- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFX
újonc
válasz
rolandrepasi #4692 üzenetére
Ebből már jól nem...
Az UJGSM néven futó semmirekellő bolt volt az első hibám!Kb 24000forinttal volt olcsóbb mint a következő bolt a Telekom! Na ott tuti rábeszéltek volna egy plusz készülékbiztosításra! A második hibám neve" iphone"!
Egyébként amilyen hangnemben beszélt velem az ujgsm azt nem minősíteném! Az iphone szelíden lerázott és nyiltan elmondta, hogy csak labor körülmények között vízálló az iphone 11!!
Most megpróbálom Pécsen egy ismerősnél megjavíttatni, egyébként a telefon működik csak folt van a képernyőn!
Csak azt nem értem ha az olaszok már elmeszelték az Iphone t e miatt akkor Magyarországon miért nem teszi meg ugyanezt valaki!!A fogyasztóvédelem egyébként az e mail re amit írtam a mai napig nem válaszolt.!
CSAK A PLUSZ KÉSZÜLÉKBIZTOSÍTÁS VÉD AZ ILYEN ESETEKBEN! -
NFX
újonc
válasz
Jano_023 #4675 üzenetére
Ujgsm.hu Azóta beszéltem velük, azt mondták vigyem egy álltaluk javasolt hivatalos Iphone szervízbe! A telefonra ott is azt mondták beázott, de nem tudják hogy hol, ezért ilyenkor az iphone telefoncserét javasol! 189000ft a készülék csere! Kaptam egy zöld számot az iphone hoz, de nem hívtam mert előbb az eladó üzlettel szeretném tisztázni! Természetesen nem veszik fel!
-
NFX
újonc
Bocs hogy ide írok, szeretném a tanácsotokat kérni!
1 hónapja vásároltam iphone 11 128gb telefont! A telefon nem működik! A bolt a hivatalos Iphone szervízt javasolta! Az iphone szervízbe megállapították, hogy "ismeretlen" eredetű folyadéktól ment tönkre!
A telefonra vigyázva volt, 1 alkalommal volt párás környezetben kb 20 percet! A javítás 150000ft,és utána újraindul a garancia?! Ip68? Ennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest