Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Bullitz #4112 üzenetére
Nekem S10 készülékem volt, azt lecseréltem egy iphone 8-ra ( a mostani SE ugyanígy néz ki, azzal akartam kipróbálni az IOS-t), de hiányzott az android, így vettem egy S10e-t. Aztán lecseréltem S22-re, de annyira megszoktam, hogy iPhone-on minden működik, hogy visszatértem. Az SE, i11 és i12 közt gondolkoztam el. A méret, a fogás és az ujjlenyomat olvasó miatt az SE a kedvenc. De sajnos nagyon kevéske az akksija
Az i11 még ez a göndör forma, de már FACE ID van, nem ujjlenyomat, de nekem nagyon nagy. Végül az akksi miatt maradt az i12, és kisebb is mint a 11. Viszont különbség, hogy a 12 AMOLED, az SE és 11 IPS. Egyébként az én szememnek az ips a kellemesebb, kár, hogy nincs SE nagyobb akksival :/ Ha csak ki akarod próbálni, akkor vehetsz használtan egy készüléket, aztán megismered.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest