapelőtt először ejtettem le a 3G-t. Csempére ráadásul, másfél méterről. Egyből eszembe jutott a sok fikanick, mi lesz velem, biztos két darabban szedem fel a földről, meg egyébként is, kiszökik belőle a butító-gáz, ami miatt szeretem használni. Nos, egy darab plusz karc nem lett rajta, össze sem tört a kijelző, pedig elég embereset csattant. Segítek: többféleképpen landolhat egy cucc. Van, hogy egy kicsinek tűnő esés is rossz helye éri és kampó neki és van olyan is, hogy mák és kutya baja ne mlesz. És ez nem csak az iPhone-nal van így, bár kétségtelen, ezek a nagyképernyős csodakütyük (nem csak az epöl!) már nem arra valók, hogy a Hegyalja Fesztiválon végig a porban rugdosd az acélbetétessel, majd az utolsó napon leporold és még öt év múlva is a polcon álljon működőképesen.
-
madgie
titán
válasz
Dr.Anonymus #32 üzenetére
Hehe, a 3G/3Gs fantasztikus GPS-ével felőlem nyomom követhetnek. Aszerint most 28 km-rel odébb vagyok, mint ahol ténylegesen
-
madgie
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest