- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
vehement69 #39 üzenetére
Hát igen, jócskán el vannak szállva ezekkel az árakkal és szerintem még így is fog fogyni, habár közel sem olyan "fontos" mint mondjuk az Iphone, ami szinte hasonló árban fogyott ugyebár.
-
8nemesis8
veterán
válasz
vehement69 #36 üzenetére
Nem az Apple minőségével van a gondom. Volt egy Touchom szerettem nagyon, nem használtam ki így eladtam. Most veszek egy shuffle-t, mert igenis megbízható és jó eszközöket gyárt. Azonban nálam van egy határ amit még én ésszerűnek tartok. Nah az Ipad már nem igazán esik bele, de kinek mi.
Arról nem beszélve, hogy mire elkerül hozzánk mennyire drága lesz. Kinti ár az ő fizetésükhöz képest nagyon is jó ár.
-
vehement69
senior tag
válasz
vehement69 #36 üzenetére
végignézve a csak ebben a topikban leírt hszeimet, kialakuló skizofréniában szenvedek?
-
joey04
titán
válasz
vehement69 #23 üzenetére
Az a vicc, hogy az Apple gyűlölet az tényleg hatalmas mostanában. Nézd meg: Amikor kijött a hír, hogy a Nokia beperelte az Applet, mi volt a reakció: Jaj szemét apple rohadjon meg. Amikor visszaperelte: jaj szegény nokia, de gonosz az apple, rohadjon meg. Mai hír: az Apple beperelte a HTC-t: na a mocskos Apple, rohadjon meg. De persze mindenki ilyen k*rvára belelát a részletekbe, hogy ezt kijelentheti... Én nem állnék egyik perben egyik oldalra sem.
-
oalex
senior tag
válasz
vehement69 #23 üzenetére
lehet, hogy keverlek valakivel, akkor viszont tényleg égő
Ősszintén ez is eszembe jutott (hogy keversz). Semmi gond, emberek vagyunk és mind szoktunk tévedni. Akkor baj, csak ha soha nem látjuk be. Így részemről nincs is harag
én nem az Apple-t védem, csak kicsit idegesítő mindig ugyanazt az 5 fikázódást olvasni, főleg olyan emberektől akik még életükben nem látták élőben azt, amit épp osztanak. ja és ezek nagy része már ráadásul alaptalan is
Én tényleg leginkább a helyzet komikumokra vagyok rá állva. Legyen az Apple vagy MS.
De igazad van, sok a troll aki "csak fikázik" mind a két tábor részéről. Nem vagyok MS fan sem, nagyon sikeresnek tartól az Apple-t, bár magamnak nem vennék, mert nem jön be (azonban pont ez a lényeg, hogy ízlés kérdése és pont ezért nem kéne egyik félnek sem győzködni a másikat, hogy "márpedig az a jobb"). Ha bárhol vissza keresel hozzászólásomat, akkor én csak akkor vitatkozom, ha úgy gondolom, információ tartalom/érvelés téves és soha nem azért mert valaki azt állítja, hogy tetszik e vagy sem.Én max. abban vagyok elfogult/bűnös (ezt lehet a számlámra írni), hogy úgy tűnik számomra mintha, ha valóban a HardCore Apple fan-ok már már tényleg hitt vallás szerűen nyilvánulnak meg elég gyakran az ominózus vitákban. Ugyan ez az MS-nél talán ritkább. De ez csak egy észlelés a részemről és abszolút nem tényeken alapul.
-
oalex
senior tag
válasz
vehement69 #15 üzenetére
oalex te sem vagy jobb a többi phs antiepöl trolltól
Ja még annyi a véleményedet illetően, avagy hogy mennyire is megalapozatlan. Sajnos a tények makacs dolgok:
Jó pár éve regisztrálva vagyok itt, relatíve sok hozzászólással. Mégis ez a MÁSODIK ESET, hogy egyáltalán egy Apple-os topikban/témában megszólaltam. Ez egy dokumentált tény, ha netán utána szeretnél nézni, mielőtt megint azt állítod, hogy forgatom a szavakat.
De biztos én ismerem rosszul a antiApple-troll kifejezés jelentését, de eddig abban a tudatban voltam, hogy azok járják a Apple-os témákat és szidják mint a bokrot. Ennek a fordítottja (pld. te) a Apple fan(atikus) aki mindenhol csak védi. Én őszintén csak röhögve nézem, akkor is mikor a Jobs mond hülyeséget (lásd aláírás) és akkor is mikor a Ballmer (iphone nem lesz sikeres).
Ezeket, csak azért kívántam külön kiemelni, hogy a szava hihetőségedet mennyire lehet komolyan venni. Zeró. -
törölt tag
válasz
vehement69 #15 üzenetére
Az Apple egy valag szabványt dobott az évek alatt megnehezitve a felhasználók mindennapjait.
A kérdés ezzel a fapaddal kapcsolatban hogy mennyire lesz piaca ennek a cuccnak. -
oalex
senior tag
válasz
vehement69 #15 üzenetére
Sajnos értelmezési zavarban küzdesz. Előbb olvasd el, gondold át, és csak utána írjál.
az iMac volt az első szériagyártású gép, amiből szánt szándékkal hagyták ki a floppyt (vagyis ezt úgy értem, az Apple nyilvánította elsőnek halottnak a szabványt olyan értelemben, hogy nem kívánták többet használni), aztán egyre többen elhagyták és így lett vége a szép kis fekete lemezeknek.
Mint írtam, tisztában vagyok vele, hogy az iMac volt az első aki direkt kihagyta, de..
Nem azért dőlt össze a floppy piac! (Jobs pedig erre utalt). A Floppy azért dőlt össze mert már nem használták az emberek. Ügye nem gondolod, hogy az akkor 4% piaci részesedéssel bíró Apple (ráadásul az iMac 1-2% volt ebből), mait állt át a világ 98%-a?az iTunes sikereit rajtad kívül viszonylag kevesen kérdőjelezik meg, az biztos hogy ezen szoftvernek 'köszönhetően' nő az internetes zeneeladások száma és csökken a CDs megoldásé
Hol firtattam? Pont azt írtam, hogy nagyon sikeres a iTunes (szó szerint olvasható abban a hozászolásomban, amire válaszoltál). Ezenkívül azt írtam, hogy a CD zenehalgátasról a mp3 lejátszókra váltást a Napszter indította el. ÉS igen sikeres volt.
és oalex te sem vagy jobb a többi phs antiepöl trolltól, sajnos. főleg hogy az esetek 99%-ában azt se tudod mit beszélsz, pedig próbálsz meggyőzni mindenkit róla
ráadásul úgy forgatod te is a szavakat ahogy épp a saját véleményed alátámasztásának megfelel
És a végére a legerősebb érved, a kihagyhatatlan személyeskedés a semmiből.
Az a mondatod, pont olyan mint a ha a te hozzászólásodat minősítened. De tényleg, gondold csak végig, az utolsó paragrafusod pont rólad szól. Pont úgy próbáltál mindent forgatni, hogy magadnak adjál igazat, közben meg teljesen mellé magyarázol (lásd előzőek). Kérlek nőj fel
Az esetek 99% nem tudom mit beszélek? van legalább ezer hozásszólásom, csak 3 idéz kérlek, mert fogalmam sincs, hogy miről beszéld, de szerintem neked sem, csak valamivel muszáj támadnod, egy eddig kulturált beszélgetést. Szerintem inkább az lehet, hogy magas neked és nem érted és csak a levegőbe beszélsz. Csak nem Ulkesh 3-ik accountja vagy?
Annyira aranyos vagy, hogy ha egy kicsi kritika ér olyat amiért úgy oda vagy (pld mivel iphone-od van az Apple-t kell védeni) máris érzelmi kitöréseid keletkeznek. Mint írtam, PH-nak udvari bolond is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest