- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gicz
addikt
Én úgy vagyok vele, hogy ami tényleg egykezes, soha nemkell nyújtózkodni, azaz iphone 5 méret volt. Hameg már a po is kétkezes, akkor inkább legyen max, a nagy akksi, a kényelmesebb gépelés, meg a jobb fórum olvasás, youtubozás miatt.
Nekem iphone 5 után 6 plus lett, azóta nem is néztem vissza a kisebb kiejlzők irányába. pedig emlékszem annó a galaxy note 1-et mikior megláttam valakinél az utcán, aztaqrva mekkora lapát, aztán végül én is ott kötöttem ki, hogy a nagyobb jobb
A lányok régóta tudják.
-
Nem találtam neki külön fórumot, de szerintem jó ez így.
Nincs nagy összehasonlítási alapom, de a pro akksija is nagyon nagyon jó. A 12 mini 30-40% körülire merült nálam a nap végére. Mondjuk reggel nyolctól éjjel egyig... A pro meg 70-80 % körül van. Szóval, nálam két nap simán. Mondjuk, én nem játszok, és filmet sem mobilon nézek.
Nekem a max már hatalmas. A mini után a pro is nagy, de ez számomra még megszokható, nem zavaró. Kisebb, mint az S20FE volt. Ami a minihez képest nagyon nagy, meglepően nagy az a pro kameraszigete. Az brutális a minihez képest. De egy sima olcsó tokkal nem billeg a teló az asztalon.
Ami az álom teló lenne: 14 pro minden tudása, üzemideje a mini testébe csomagolva... de ez azt hiszem álom marad még sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest