- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodus
őstag
"Én nem fogok belemenni ilyen szép hosszú OFF vitákba, vehementnek írtam a hozzászólást."
Írj privátot neki, ha nem akarod h mások reagáljanak.
Mellesleg hogyan is tudnál vitatkozni érvek nélkül (ha csak azt látod h egyik perli a másikat). Bár érv nélkül moonman és ulkesh tud vitázni, de én egyik sem vagyok..."nem érdekel, hogy nem lehet így vitázni, mert is akarok vitázni. Főleg ilyenekkel akik odairkálnak. "
Igen a topikban ez rád és vehement69 jellemző. vehement69 -et nem érdekli mit írt oalex, nem is érti, de ismeretlenül fikázza és utólag kiderült alaptalanul elkönyvelte őt apple gyűlölködőnek..."Előzőből meg kihagytam egy nem szót: szóval nem is akarok vitázni"
De te ennek ellenére sem akarsz vitatkozni, viszont mások leszólása megy? -
eXodus
őstag
"Én nem állnék egyik perben egyik oldalra sem."
Aki beveszi azt h az apple jogosan perel pl fekete háttér miatt (és a többi hasonló bullshit miatt) az már tényleg elvakult fanatikus lehet.De itt vagy pl te. Látszólag nem érdekel az ok, de fikázod (Apple gyűlölet) aki utánanéz. Hát vicces, így aztán lehet vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest