- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Nekem szerintem valami utángyártott Magsafe töltőm van, ami a gyári bőr tokkal és a Speck Presidio Perfect Mist tokkal jól működik, viszont a Nomad Rugged tokkal nem tartja meg a mágnes a telefont, sőt még a töltő korong súlyát is csak éppen, de de azért tölti.
Amúgy iPhone 11 Pro Max-hoz csináltak Rugged Active nevű tokot, ami a legjobb tok volt, amit valaha használtam (vízlepergető bőr, jó fogás), de már nem gyártják.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
telefonmágus #590 üzenetére
Miért ilyen rendesek?
-
zsolidodd
senior tag
válasz
telefonmágus #581 üzenetére
Rosszul tudom, hogy minden telefont függetlenül kell árulni itthon? Én a telekomos XS Max, 11 Pro Max és 12 Pro Max telefonokat is Telekom+Vodafone kártyával használtam, amint megvettem.
-
zsolidodd
senior tag
Szerintetek dual SIM-es módban lesz lehetőség 5G kapcsolatra? Jól gondolom, hogy ez inkább szoftveres korlátozás (az akku idő csökkenése, melegedés miatt), mint hardwares?
-
zsolidodd
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #444 üzenetére
Amióta van optimalizált töltés, azóta ez elvileg nem gond. Feltölti a telefont 80%-ig, megállítja a töltést és mire felkelsz feltölti teljesen. Figyeli a szokásaidat, ébresztőt és az alapján tippeli meg. Nekem teljesen jól működik.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #386 üzenetére
Én a 11 Pro Max-ot kb. 9 hónap intenzív használat után 99%-os akkuval adtam el. Vagy az autóban töltődött, vagy vezetéknélküli töltőn. Ahogy néztem a hirdetéseket, az enyém volt a legjobb akku állapotú. Olvastam pár cikket, ahol azt javasolták, hogy a gyorstöltést ne használjuk sokat, mert a hőmérsékletnövekedés miatt jobban használódik az akku.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
TODI1111 #172 üzenetére
Szia!
NAS/FTP elérés működik, rendszeresen használom.
LG képernyőtükrözés működik, ha AirPlay-es a TV.
Office 365: Nekem teljesen jól működik, OneDriv-val együtt. Annyi, hogy mindenképpen OneDrive-ba kell menteni a dokumentumokat, különben nem szinkronizál/ment automatikusan. Azzal számolj, hogy nem minden funkció érhető el a mobil officeban (még iPad OS alatt sem). Ami nekem hiányzik, az a tartalomjegyzék, más most nem jut eszembe.
Profilokat nem tudsz csinálni, ha olyasmire gondolsz, mint ami talán Symbian alatt volt, hogy mondjuk rezegjen, napközben rezegjen és hangot is adjon, de a Ne zavarj funkciót tudod időzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest