- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
vehement69 #39 üzenetére
Hát igen, jócskán el vannak szállva ezekkel az árakkal és szerintem még így is fog fogyni, habár közel sem olyan "fontos" mint mondjuk az Iphone, ami szinte hasonló árban fogyott ugyebár.
-
8nemesis8
veterán
válasz
vehement69 #36 üzenetére
Nem az Apple minőségével van a gondom. Volt egy Touchom szerettem nagyon, nem használtam ki így eladtam. Most veszek egy shuffle-t, mert igenis megbízható és jó eszközöket gyárt. Azonban nálam van egy határ amit még én ésszerűnek tartok. Nah az Ipad már nem igazán esik bele, de kinek mi.
Arról nem beszélve, hogy mire elkerül hozzánk mennyire drága lesz. Kinti ár az ő fizetésükhöz képest nagyon is jó ár.
-
8nemesis8
veterán
Én nem bánom, hogy nekik is vannak nehézségeik. Igazából azt sem nagyon értem meg aki Ipadot fog venni, hacsak nincs sok felesleges pénze....
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged