Új hozzászólás Aktív témák
-
Működni fog, nálam így van, esim telekom, fizikai vodafon (nálam az esim a céges, de nincs jelentősége). Be tudod állítani, hogy melyiken legyen adatforgalom, és melyik legyen az alapértelmezett hanghívásoknál.
Annyi, hogy csak dual standby, tehát ha az egyik simen hívás van, akkor a másik sim levált a hálózatról, ezt kalkuláld be. -
evo87
őstag
Úgy konkrétan nincs hiányérzetem. Amit korábban megcsináltam telon, azt iOS-en is meg tudom. Szilárdabbnak, egyértelműbbnek érzem ezt ráadásul... a droid számomra hektikusabb volt minden szempontból, bár tény, hogy manapság már az is egy teljesen jó rendszer, nincsenek lényegi különbségek.
-
tibcsi0407
félisten
Akkor viszont nincs különbség. Számomra az Android-nál a nyitottság mindig azért volt előny, mert ha akartam, akkor naponta lecseréltem a rendszert, vagy root-tal mókoltam.
Fölötted írtak egy alkalmazást, amivel lehet fájlokat mókolni Windows alatt is a telefonra. 3uTools.
Mondjuk én már Droid-on sem mentettem le soha semmit, mindent a felhőben intéztem, a zenéket pedig stream-eltem. (Deezer) Itt sincs másképp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Medence topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest