- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
válasz
csibabu #3295 üzenetére
Szerintem pont kamera, illetve inkább elsősorban fotózás kapcsán lépett elég nagyot a telefon, néha még a Xs-hez képest is érezhetően jobb képeket tud lőni, főleg nem ideális körülmények között (nappal szemben fotózva pl). A videóval eddig sem volt különösebb baj, de most fotók kapcsán is magabiztosan az élmezőnyben van.
A színhelyességgel eddig sem volt gond, se túlszaturáltság, se képregényszerűen élénk színek, bár némi vonalélesítés még mindig van, de közel sem vészes (különösen nem a konkurens, elsősorban korábbi Samsunghoz képest pl.).
A wide kamera nagyon klassz (és sokszor jól is jön, mesélhetnék), a Deep Fusion szintén elég jó és működik is, az éjszakai mód pedig egyszerűen klassz (bár van némi 'sárgás' színezete, mintha valami gyengébb filter menne a képre), bár a konkurens droidokon van már picit jobban működő, ha lehet hinni a teszteknek.
Ez persze nagyon kezdetleges összefoglaló, de ami még talán megjegyzendő, hogy a mostani flagship-dömping kameratesztjei után talán kijelenthető, hogy bár az iPhone is használ AI-t a minél jobb képalkotáshoz, azért valahogy talán még mindig ez az egyik olyan telefon, ahol a legvalósághűbbek maradnak a képek, nem "csal" annyit a szoftver (a felvétel alanyát felismervén), hogy minél jobb eredmény születhessen, amit 'büszkébben' tolna fel az ember instára, etc (bár anomáliák akadnak, produkáltam már hihetetlen égbolt-színeket én is
) .
Apróság, és persze lehet, szubjektív, nem is biztos, hogy ez előny, de azért fontos.
-
Sify
senior tag
válasz
csibabu #3295 üzenetére
Hát.....Hogy vajon egy 8+ és a 11 Pro Max által készített képek között lenne bármiféle különbség? Szerintem egy egyszerű használó mint amilyen én is vagyok, nem vesz észre nagy különbséget. Nem szoktam annyira tüzetesen átnézni a képeket. Elkészít, feltölt a google fotókba, megoszt ennyi. Semmi retusa, semmi szerkesztés.
Amik pluszok a 11 Proban: nagy látószögű fényképezési lehetőség;
fotózás közben is lehet videót készíteni, nem kell külön átváltani a videozásra; sötétben is lehet vele "normálisabb" képeket készíteni.
4K Videózásnál tud 24/30/60 fps. Én 60 fps használom, de valakinek fontos a 24 fps!
Ami még plussz dolog lehet a 8-hoz képest az az akkumulátor. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
csibabu #3295 üzenetére
Csak este és a nagylátószög, semmilyen más szempontból nem jobb, mint egy XS, talán az XS max-om pár órával előbb lemerülhet, de mivel szinte mindig QI-n van (otthon, iroda, autó), ezért ez sem számít. Iphone 8-ról viszont biztos váltanék, az oled miatt is.
Nappal megkülönböztetni nem lehet ugyanannál a témánál és fényviszonyok közt készült képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest