- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én nem fogok belemenni ilyen szép hosszú OFF vitákba, vehementnek írtam a hozzászólást.
nem tudom ezek után mi a vicces, nem érdekel, hogy nem lehet így vitázni, mert is akarok vitázni. Főleg ilyenekkel akik odairkálnak. Majd egyébként is lesz szép nagy moonman ulkesh vita 4-500 hsz-en keresztül. -
joey04
titán
válasz
vehement69 #23 üzenetére
Az a vicc, hogy az Apple gyűlölet az tényleg hatalmas mostanában. Nézd meg: Amikor kijött a hír, hogy a Nokia beperelte az Applet, mi volt a reakció: Jaj szemét apple rohadjon meg. Amikor visszaperelte: jaj szegény nokia, de gonosz az apple, rohadjon meg. Mai hír: az Apple beperelte a HTC-t: na a mocskos Apple, rohadjon meg. De persze mindenki ilyen k*rvára belelát a részletekbe, hogy ezt kijelentheti... Én nem állnék egyik perben egyik oldalra sem.
-
joey04
titán
Ha a videókon látott sebességet hozza, felőlem bármilyen proc lehet benne.
Mondjuk felőlem lassú is lehetne, mert nincs szükségem ilyen készülékre, de ha tervezném a vásárlását, biztos nem azt nézném, hogy milyen proci van benne, hanem, hogy gyors-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest