- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Egy fix hardverre sokkal konyebb gyors applikaciot irni, mint alkalmazkodni 1000 kulonbozo hardverhez "
Ez a fals duma.
Androidon sincs azért 1000 féle hardver, van 2-3 SOC amit a gyártók használnak és ennyi. De még ehhez is képtelenek normálisan illeszteni, mert muszáj a saját marhaságaikkal teletömni és lelassítani. -
Xero
nagyúr
Én is. Hajítom ki az asztali monitoromat és leadom a rendelésemet.
(#453) Einstvan: Nem fogok az összes hozzászólásodra reagálni, de tisztán látszik, hogy nem vagy képben az iOS működésével és még inkább nem látod át az ökoszisztémát ami mögötte van. A kijelzőn megint csak felesleges rugózni. Teljesítmény veszteség nélkül hozták azt a színvonalat, ami az iPhone 4 megjelenése óta elvárható volt az iPad-től is. Aki mind a kettő eszközt birtokolta egészen biztos vagyok benne, hogy fanyalogva vette sokszor kézbe az iPad-et. Ez a gond most megoldva egy elegáns lépéssel.
A testre szabható Android pedig megint csak egy olyan példa, amin jókat szoktam mosolyogni. Mindaddig, amíg a gyári romokkal, amik ráadásul rettentő lemaradásban vannak verziószám ügyileg( Mióta is van kint ics? SGSII mikor kapja meg?), a lagokkal és a bugokkal kell viaskodni, addig bizony én csak mosolyogni tudok. Akinek az ideje pénz, az nem fog ilyesmivel bohóckodni.
Ez is szemet szúrt : "Szal szvsz. szép, szép de ez megmarad a vérfanoknak akik "+1 pixel miatt kiadnak egy havi fizut"."
Egyrészt, itt közel sem +1 pixelről, hanem lényegesen jobb olvashatóságról van szó, mellesleg, aki ilyen eszközöket vesz, az nagy valószínűséggel nem 150-200e Ft nettoval bűvészkedik havonta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest