- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Samsung nagyon túltolja a színeket, ami valakinek tetszik, valakit zavar. Nekem a tabomon (S4) bejön.
Ettől függetlenül jo ez a panel a pro maxban is, viszont néha érzem, hogy fárad a szemem tőle. True Tone nekem zavarò volt, nem használom. Jobban szeretem a hűvösebb, kékes kalibráciòt. -
ro3000
tag
El ne hidd már ezeket a rém történeteket. Ugyan az, mint a droid, max. más néven. Nem chrome, hanem safari, nem gmail, hanem mail, a naptár itt is az, és sorolhatnám. Nyilván a beállításokat meg kell tanulni, más mint a droid, de ennyi. Ja én nem google play, hanem app store. Ennyi.
-
C4mp3r
addikt
igen, de azt is beallithatod, hogy a telefonon csak egy alacsony felbontasu kepet taroljon az eredetit meg icloudban igy nem a telefon tarhelyet foglalja feleslegesen. nyilvan ilyenkor le kell toltenie a felhobol a teljes meretu kepet ha ramesz a photos appban igy wifi vagy mobilnetet hasznalja.
-
-
Gubu0101
veterán
Nekem 50 Gb van elofizetve 299Ft/ho.Egyenlore eleg nekem,ha kell majd fentebb lepek.
Jo dolog az apple pay,napi szinten mobillal fizetek a boltban,csak most kicsit xar,idekint mar megint maszkozni kell a boltokban mar 2 hete,igy faceid kilove,marad a kodTervben van a watch 7 majd az konnyit valamelyest a helyzeten,vasarlaskor.
-
xhege
veterán
Én tavaly váltottam tavasszal valamikor emlékeim szerint droidról egy iPhone 11-re. 3 hét használat, vagy inkább kínlódás után ment is fel az apróra és rohantam vissza droidra. Aztán csak piszkálta a fantáziám a dolog és vettem egy másik 11-et, de elhatároztam, hogy 3 hónapot adok neki. Most már semmi pénzért nem mennék vissza (jelenleg egy 12 Pro Max van nálam). Az én tanácsom az, hogy véletlenül se keresd benne a droidot, ne ugyanúgy akard használni. Próbálj úgy közelíteni hozzá, mint egy teljesen új rendszerhez, mintha nem lenne semmi tapasztalatod okos telefonnal. Ha valahol megakadsz nézz után (fórum, youtube stb), és tanuld meg rendesen használni. Na úgy egy jó élmény lesz. Maga az iPhone 12 pedig egy nagyon jó kis teló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest