- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
hun_gery #531 üzenetére
Na ez egy egész elfogadható hsz. Én a droidban egyedül azt a pöpec használhatóságot utálom, amitől lehasaltam mikor kipróbáltam a múlt héten egy ipad-et.
Mi a ráákélrt nem tudják úgy megcsinálni, hogy ennyire precízen működjön. Én is főzött romot használok, de mégsem olyan gördülékeny mint az apple cucca.
-
weinmaker
őstag
válasz
Einstvan #430 üzenetére
Bocsi, de én is androidot használok, és többfélét is. Mindegyiknél előfordul akadás, még a drága galaxy tabnál is sajnos. Egyszerűen nem tudom, hogy mit csinálnak az almánál, de valamit nagyon tudnak, hogy ennyire simán fut a rendszer. Engem meg is lepett, amikor kipróbáltam.
-
weinmaker
őstag
válasz
Einstvan #407 üzenetére
Nekem nincs Ipad, és semmilyen Apple gép, de most akarok egy tabletet venni. A telefonom androidos. Csak annyit ajánlanék, hogy menj be valami nagyáruházba ahol ki van állítva vagy 10-20 gép és próbáld ki. Az Ipad egyszerűen összehasonlíthatatlanul jobb volt. Nem akadt, gyors volt, szuper a kijelzője, nagyon durva. Ami majdnem pariban volt vele, az a samsung galaxy tab volt, de mihelyt megnyitsz egy böngészőt, vagy csak egyszerűen csinálsz bármit, máris elvérzet. Az Ipad azt csinálja amit akarok, a többi androidos meg mindig megakad, darabos, ...stb.
Szóval érdemes élőben kipróbálni, és úgy mondani utána véleményt.
-
weinmaker
őstag
válasz
Black Dragon #396 üzenetére
Köszi az infókat, erősen gondolkodóban vagyok. Nagyon tetszett a cucc, mikor kipróbáltam egy MM-ben. Már csak a költségvetésemnek is tetszenie kell, és mehet is a dolog
-
weinmaker
őstag
válasz
Black Dragon #393 üzenetére
Értem. Semmi extra (vagy legalábbis én nem gondolom annak) filmek (avi, divx), dokumentumok, e-book (word, pdf, txt).
-
weinmaker
őstag
válasz
Black Dragon #391 üzenetére
Köszönöm. Tehát akkor nem gond, simán működik a dolog.
-
weinmaker
őstag
Lehet, hogy OFF, de érdekelne mielőtt ráugranék egy Ipad-re, hogy, hogyan tudom a fájljaimat mozgatni. Pl. az asztali PC-ről (win7) vinnék át valami fájlt, vagy vissza.
Ha jól tudom, nincs rajta sd kártya bővítőhely, vagy ilyesmi, de még USB sem rémlik.
Teljesen lenyűgözött a cucc, de nem ismerem az apple termékeit.
-
weinmaker
őstag
Az új Ipad-et nem láttam még élőben, viszont ma volt alkalmam megtapizni jónéhány tabletet, köztük az ipad2-őt is. Nekem androidos telefonom van, és eddig csak androidos cuccokat próbáltam, használtam, de azt kell mondjam, hogy beszippantott a cucc. Ott volt mellette a samsung galay tab is, aminek ugyan elég szép képe volt, de az élmény meg sem közelítette az ipad-ét. Minden gördülékenyen, és elképesztően simán ment. Ilyen androidon, nincs (és nem akarok gerjeszteni-nekem is android van mint írtam). Szal valamit tud ad az apple ez kétségtelen. Ráadásul árban is teljesen versenyképes, csak meg kell nézni a komolyabb androidos tableteket.
Most nagyon elgondolkodtam egy új ipad beszerzésén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest