- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
moleculez #140 üzenetére
Hiába züllesztette a Lenovo egy igazi fostaligává a T szériás Thinkpadeket, soha nem cserélném be munkára az Airemmel, mert nem úgy van ki alakítva az IT környezet a cégnél és tudom, hogy szopás lenne.
És ettől még nem lesz igaz az, amit ír, hogy kb semmi sincs rá. Ha Windows programok kellenek, akkor windowsos laptopot kell venni és nem azon sírni, hogy miért nincsenek M1-re, mert ennek egy fikarcnyi értelme sincs. Őszintén szólva én is jobban örültem volna, ha a MS kihoz egy értelmes ARM Windowst, meg valaki csinál alá egy hasonló gépet, csak ugye ez nem történt meg és ahogy elnézem, egy darabig nem is fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ iPad (A16) 2025 + Prémium SPIGEN tok + ESR mágneses Digital Pencil
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest