- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
hun_gery #534 üzenetére
Igazad lehet, tuti...
Azert gondolkozz el ezen: Az Apple mar a 2000-es evek elejen letrehozta magat a multitouch kijelzot, illetve magat az otletet, amibol az iPhone es iPad lett. igaz nagyobb meretu volt, mint az iPhone, mivel Jobs anno tablet-ben gondolkozott. Majd a tervet "feltettek a polcra" es kesobb mar a telefonba beultetheto technologia is rendelkezesre allt. Ebbol lett az iPhone. Ez meg mindig a 2000-es evek eleje. Gondolom mondanom sem kell, hogy a mernoki munkat meg kellett fizetniuk. Steve Jobs interjuban fejtette ki. Asszem a D8 keszitett vele interview-t, le tudod szedni az egesz anyagot a netrol.
Tovabba a peldaban HUF-ra gondoltam, mivel otthoni pelda volt.
Aztan az iPhone-ra ugye meg kellett irni az OS-t, egy OS megirasa nem $3.
A design-ra is tobb tesztkeszuleket kellett nehany darabba legyartani, majd miutan a hardware alkatreszeket megvasaroltak, (szinten nem $3) elindulhat a teszt. Gondolom tudod, hogy ez is koltsegeket von, maga utan, hiszen az OS-t maximalisan optimalizalni kellett, tovabba legyartatni az eladasra szant peldanyokat, (a launch-ra). Ez tobb tizezer keszuleket jelenthetett, ugye itt berelni kellett a gyartotol az uzemet, ez a foxconn, (szinten nem $3), majd a reklamra is oriasi osszeget kell kolteni. Ez szinten nagy osszeg.
Termeszetesen a szallitas sincs ingyen, ez is plussz koltseget jelent.
Igy mar eleg nagy osszegrol beszelunk. Nemigaz? Ez csak az iPhone, es az iPad-rol, egy szot sem irtam.Ezek utan gondold vegig megegyszer.
A notification bar nem az Androidtol szarmazik, a RIM mar az iPhone letezese elott is ezt a tipusu notification bar-t hasznalta.
Az Android valoszinuleg onnan nyulta, viszont az iOS-nel is hasonlo kezmozdulattal hivhato le. Mivel az iOS tovabbfejlesztette, de kulsore valoban hasonlit ra.Szerintem a reklam csak a "mellekhatasa" a pereskedesnek, es egyertelmuen arra megy ki a jatek, hogy a konkurencia talaljon mar ki valami ujat, es ne csak a masolason torje a fejet. Gondolom teljesen egyertelmu hasonlosagok vannak bizonyos Apple termekek es a konkurencia keszulekei kozott, akar szamodra is feltunnek ezek.
-
Alex91
félisten
válasz
hun_gery #555 üzenetére
Szubjektív, android felhasználóként a véleményem a következő:
nekem nagy a tenyerem, tehát nekem egy telefon 4-4,3".
ugyanezen ok miatt, a kényelmes egykezes használat táblánál 7".
Ezt nem tudja nekem megadni az alma, ha befeszül, akkor sem.
(telefonom 800x480, táblám 1280x800)
Pixeleket nem nagyon látok az eszközeimen, mert elenyésző azon esetek száma, amikor 5-10 cm-ről bámulom őket, esetleg nagyítóval a kézben vizsgálgatom a képernyőket.Magad irod, hogy neked mi kell... (Az iTunes-bol meg ugye nem kersz. ROM-okat szeretsz cserelgetni, mert jobb, mint a gyari stb.)
En csak eppen bele botlottam a cikkbe, es egybol te jutottal rola eszembe
!
Ez 7"-os, gondolom lehet ROM-olni, retina display sincs rajta, es meg az iTunes-hoz se vagy kotve, es meg az ara is barati. Nem tudom, mivel sertettelek meg ezek utan... En csak mutattam, hogy van olyan, amilyet szeretnel
.
-
mondomén
őstag
válasz
hun_gery #542 üzenetére
A kovetkezo iphone nagy valoszinuseggel nagyobb kijelzot kap majd. En 4 colra tippelek. Ipad szerintem nem lesz kisebb. Azt hiszem van alternativa itunesra, de ebben nem vagyok biztos. Egyebkent eleg gyorsan hozza lehet szokni. Miota rendbe raktam a zeneimet, sokkal jobban szeretem hasznalni.
Amugy digitalvanity-n nezd meg miket lehet kihozni a soringboardbol.
http://digitalvanity.me/tagged/iPhone
-
weinmaker
őstag
válasz
hun_gery #531 üzenetére
Na ez egy egész elfogadható hsz. Én a droidban egyedül azt a pöpec használhatóságot utálom, amitől lehasaltam mikor kipróbáltam a múlt héten egy ipad-et.
Mi a ráákélrt nem tudják úgy megcsinálni, hogy ennyire precízen működjön. Én is főzött romot használok, de mégsem olyan gördülékeny mint az apple cucca.
-
Everman
addikt
-
mondomén
őstag
válasz
hun_gery #535 üzenetére
Ott is eleg sok minden. Temazgatni itt is lehet. Ikonok, hatterek, dock, statusbar bizbaszok csereje. Nagyon sok hasznos funkcio(tweak) elerheto cydia bol. Olyanok amik alapvetoen jo lenne ha belekerulnenek a gyari softba. Ilyen peldaul az sbsetting (sokak csak ezert jailbreakelnek), a notification centerbe bepakol par kapcsolot (wifi, 3g stb.).
Amugy a jailbreak sem egy nagy ordongosseg. Gepen kattintasz kettot, telefono harmat es kesz is. A cydia meg olyan mint az appstore, ill nagyon hasonlo. Szoval ez is konnyen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- SSD kibeszélő
- Revolut
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest